Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Leylos nerde yaa o anliyo kurlerden :)

kıs ben sana demedimmi femore al kullan diye

O zaman sen bu ay insaallah hamile kalirsin tatlim. Teyzemde ilk bebisini 36 da dogurdu simdi ucuncuye hamile 42 yasinda:)

Ayyy inşallah :)teyzenede maşallah Allahim baglislasin yavrularını cümleyede nasip etsin mevlam :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hiiii oyle deseneee zararini pek bilnem ama mantikli bi oranti kurdugumuzda o kur hem idrar hemde akinti soker belkide adet soker.ama belki bebek falan cardir bebegim yaaa tam tutunma asamasindayken mazallah sokulur falan.hiic kalkisma simdi .yapmam gereken tek sey dinlenmen bence

Tamam o zaman ben bekleyim en iyisi saol kuzum önerin için :) peki sen biseyler yapiyomusun bebek için?

Ayyy inşallah :)teyzenede maşallah Allahim baglislasin yavrularını cümleyede nasip etsin mevlam :)

Amin tatlim ucuncu kizi geliyor. Sende arka arkaya kalirsin insaallah hatta bendekaliyim herkes kalsin tek yetmez bukadar bekleyene:)

Kiz yaramaz mi . Ben hala disimi sikiyom adam demesin miki oldu diye ne oldu nasil oldu yaa dedim:)

ay kahkaha attırdın bana

şimdiii gidiyorsun vajinismus konularına beni övüyorsuunnn ilacıda anlatıyorsun

bence biraz daha bekle orgazm olmaya başladıktan sonra çocuk düşün

ay kahkaha attırdın bana

şimdiii gidiyorsun vajinismus konularına beni övüyorsuunnn ilacıda anlatıyorsun

bence biraz daha bekle orgazm olmaya başladıktan sonra çocuk düşün
Orgazmdami olucam dahaaaaa:) o kadar bekleyemem kis:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…