Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

anladım fakat 2 yıl uzun bir zaman başka yöntemler denedinizmi aşılama falan ?
malesef cnm aslında kafam benimde karışık bu konularda esiminde yani aşılama ve tüp bebek en son çare deniyo ama caiz değil gibi o yüzden içimize pek sinmiyor hatta dün eşimle yine konuştuk aşılama olsun dedim bir hocaya danışacağını söyledi hakkımıza hayırlısı:)

cnm bana uygulayanlar hiç çıkartmamamı söyledi düşse bile yara olsa bile yeniden tak dediler ben o yüzden abdestte çıkarıyor sonra hemen takıyorum yani banyolardan hemen sonra sürekli.......

Tamam ben de öyle yapayım o zaman saol canım benim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bence kafan karışmasın allahın işine karışmıyorsun ya aşılamadada garanti olacak diye bişey yok biliosun tutarsa o şekilde nasip olmuştur bence sonuçta tedbir senden takdir allahtan sen elinden geleni yap gerisini allaha bırak eğer birgün bizde aşılama raddesine gelirsek biran tereddüt etmem rabbim zaten vermeyecekse o şekildede vermeyecektir ama ben elimden gelen herşeyi yapmış olurum..

bu konu oldum olası beni tedirgin ediyo doğru söylediklerin tabi .ama işte kurt düştümü içine alıkoyamıyosun bu fikirden kendini....

şunuda belirteyim yapan veya yaptıracak olan kimseye etki etmek için paylaşmadım sadece sordun ve fikrimizi söyledim eğer öyle nasip olmuşsa bende yaptırırım tabiki yazgı değişmez....

bu konu oldum olası beni tedirgin ediyo doğru söylediklerin tabi .ama işte kurt düştümü içine alıkoyamıyosun bu fikirden kendini....

diyanete mail at istersen onlarda cevaplıyor ben bu tarz bişey hiç duymamıştım sen nerden duydun bunu bende merak ettim bak şimdi ?

diyanete mail at istersen onlarda cevaplıyor ben bu tarz bişey hiç duymamıştım sen nerden duydun bunu bende merak ettim bak şimdi ?
cnm internette bazı din adamlarının bu konuda video ve paylaşımları var birde 20 li yaşlardaydım o zaman yeni bu yöntem hızla herkes başvuruyordu tv ve haber bültenlerine konu olmuştu o zaman dinlemiştim belleğimde öyle kaldı ........

Geciktirici kullanmak hamilelikde soruna neden olur mu bilginiz var mı 2 ay önce kullanmıştım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet maalesef böle konularda insan ikilemde kalabilio birisi ak derken diğeri kara diyor

Canim neden caiz olmadığını düşünüyorsun ki aşılama yada tüp bebek eşinin spermleri olduğu müddetçe dinen herhangi bir sorun teşkil etmez eğer eşinin spermi değil de bir başkasının spermi olursa sorun burda işte caiz olmadığı kısmı burda başlar ben din kültürü öğretmeniyim benimde normal yollarla olmasa eşimin spermi olduğu sürece aşılama da tüp bebekte yaptırırım duamız bunlara gerek kalmadan hayırlı evlat sahibi olalım ama tedavi bu sekilde ise bu yollara başvurmakta bence hiç bir sıkıntı yok gönlünüz ferah olsun

mrb bende yeni üye oldum siteye ve hamiş olamak istiyorum beni de listeye ekleyebilir misiniz :26:

niye caiz olmasın ki? yumurta senin sperm onun...

Ben de böyle düşünerek teselli oluyorum yada oluyorum gibi daha sonra derinden bir offff çekiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar nasılsınız ben pek iyi degilim.incir havuc kürü bal tarcın cörek otu yaptım.ates ölçme yönteminide yaptım.atesim okadar sacma sapan bişi olduki.yumurtlamadım sanırım ne akıntı ne agrı hiç bişey yok kuru ilişkidede zorlanıyorum kuruluktan..bide klomende içtim günde 3 tane.hiç bişey fayda etmiyor yumurtam olusmuyor.hiç bişey yapasım gelmiyor 3 ayda kendimi bu kadar yıprattım

şimdiiii önce derin bi nefes al şimdi herşeyi en baştan anlat bakim. kaç yıllık elisin ne kadar zamandır korunmuyosunuz hiç çocuğun varmı hiç hamile kaldınmı kaç yaşındasın. doktor kontrolünde misin?başka rahatsızlıkların var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…