- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #2.581
Nasil yapiliyor böğürtlen kökü acaba.. pko olmayanda yapabiliomubögürtlen kökünü duydum canım önümüzdeki ay onu yapayım bi o kaldı zaten
sagol gülüm
sagol canım Allah razı olsun ben cok stres yapıyorum napcam ben böyle bilmiyorum yapı olarakta cok takıntılıyım.üzülüyo insan canım.bide cok kilo almaya basladım bogazımı tutamıyorum bu gün bi tabak patates kızartması yedim daha baska seylerde söylemesi ayıp banamısın demiyor midem....sende pkolusun demek canım .siztedaviye basladınızmı.yas kac canım
bebek olmuyo meyra,türlü türlüde sorunlar cıkıyor yas ilerledikce.Allah bu derdi aratmasın .insan takıyo işte
çok yemenin nedeni insülin direncidir. 26 yaşındayım 8 aydır ilaç kullanıyorum. pkonun kankası kilodur hayatım. kilo vermek lazım
nerde oturuyorsun sen
Nasil yapiliyor böğürtlen kökü acaba.. pko olmayanda yapabiliomu
insülin direncim yok canım baktırdım ona.ankaradayım canım
Nasil yapiliyor böğürtlen kökü acaba.. pko olmayanda yapabiliomu
malesef cnm aslında kafam benimde karışık bu konularda esiminde yani aşılama ve tüp bebek en son çare deniyo ama caiz değil gibi o yüzden içimize pek sinmiyor hatta dün eşimle yine konuştuk aşılama olsun dedim bir hocaya danışacağını söyledi hakkımıza hayırlısı:)
Ask olsuun ams bak burda her uzulene kendimi ornek gosteryorum ve bi cok kisinin bakis acisi degisiyo.ben kemoterapiyle ucuzlerimi kaybettim.otuz bin de bir kadinin basina gelenbi durum yasadim bundan 8 ay once.iki yillk evliyim ve 26 yasindayim detaya girsem aglarsin.rica ediyorum duygularin seni degil sen duygulRini yonetceksin.ve sen cok guclusun.
Canım 400 gr böğürtlen kökünü 30 bardak suda kaynat altını kapat yarım saat bekledikten sonra süz şişelere doldur buz dolabına koy sabah akşam 1 cay bardağı iç
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Peki piko olmayanlarda yapabilirmi.
bana da yok diyorlardı. sonra çıktı. pko varsa insülin direnci vardır. insülin direnci varsa pko mutlaka vardır..
Ben bitkilerin gücüne cok inanıyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
nasıl sonradan cıktı canım.ilk kan tahlilinde cıkmamısmıydı?? seker yükleme testim insülin direncim hepsi normal cıktı.ama bende hipotroit var o kilo aldırıyor
kızlar pko dediğiniz nedir. Benimde bi rahatsızlığım var ama adı pikopiki gibi bişey .acaba buda benim hastalıktan mı ? :26:
16 yaşında ilk kendiliğimden adet oldum sonrasında yani 13 yıldır cyclo-progynova ilacı ile adet olabiliyorum.evleneli 2 yıl oldu çocuk istiyorum yumurtan az dedi doktor. ama ben bu son gittiğim doktora yalan söyledim yani kullandığım ilaçtan hiç bahsetmedim.Şimdide korkuyorum ya kendiliğimden hamile kalırsam bebeğime bişey olur sa diye. Rabbim büyük isteyen herkesi evlat sahibi yapsın inşallah ...
çıkmamıştı. şeker yükleme fln yaptılar. hatta bu yaşıma kadar güya çok temizdim ben
gürkan kubilaya gittim malum kiloluyum ilk o dedi sende insülin direnci var diye. ama tahlillerde çıkmıyodu. onlar bi değişik hesaplama yaptılar var dediler.
pko olduğumu bilmiyoruz tabi. gürkan beye para yetmedi tabi
8 ay glifor kullandım en az 8 ay demişti çünkü. sonra dahiliyeye gittim dedim bende insülin direnci var imkansız dedi. yok dedim ilaç kullanıyorum. bi dünya tahlil verdi. ilacı bıraktırdı. sonra bi ara bende aşırı mide bulantıları oluyodu. doktor doktor gezdim o dokorlardan biri bi kadın hastalıklarına git bakim o ne dicek dedi. ona da gittim. bi güzel muayene etti. ilk teşhis pko ve prolaktin yüksekliği.
canım dedi biraz kilo varmı sanki? olmaz mı doktor hanım hemde nasıl dedim. insülin direnci var mı sende dedi. biri var diyo biri yok diyo dedim. dur şimdi anlarız dedi. doktorun yanından ayrılırken nur topu gibi pko insülin direnci ve prolaktin yüksekliği sahibi oldum
nasıl ama
insülin direncinin olduğu tahlili verdi bu bundan sonra senin tapun ömür boyu bu ilacı kullanacaksın yok derlerse göster dedi.
ve ben bu hatun sayesinde 8 ayda 6 kilo verdim. mucize gibi geliyo bana ama ben bu yaşıma kadar 3 kilo bile verememiş bi insanım
Bebeğimmm aşkolsun sen istemesen de ben silmem ki seni altta hayatım yazı karakteri küçüktü görmedin sanırım büyüttüm şimdi.
İnşallah düşündüğün şey olmayacak canım. Eğer olursa da sakın korkma çok basit bir ameliyat. Kesinlikle kötü düşünme iyi düşün iyi olsun. Eğer ameliyatla daha kolay çözüm olacaksa ve bebeğin sana daha çabuk gelecekse hayırlısını iste Rabbimden canım. Biz senin her daim yanındayız canım sakın üzülme. Herşey çok güzel olacak inan bana. Hepimizin bebeği olacak ve bu seferki topiğimizin adı da "DOSTLAR BEBEKLERİNE KAVUŞTU" olacak.
Merhaba canım eklerim tabi ki ama bat yazmamışsın hayatım. Uğur getirsin sana da.
canım insülin direncime sadece bir doktor baktı.dediğin gibi baktırmak gerek.prolaktin normal görünyo ama belli olmaz.bundan bi 5 yıl önce hipotoidim yoktu simdi hipotroidde cıktı.belki insülin direncide cıkmıstır.valla haklısın canım.62 idim 69 oldum suanglifor içiyorum yaklasık 8 aydır.doktorum kilo alırsan günde 2 ye cıkar demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?