Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Ask olsuun ams bak burda her uzulene kendimi ornek gosteryorum ve bi cok kisinin bakis acisi degisiyo.ben kemoterapiyle ucuzlerimi kaybettim.otuz bin de bir kadinin basina gelenbi durum yasadim bundan 8 ay once.iki yillk evliyim ve 26 yasindayim detaya girsem aglarsin.rica ediyorum duygularin seni degil sen duygulRini yonetceksin.ve sen cok guclusun.

Nasil yapiliyor böğürtlen kökü acaba.. pko olmayanda yapabiliomu

Canım 400 gr böğürtlen kökünü 30 bardak suda kaynat altını kapat yarım saat bekledikten sonra süz şişelere doldur buz dolabına koy sabah akşam 1 cay bardağı iç

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

slm cnm bende sizinle aynı durumu yaşadım çok araştırdık aşılamada sperm yıkandıktan 90 dakika içinde enjekte ediliyo ve edilmeli yoksa hareketsizleşip bitiyo etkisi.aynı gün içinde yıkanıp yapılıyo.evet tüp bebek korkutuyo biraz dondurulma olayı var 5 yıl saklanabiliyo.ama aşılamayı yap bence.gerçi ben yaptım bu ay sonu hüsran negatif.umarım senin olur...

canım benim Allah seninde yardımcın olsun .arada geliyo işte böylesizle dertlesince iyi oluyorum.o bebek bu göbüslere gelecek insallah

bana da yok diyorlardı. sonra çıktı. pko varsa insülin direnci vardır. insülin direnci varsa pko mutlaka vardır..

nasıl sonradan cıktı canım.ilk kan tahlilinde cıkmamısmıydı?? seker yükleme testim insülin direncim hepsi normal cıktı.ama bende hipotroit var o kilo aldırıyor

Baharatlar
KARANFIL: HAMILE KALMAYI KOLAYLASTIRIR. HER GÜN YEMEKLERDEN SONRA ALINAN BIR KARANFIL HEM AGZINIZIN HOS KOKMASINA HEM DE HORMONLARINIZIN ÇALISMASINA YARAR. HAMILELIKTE RAHIMI KUVVETLENDIRIR. NORMAL DOGUM YAPACAK OLANLAR, DOGUMA BIR AY KALA HER GÜN BIR ÇAY BARDAGI SICAK SUYA 1 KARANFILI 5 DAKIKA DEMLEYIP IÇERLERSE DOGUMLARI DAHA KOLAY OLUR.

SAFRAN: YUMURTALIKLARI GELISTIRMEDE ETKILIDIR. HAMILE KALMAYI KOLAYLASTIRIR. AYRICA SINIRLERI KUVVETLENDIRIR. YEMEK YENECEGI ZAMAN ÜSTÜNE SERPILIR. (0. 5 MG)

SERBETÇIOTU: BOL KADINLIK HORMONU IHTIVA EDER. BIR LITRE SUYA 30 GR ATILARAK 10 DAKIKA DEMLENDIRILIR. GÜNDE 3-4 BARDAK IÇILIR. AYRICA IYI UYKU VERIR.

TARÇIN: HORMONLARI ÇALISTIRIR. CINSEL ISTEGI ARTIRIR. BEYAZ AKINTIYI GIDERIR. VÜCUDUN DAYANIKLILIGINI ARTIRIR. BIR BARDAK SUYA YARIM KAHVE KASIGI KATILIP IÇILEBILIR.

NANE: HAMILE KALMAYI SAGLAR. TAZE OLARAK SALATALARA EKLENEREK YENEBILIR. BIR LITRE SUYA 10 GR KONARAK DEMLENIR, BU KARISIM SU YERINE IÇILEBILIR. SANCILI REGL DÖNEMLERINDE NANE ÇAYI RAHATLATICIDIR.

