- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.143
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #3.001
cnm geçmiş olsun benim akıntı devam ediyo arada sol bacağıma inen ağrılar var hayırlısı inşallah güzel sonuçlar alırız cnm kürlerden:)
Ayyy bende dun adetime 4 gun kala yaptirdim 4 cikti insallah benimde yuselir canim belirtilerin nelerdi acabaaa ? Tebrik ederim bu arada kusura bakma heycandan unuttum saglikli bir sekilde kucagina alirsin insallah canimm
SAğol tşk ederim canım benim en büyük belirtim sık idrara çıkma idrara çıkarken yanma ve sol kasıkta batma
Kasık ta batma nasil oluyo ya ağrı değil sanırsam bi tarifi varmıdır acep?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnşallah cnm adet ağrısı gıbı degıl bıçak kesiyo sankı bazen bi şiddetleniyo bazen hafıflıyo sıcak iyi geldi biraz daha ilişkiye girmeli miyim acaba ya kasığım acıyo benim
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben de gecen ay incir yemistim bol bol o erkene cekiyor.Ama bu ay ovulasyon testine gore dun yumurtladim zaten akintim da dun geldi.3 gun once uumurtladiysan su an dollenmis yumurta rahme ulasmistir tutunmaya calisiyor dikkat et sirt ustu yat
aşkım ben yakıyı hiç çıkarmadım bilmiyomki ....bel sıcaklığı iyi geliyo deniyo ama sen bilirsin peteğim:)İnşallah dr umu aradım yumurta döllendıyse yerlesene kdr agrı olabılır dedı. Sonra tsh sordu bende ılaca dvm daha ıyı hıssedıyorum çarpıntım oluyo dedım o da hmn test yaptırmamı ıstedı fazla duserse de ıyı olmaz dedı. Tutunma sorunu olabılır dedı sizce yakı mı kullanıyım tutunması için ya pof cnm sıkıldı aramasaydım keşke
canım ya kasılma oluyo yada bel kemiğinin ortasına bir sancı saplanıp bir kasığına vuruyo.....Kasık ta batma nasil oluyo ya ağrı değil sanırsam bi tarifi varmıdır acep?
Kasık ta batma nasil oluyo ya ağrı değil sanırsam bi tarifi varmıdır acep?
Canım nasıl biliyor musun? Böyle bıçak saplıyorlar gibi çoook şiddetli değil ama rahatsız oluyorsun. Bende soldaydı bugun dikiş yerlerime doğru olmaya başladı. Sezeryanım var. Ve aynı anda belın de bıçak kesıyo gıbı oluyo.
Ayyy bende dun adetime 4 gun kala yaptirdim 4 cikti insallah benimde yuselir canim belirtilerin nelerdi acabaaa ? Tebrik ederim bu arada kusura bakma heycandan unuttum saglikli bir sekilde kucagina alirsin insallah canimm
SAğol tşk ederim canım benim en büyük belirtim sık idrara çıkma idrara çıkarken yanma ve sol kasıkta batma
Bende cikiyorum evet ama batma oluyo idrara cikarken hele alttan bayagi bicak saplanio gibi canim senin ilk degerin kactida masallah bu kadar gusel yukseldi ayy insallah benimde vardir bebisim yaa
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
aşkım ben yakıyı hiç çıkarmadım bilmiyomki ....bel sıcaklığı iyi geliyo deniyo ama sen bilirsin peteğim:)
Bende cikiyorum evet ama batma oluyo idrara cikarken hele alttan bayagi bicak saplanio gibi canim senin ilk degerin kactida masallah bu kadar gusel yukseldi ayy insallah benimde vardir bebisim yaa
hayırlısı olsun inşallah canım :) ben pazartesi yaptırdım 3.67 çıktı bu gün 110
Ben de cok incir ceviz yedim hatta bı gunde bı kutu dıyebılırım çörekotu kuru ve yarımm kasaya yakın da kecıboynuzu ozu yedım.
bal damlıyo Bu kızın ağzından ya Maşallah Maşallah..................Bende cikiyorum evet ama batma oluyo idrara cikarken hele alttan bayagi bicak saplanio gibi canim senin ilk degerin kactida masallah bu kadar gusel yukseldi ayy insallah benimde vardir bebisim yaa
canım ya kasılma oluyo yada bel kemiğinin ortasına bir sancı saplanıp bir kasığına vuruyo.....
Anladim tatlim Peki bicak kesigi dediğiniz ara ara yanma hissi gibimi acaba bide bacaga vurunca hamilelik belirrisimi bata 8 yada 10 gün varken
Çok şükür cnm deprem atlattık iyiyiz ama. Bekleme modundayız bakalım :)
Bu tip sancılar yanma hisside yapabilior ....oğlumda bacağıma vuruyordu cnm ama ilk zamanlarda değil .ama kasılmalar yerleşmedende olabilir gibi geliyo...............Anladim tatlim Peki bicak kesigi dediğiniz ara ara yanma hissi gibimi acaba bide bacaga vurunca hamilelik belirrisimi bata 8 yada 10 gün varken
Canim ben de ayni seyi yasadim.Ama ben hic korunmadim yine de 3 ay olmadi malesef bu ay 4. Deneme nasip artik. Bugunu mutlaka degerlendir 6 haziranlilar dun bugun yarin yumurtlama donemimiz
Ayyy ne guselll umut oldu bana insallahhh benimde bebegim vardir yaaa :)
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Kizlar iliskiden 5 gun sonra gebelik olup olmadgini gosteren testler varmis.deneyen yada bilgisi olan varmi ??
Hadi insaallah yerlesiyodur senin kuzun tatlim yaa..Sol kasığım hep batıyor dıyordum. Utu yapayım dedım resmen sol bacagıma vurdu. Belkı usuttum dıye sıcak su torbası koyuyorum kasıklarıma. Çorapsız hiç gezmem ama. Bi de çok ayakta duramıyorum oturma hissi geliyo. Kist felan olabilir mi acaba ya korkmaya bAşladım ben hiç böyle olmazdı.
Bebis napiyonkkkkiiisssslllaaaarrrr hhhuuuuu hhhhhuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?