- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.143
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #2.881
İstanbulun hangi ilcesindesin
K.çekmece cnm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm bizim batlar aynıydı dimi
ewt cnm eskişehirdeym ve de eskişehrliyimmm:)
kkkiiiisslllaarrr selamlaarr.
güzel sallamış. ben doktordan çıkmıştım hissetmedim. artçılar olabilir korkmayın
blackberry kıs dün barut gibiydin bugün nasılsın şeker
kkkiiiisslllaarrr selamlaarr.
güzel sallamış. ben doktordan çıkmıştım hissetmedim. artçılar olabilir korkmayın
blackberry kıs dün barut gibiydin bugün nasılsın şeker
Evet canim .durumlar nasil.ben dun son girdim iliskiye artk beklicez
Sağlam salladi cano valla.. Bugün keyifler gicir tam ise giriscektik deprem oldu simdi oglus uyusun da halvet edeceezzsabah da bi yumurta ani akinti geldi kasiklarimda agri devam ederken batma seklinde belinde bicak kesiyo ben her ihtimale karsi attirayim içeri bos kalmasin
Dr ne dedi cankus?
bu arada hepinize geçmiş olsun arkadaşlar
biz topu topu 2 günü değerlendirdikmalum ovu. testi kullandırdı doktor. artık keyfine bakabilirsin gerek yok dedi.
dün gece o yüzden trip at adama dün yaptıysan bugün gerek yok didiydim sana:26:
meyra şeker 15 gün beklicekmişim adet olmasam gitcekmişim
Kızlar felaket sallandık bide lavabodaydım10 tane artçı olmuş Allah yardımcımız olsun beterinden korusun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ya cok stres yapmaya basladim ben
Artik gelsin yavrularimiz
bu arada bugun meryem suresine baslicam.
benimle baslamak isteyen var mi ?
arkadaşlar merhaba:)bende 1,5yıllık evliyim.7. denememiz eşimle ben epilepsi(sara) hastasıyım.girdi.hamilelikte kullanabileceğim ilaca başladı doktor.ben soğan kürüne başlamak istiyorum ama adet bitişinin son günümü başlanıyor?yoksa bittikten sonramı?onu anlayamadım.adetim bugün bitti.yardımcı olursanız sevinirim:)allah hepimizie gzel ,sağlıklı ,hayırlı bebişler nasip etsin inşallah:)
Sen nerdesin cnm bakirkoye gidiyorsun Dr a herhalde butaraflatdasin sende
Bebeğimmm aşkolsun sen istemesen de ben silmem ki seni altta hayatım yazı karakteri küçüktü görmedin sanırım büyüttüm şimdi.
İnşallah düşündüğün şey olmayacak canım. Eğer olursa da sakın korkma çok basit bir ameliyat. Kesinlikle kötü düşünme iyi düşün iyi olsun. Eğer ameliyatla daha kolay çözüm olacaksa ve bebeğin sana daha çabuk gelecekse hayırlısını iste Rabbimden canım. Biz senin her daim yanındayız canım sakın üzülme. Herşey çok güzel olacak inan bana. Hepimizin bebeği olacak ve bu seferki topiğimizin adı da "DOSTLAR BEBEKLERİNE KAVUŞTU" olacak.
çok sagol kuzumm burda konusacak arkadslrım oldugu için sanslıyımm...ama bugunn hıc bısey yapasım yokk...her ay husran bu ay umutlanmıstı esımm...o da streslerde bu ay oda olmadı dıe..evde herseyden bı sorun cıkarmaya basladıı ..sıkıldımmm bunaldımmmmmm..eglm gectıkce adam melek olmustu etrafımda.. regl olunca uzuntuden baska seylere sarıyooo..bn napıcamı bılemıomm...soleyemedımmm kıst oldunu yıneee.
Canim adamda stresi biz yaratiyoruz aslında sen ona çok takmadigini hissettiren oda takmaz.
Sen nerdesin cnm bakirkoye gidiyorsun Dr a herhalde butaraflatdasin sende
Saol bitanem Rabbim tekrar yasatmasin. Bu arada hala afet olnamisin test yaptin mi
Benimde muhtemel bitti diyorum ama riske de atmak istemiyorum dun yattim zaten bugün bakayim icabina :)
Ya cok stres yapmaya basladim ben
Artik gelsin yavrularimiz
bu arada bugun meryem suresine baslicam.
benimle baslamak isteyen var mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?