BIBERIYE: TÜM HORMON VE SALGI BEZLERININ DENGELI ÇALISMASINI SAGLAR. KANSIZLIK VE ZAFIYETI GIDERIR. ÖZELLIKLE HANIMLARDA BEYAZ AKINTIYI KESER.

ZATER: CINSEL GÜCÜ ARTIRIR. ZIHIN YORGUNLUGUNU GIDERIR. RUHEN VE BEDENEN CANLILIK VERIR. KEKIK GIBI KULLANILIR. TOZ HALINDE YEMEKLERIN ÜZERINE SERPILIR

PAPATYA: DÜZENLI ADET GÖRMEYI SAGLAR. HORMON DÜZENLEYICISIDIR. GÜNDE IKI- ÜÇ BARDAK IÇILIR. BIR BARDAK SUYA 5 ADET PAPATYA UFALANIP 10-15 DAKIKA DEMLENIR.

REZERYAN: HORMON DÜZENLEYICISIDIR. HAMILE KALMAYA YARDIMCI OLUR. ET, FASULYE, LAHANA GIBI YIYECEKLERIN ÜZERINE BIR KAHVE KASIGI KONUR.

ADAÇAYI: HORMON EKSIKLIGINI GIDERIP HAMILE KALMAYI SAGLAR. BIR BARDAK SICAK SUYA ÜÇ YAPRAK ADAÇAYI BES DAKIKA DEMLENDIRILIP IÇILIR. KALBE DE IYI GELIR. SIKÇA IÇILDIGINDE TÜM BEDENI GÜÇLENDIRIR. DÖLYATAGI HASTALIGI OLAN HANIMLARIN ARASIRA ADAÇAYI OTURMA BANYOSU YAPMALARI IYI OLUR. OTURMA BANYOSU IÇIN; IKI AVUÇ DOLUSU YAPRAK ADAÇAYI SOGUK SUDA GECE BOYUNCA BEKLETILIR. ERTESI GÜN KAYNAMA NOKTASINA KADAR ISITILIP BANYO SUYUNA EKLENIR. BANYO SUYU BÖBREKLERIN ÜSTÜNE KADAR ÇIKMALIDIR.

BIRA MAYASI: BÜTÜN SALGI BEZLERINI UYUMLU OLARAK ÇALISTIRIR.

HARDAL : BÜTÜN HORMONLARI ÇALISTIRIR. SINIRLERI KUVVETLENDIRIR.

KIMYON : SINIR SISTEMINI KUVVETLENDIRIR ADETIN NORMAL VE AGRISIZ OLMASINI SAGLAR.

YULAF EZMESI: HORMONLARI DÜZENLER. VÜCUDUN DIRENCINI ARTIRIR. SABAHLEYIN KAHVALTIDA YENDIGINDE GÜN BOYU TOK TUTAR. AKSAMLARI SALEP GIBI IÇILIP YATILABILIR.

VANILYA: CINSEL GÜCÜN ARTMASINA NEDEN OLUR. VÜCUDU VE SINIRLERI GÜÇLENDIRIR. DEPRESYONA IYI GELIR.

ÇAM FISTIGI : HAMILE KALMAYI SAGLAR. PORTAKAL ELMA, ARMUT GIBI MEYVA VEYA BIR SEBZE ÜZERINE YENMELIDIR. YOKSA PEKLIK YAPABILIR. TEK BASINA YENMEMELIDIR.

SUSAM: TAHIN OLARAK YENMELIDIR. TÜM ORGANLARIN DÜZENLI ÇALISMASINI SAGLAR.

AYÇEKIRDEGI: BOL ''E'' VITAMINI VE ''PROTEIN'' IHTIVA EDER. CINSEL ARZUYU ARTIRIR. AYÇIÇEK YAGINDA DA ''E'' VITAMINI VARDIR. BÜTÜN YEMEKLERDE RAHATLIKLA KULLANILABILIR.

