Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

cnm geçmiş olsun benim akıntı devam ediyo arada sol bacağıma inen ağrılar var hayırlısı inşallah güzel sonuçlar alırız cnm kürlerden:)

İnşallah dr umu aradım yumurta döllendıyse yerlesene kdr agrı olabılır dedı. Sonra tsh sordu bende ılaca dvm daha ıyı hıssedıyorum çarpıntım oluyo dedım o da hmn test yaptırmamı ıstedı fazla duserse de ıyı olmaz dedı. Tutunma sorunu olabılır dedı sizce yakı mı kullanıyım tutunması için ya pof cnm sıkıldı aramasaydım keşke

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sen yine de riske atma nolur nolmaz bugun de calis

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de cok incir ceviz yedim hatta bı gunde bı kutu dıyebılırım çörekotu kuru ve yarımm kasaya yakın da kecıboynuzu ozu yedım.

aşkım ben yakıyı hiç çıkarmadım bilmiyomki ....bel sıcaklığı iyi geliyo deniyo ama sen bilirsin peteğim:)

Ben de cok incir ceviz yedim hatta bı gunde bı kutu dıyebılırım çörekotu kuru ve yarımm kasaya yakın da kecıboynuzu ozu yedım.

Afiyet olsun yarasin :))) ay bugunden sonra sira safak saymaya geliyor.Ben elle anlayabiliyorum aslinda her ay rahimin sertligine gore teste gerek kalmadan hamile kalip kalmadigimi anliyorum ama yine de umut oluyor insanin iconde insallah yanilmisimdir diye. Bu ay cesaretim yok heralde son gune kadar bekleyecegim

Çok şükür cnm deprem atlattık iyiyiz ama. Bekleme modundayız bakalım :)

Allah herkesi korusun kimseye aci gostermesn.. bende dun calismalara basladm ..bu ay daha rahatim rabbim bir evladi nasip etti ikinci icinde bir gun vardir elbet hakkimzda hayirlisi

canımm korktum korundum vücudumun hazır olmasını bekledim daha çok da psikolojik olarak...bi yandan da çok istedim olmasını...ama bu 3 ayın ilk ayı tam bi korunmaydı diğerlerinde de yumurtlama dönemi dışında çalışma oldu tereddüt ettik hep bi de yatılı misafirlerimiz geldi o da engelledi...anlican psikolojik olarak karışık bi 3 ay geçirdim
vücut rahim kendini tam anlamıyla ne zaman hazır hissederse o zaman gebelik gerçekleşiyo zaten...bi de takdiri ilahi Rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eylesin
adetim 7 gün sürüyo...8.gün başladık çalışmalara...gün aşırı oluyo bizde dün oldu bugünde olabilirdi ama eşim sınav için şehir dışına gitti gece veya sabaha karşı gelir

Son düzenleme:

Hadi insaallah yerlesiyodur senin kuzun tatlim yaa..
kkkkiiisssslllaaaarrrr hhhuuuuu hhhhhuuuuu
Bebis napiyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…