- 3 Mayıs 2012
- 3.661
- 3.047
- 158
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #2.661
iyi bende evde sıkıntıdan patlıyorum ya yarın bide ehliyet sınavım var heyecan dorukta
canım bence bekle adet olursan adetten sonra yaparsın gene kiinşallah olmazsın
Anladım tatlım bendede cok şükür hicbir rahatsizligim yok ama genede yaptim gecen ay bu ayda regliye 10 gunkala tekrar yapmak gerekiyormuş ama bebek varsa zararı olurmu diye sormustum:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yazili sinav mi direksiyon mu. Hic heyecan yapma tatlim insaallah basarili olursun
BEnde 6 mayista oldum en son. Bat 2 hzrn diye tahmin ediyorum. Tatlim ben aranizda vajinusmuslu olarak bulunuyorum:) 4 senedir iliski olamadi . Yeni yeni tay tay yapiyorum cok zorlaniyorum ama bebisim icin deger . Insaallah bir an once gelirler . Sen neler yaptin tatlim
O zaman sen bu ay insaallah hamile kalirsin tatlim. Teyzemde ilk bebisini 36 da dogurdu simdi ucuncuye hamile 42 yasinda:)
kıs ben sana demedimmi femore al kullan diye
Anladım tatlım bendede cok şükür hicbir rahatsizligim yok ama genede yaptim gecen ay bu ayda regliye 10 gunkala tekrar yapmak gerekiyormuş ama bebek varsa zararı olurmu diye sormustum:)
Ahanda kim gelmiiiiiiisssss ... aldim kis almammi o yuzden yapabildim yoksa nerdeeee seetcektim ben. Ama o kasilma hissini beyin kolay atamiyor iste
direksiyon kuzum ya 3. olacak bu çok zor sınavlar hemen bırakıyolar
Heyecan panik yapmaman lazim tatlim basarili olmak icin bolbol dua et ve sinavdan once 20 dk nefes egzersizi yap en az 20 olsun bak cok onemli
Hiiii oyle deseneeezararini pek bilnem ama mantikli bi oranti kurdugumuzda o kur hem idrar hemde akinti soker belkide adet soker.ama belki bebek falan cardir bebegim yaaa tam tutunma asamasindayken mazallah sokulur falan.hiic kalkisma simdi .yapmam gereken tek sey dinlenmen bence
Ayyy inşallah :)teyzenede maşallah Allahim baglislasin yavrularını cümleyede nasip etsin mevlam :)
hahhayt işe yarıyomuş dimi
Kiz yaramaz mi . Ben hala disimi sikiyom adam demesin miki oldu diye ne oldu nasil oldu yaa dedim:)
sağol canım o kadar hevesliyken ehliyet almaya kursağımda kaldı ya
Orgazmdami olucam dahaaaaa:) o kadar bekleyemem kis:)ay kahkaha attırdın bana
şimdiii gidiyorsun vajinismus konularına beni övüyorsuunnnilacıda anlatıyorsun
bence biraz daha bekle orgazm olmaya başladıktan sonra çocuk düşün
Arabaya biner binmez emn. Kemeri takiyosun sonra aynalar ayarli olsa bile ayarliyomus gibi yapiyosun. Sonra vitesi bosa aliyorsun . Bunlara cok dikkat ediyorlar
Orgazmdami olucam dahaaaaa:) o kadar bekleyemem kis:)
huuu haatuunn koltuğu ayarlamayı unuttun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?