ÇÖREKOTU : TÜM SALGI BEZLERINI ÇALISTIRIR. . ÇORBA, EKMEK, PIDE VE KURABIYE ÜZERINDE EKILEREK YENIR. GÜNDE BIR TUTAM YETERLIDIR.

DEFNE: BÖBREK ÜSTÜ BEZLERININ DÜZENLI ÇALISMASINI SAGLAR. HER TÜRLÜ ET VE BALIK YEMEGINDE KULLANILABILINIR.

KARABIBER: TÜM VÜCUDU UYARIR. KADINDA VE ERKEKTE CINSEL ARZUYU ARTIRIR. KANSIZLIGI GIDERIR. BOL IDRAR SÖKTÜRÜR. SINIRLERI KUVVETLENDIRIR.

ACI KIRMIZI BIBER: TÜM SALGI BEZLERINI ÇALISTIRIR. VÜCUTTAN SU BOSALTIR. KADINLARDA VE ERKEKLERDE CINSEL ISTEGI ARTIRIR.

KISNIS: KADINLARDA ADETIN NORMAL VE AGRISIZ OLMASINI SAGLAR. TÜM HORMONLARI ÇALISTIRIR. BEBEKLI ANNELERIN SÜTÜNÜN ARTMASINI SAGLAR.

ZENCEFIL: TÜM VÜCUDU UYARARAK BEDENEN VE RUHEN GÜÇ KAZANDIRIR. KADIN VE ERKEKTE CINSEL ISTEGI ARTIRIR.

KEKIK: KADINLARDA REGL ZAMANINDA AGRISIZ KRAMPSIZ GEÇMESINE YARDIM EDER. KADIN VE ERKEKTE CINSEL ARZUYU ARTIRIR. BOL IDRAR SÖKTÜRÜR. KEKIKLE KARISTIRILMIS BAL YENMESI ORGANIZMAYI GÜÇLENDIRIR VE DENGEYE KAVUSTURUR.

FESLEGEN: KADINLARDA ADETIN DÜZENLI VE AGRISIZ OLMASINI SAGLAR. HAMILE KADINLARIN DOGUMUNU KOLAYLASTIRIR.

ÖKSEOTU: HORMON DENGESINI DÜZENLER, KAN BASINCINI DENGELER, MENAPOZ DÖNEMINDEKI SIKINTILARI DA RAHAT ATLATMAYA YARDIMCI OLUR. TAZE BITKI ÖZSUYU ÇOK DEGERLIDIR. ÖKSEOTU GÜZELCE YIKANARAK NEMLI DURUMDA MIKSERDE SIKILMALIDIR. BU ÖZSUDAN 25 DAMLA BIRAZ SUYUN IÇINDE KAHVALTIDAN YARIM SAAT ÖNCE VE YATMADAN ALINMALIDIR.

CIVANPERCEMI: ADET KANAMALARI DÜZENSIZLIKLERINDE ÇAYININ IÇILMESI IYI GELIR, YUMURTALIK ILTIHAPLANMALARINDA OTURMA BANYOLARI ALINIR. DÖLYATAGI KAYMASINDA, MIYOMLARIN GIDERILMESINDE DE OTURMA BANYOLARI BASARI ILE KULLANILIR.

ARSLANPENÇESI: ADETGÖRME DÜZENSIZLIKLERI, RAHIM AKINTISI, RAHIM SIKAYETLERI, MENAPOZ ÇAGINDA ETKILIDIR. DÜSÜK YAPMAYA YATKIN KADINLARDA BEBEGIN RAHIMDEKI DURUMUNU GÜÇLENDIRIR.

SARIBALLIBABA: DÖLYATAGI GEVSEKLIKLERINDE DÖLYATAGI KASLARI YORGUNLUKLARINDA YARARLIDIR. 3 AYDAN ITIBAREN IÇILMELIDIR. RAHIM VE ADET DÜZENSIZLIKLERINDE GÜNDE IKI FINCAN ÇAYI YETERLIDIR. SINIRSEL UYKUSUZLUKLARDA VE TÜM KADIN HASTALIKLARINDA BASARI ILE KULLANILIR.

