- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #2.721
Canim bitlim :)
BlackBerry ye akil versene bak delirecem diyor kız
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yaaa aysecım onun tek derdı orgazm olmuş bu akşam burda oturduğum yerdde sinirden orgazm olcam sonunda
ya hayatım o süslü halinle gir yatağa. gerisi gelir zaten. trip at acık adama. niye kızdırdıysa hatasını anlasın
yazdıklarınız dikkatimi çekti ne kadar eğlenceli hatunlarsınız yaa
Yataga giremem neden dersen bizim yatağı oğlan işgal etmiş dutumda ancak oğlanın yanına yatıcam amannn boşver yat uyu en guzeli hadi iyi geceler canlar Allaha emanet olun..
Hoşgeldin :)nasılsın ?
Yataga giremem neden dersen bizim yatağı oğlan işgal etmiş dutumda ancak oğlanın yanına yatıcam amannn boşver yat uyu en guzeli hadi iyi geceler canlar Allaha emanet olun..
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayırrrrrr sakın uyuma valla bak git sen zor olanda hayir vardır dinle beni :)
hoşbulduk hoşbuldukbnde burada sizlerleyim bat 16 haziran. Topiği açan arkadaşla başka topiclerden de tanışıyoruz malum hamilelik stresi çalışmalar... ama bu ay totem yaptım bu ay hamile topiclerinde fazla takılmama kararı aldım çünkü her gün her saat binbir stresle hamileliğe kendmi kaptırıyorum o yüzden yokum buralarda.
napıyosunuz bakalım
ya hayatım o süslü halinle gir yatağa. gerisi gelir zaten. trip at acık adama. niye kızdırdıysa hatasını anlasın
Umarım totem uğur getirir bende yeni katıldım kk'ne ve bu topigi cok sevdim stersten uzak tutuyo bence en azından ben oyle düşünüyorum hamilelik oldumu hiç ?
ole mı dıyorsun. Ayse seni dinliycem gerçi uyku moduna girdi herif ama sıkıntı yok hemen uyandırıyorum ve işe girişiyorum o kdr hazırlık yaptım yaa bana vermek zorunda hıhhahahahııı
ipad 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
en iyisi akışa bırakmak zaten canım HOŞGELDİN ARAMIZAhmmm memnun olmana sevndm ben kaç aydır hamilelik üzerne olan topiclerde sürünüyorum
cok stres yapıorum o yüzden hamile ve bebek lafı geçen konulardan topiclerden uzaklastım braz.
şimdi diyet egzersz spor gibi baska konulara yöneldm hazranda da snavm var ders calısıyorum
anladım ki bana eğlence lazım farkettim ki burada kafa dağıtan arkadaslar var
9 ay doldu evleneli ve 6 aydır bebek istiyorum hiç hamilelik geçirmedm sen ?
hmmm memnun olmana sevndm ben kaç aydır hamilelik üzerne olan topiclerde sürünüyorum
cok stres yapıorum o yüzden hamile ve bebek lafı geçen konulardan topiclerden uzaklastım braz.
şimdi diyet egzersz spor gibi baska konulara yöneldm hazranda da snavm var ders calısıyorum
anladım ki bana eğlence lazım farkettim ki burada kafa dağıtan arkadaslar var
9 ay doldu evleneli ve 6 aydır bebek istiyorum hiç hamilelik geçirmedm sen ?
hiç sanmıyorum:26:
6ay da sterse girmene üzüldüm canım cok yeni olur Rabbim in izniyle inşallah ben 10 yıllık evliyim hala bekliyorum bir ümit hayırlısı
en iyisi akışa bırakmak zaten canım HOŞGELDİN ARAMIZA
Ole mı dıyorsun. Ayse seni dinliycem gerçi uyku moduna girdi herif ama sıkıntı yok hemen uyandırıyorum ve işe girişiyorum o kdr hazırlık yaptım yaa bana vermek zorunda hıhhahahahııı
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?