- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #2.701
bence bu ay beklesin bebek. bi kaç kez daha femonere kullan sonra onu bırak öyle dene ohh bbee dünya varmış dicen bidaha ki ay bebek yaparsınız
Bakalim tatlim bu ay olmuyacak gibi zaten dedigin gibi olucak gibi gorunuyoo
Tatlım daha 10 günün var sanırım hemen olumsuz düşünme iyi düşün hem bu topikte umutsuzluğa düşmek yok dediler bak ben senelerdir ümidimmi hic kesmedim Rabbim den :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ettim tatlim zaten Allahim senden razi olsun ama cennete sokabilirmiyim bilemedim:))))e bol bol dua bekliyorum cennete sokarsın artık
İnşallah canim benim bu topik uğurlu gelsin herkeslere
Insaallah canim amin
nasılmış şu orgazm anlat bakalım
Tatlım daha 10 günün var sanırım hemen olumsuz düşünme iyi düşün hem bu topikte umutsuzluğa düşmek yok dediler bak ben senelerdir ümidimmi hic kesmedim Rabbim den :)
Tabikide kesmiyoruz umit tatlim benim . Hayir yani megabitliye kalsak bu cocuk orgazmsiz olmus olmamis bu boyle dicek:))))))
Ben yeni katıldım bende bu ay istiyorum haziran 13 de regl tarihim
Ben yeni katıldım bende bu ay istiyorum haziran 13 de regl tarihim
Tabikide kesmiyoruz umit tatlim benim . Hayir yani megabitliye kalsak bu cocuk orgazmsiz olmus olmamis bu boyle dicek:))))))
hahhayt ya ben sizin için diyorum cnm
ciddi misiniz walla mı yaaa:26::44:
oturur ağlarım ama hah bu hatunlar ne çekmişler beh diyee
SENİ TOPİĞİN EN CESARETLİSİ İLAN EDİYORUMMMM
Kızlar bişey dicem dün ilişki oldu bugun eşime kızdım yapmadımyarın barışırım ama bugun yapmak istemiyorum bugun yumurtlama görunuyo ama bende akıntı yok. Me yapım akıl verın adam koyun gıbı beklıyo.
Kızlar bişey dicem dün ilişki oldu bugun eşime kızdım yapmadımyarın barışırım ama bugun yapmak istemiyorum bugun yumurtlama görunuyo ama bende akıntı yok. Me yapım akıl verın adam koyun gıbı beklıyo.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende megabitliyi bu topigin doping gi ilan ediyorum cok iyi geliyor yazdıkları en azından yüzümüzde tebessüm oluyor gülüyoruz iyiki var ve iyiki varsınız kizlarrrr:)
an itibariyle cumhur başkanlığına adaylığımı koyuyorum bu gazla kim tutar beni beh
sağolun varolun
Yaa giydim bi saattir bekliyorum makyaj bıle yaptım fon çektım poff adam oturmus tv ızlıyo yaa sonra sinirlenıncede koyun gıbı beklıyo yaa deli rtti beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?