ÇOBANÇANTASI: DÖLYATAGI KANAMALARINDA ETKILIDIR

nasıl sonradan cıktı canım.ilk kan tahlilinde cıkmamısmıydı?? seker yükleme testim insülin direncim hepsi normal cıktı.ama bende hipotroit var o kilo aldırıyor

çıkmamıştı. şeker yükleme fln yaptılar. hatta bu yaşıma kadar güya çok temizdim ben

gürkan kubilaya gittim malum kiloluyum ilk o dedi sende insülin direnci var diye. ama tahlillerde çıkmıyodu. onlar bi değişik hesaplama yaptılar var dediler.
pko olduğumu bilmiyoruz tabi. gürkan beye para yetmedi tabi
8 ay glifor kullandım en az 8 ay demişti çünkü. sonra dahiliyeye gittim dedim bende insülin direnci var imkansız dedi. yok dedim ilaç kullanıyorum. bi dünya tahlil verdi. ilacı bıraktırdı. sonra bi ara bende aşırı mide bulantıları oluyodu. doktor doktor gezdim o dokorlardan biri bi kadın hastalıklarına git bakim o ne dicek dedi. ona da gittim. bi güzel muayene etti. ilk teşhis pko ve prolaktin yüksekliği.

canım dedi biraz kilo varmı sanki? olmaz mı doktor hanım hemde nasıl dedim. insülin direnci var mı sende dedi. biri var diyo biri yok diyo dedim. dur şimdi anlarız dedi. doktorun yanından ayrılırken nur topu gibi pko insülin direnci ve prolaktin yüksekliği sahibi oldum

nasıl ama

insülin direncinin olduğu tahlili verdi bu bundan sonra senin tapun ömür boyu bu ilacı kullanacaksın yok derlerse göster dedi.

ve ben bu hatun sayesinde 8 ayda 6 kilo verdim. mucize gibi geliyo bana ama ben bu yaşıma kadar 3 kilo bile verememiş bi insanım

kızlar pko dediğiniz nedir. Benimde bi rahatsızlığım var ama adı pikopiki gibi bişey .acaba buda benim hastalıktan mı ? :26:
16 yaşında ilk kendiliğimden adet oldum sonrasında yani 13 yıldır cyclo-progynova ilacı ile adet olabiliyorum.evleneli 2 yıl oldu çocuk istiyorum yumurtan az dedi doktor. ama ben bu son gittiğim doktora yalan söyledim yani kullandığım ilaçtan hiç bahsetmedim.Şimdide korkuyorum ya kendiliğimden hamile kalırsam bebeğime bişey olur sa diye. Rabbim büyük isteyen herkesi evlat sahibi yapsın inşallah ...

canım polikistik over.sorma bu pkopiki bizim basımızın belası:))bende senin gibiyim canım ben ilk 13 yasımda adet oldum sonra hiç olmadım ve 13 yıl diane 35 le adet oldum bıraktım simdide adet söktürücülerle oluyorum.canım o ilacı cocuk istiyosan kullanma.ben progestan duphaston farlutalla adet olyom simdi progestan içyom ama bidahakie farlutal içicem.

canım insülin direncime sadece bir doktor baktı.dediğin gibi baktırmak gerek.prolaktin normal görünyo ama belli olmaz.bundan bi 5 yıl önce hipotoidim yoktu simdi hipotroidde cıktı.belki insülin direncide cıkmıstır.valla haklısın canım.62 idim 69 oldum suanglifor içiyorum yaklasık 8 aydır.doktorum kilo alırsan günde 2 ye cıkar demişti

Son düzenleme:

BlackBerry canım nasılsın ben yakiyi çıkardım kafama takildi prospektusune baktım orada gebelik durumunda vede emziren annelerin kullamamasi gerek yaziyodu korktum çıkardım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

69u görürsem takla atmayı planlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…