• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Bugün 5. günüm daha canım bekleyeyim biraz daha. Tamamen bitmezse de 10. günün geçmesini beklerim. Çok sağol canım

5.Günün ise hala regl olmus oluyorsun canım 10 güne akdar surebılr kabul edılıyor regl 10 günden sonra kanamanın lekelenme vs gıbı devam etmesi halinde özür sayılıyor ve namaz kılabılıyorsun 10 günden sonra

selam kızlar ben aranıza yeni katıldım. 7 aylık evliyim pcosluyum malesef. gün geçtikçe daha çok kilo alıyorum. hastalığı öğrendiğimden bu yana 25 kilo aldım ve vermek zor oluyor. korkuyorum açıkcası Allah nasip ederse hemen bir bebeğim olsun istiyorum. benim gibi olup da bana tavsiyede bulunabilecek arkadaşlar olursa çok mutlu olurum. iki aydır adet düzenim de bozuldu ben kilo aldığım için olduğunu düşünüyorum. ne yapmalıyım??:17:

Sen yeterki iste hadı bırlıkte destekleserek çare olalım birbirimize arkadasım.Moral cok onemlı sakın pcosu olanların cocugu olmuyor gıbı laflara sakın takılma ben degılım ama cok yakınlarımda yakınan sahıt oldum bu konulara ve cocukları var,öncelıkle aldıgın kıloları azaltmak ıle basla arkadsım hemen rejime başla ve bı kadın dogum doktoruna gıdıp bebek ıstedıgını soyle (bı pco su olan arkadasıma hormon ılacı vermıstı doktor 3. ayında hamıle kaldı 3-4 arkadasım )

Ayy içim sızladı lohusa gibi deyince.. Allah beterinden saklasın napalım. Sol kasığımda ağrıyor bugün çok koşturdum ondan sanırım. Dediğin doğru dikkat etmeliyim canım

k.bakmayın bende adet sandım. cok cok gecmıs olsun arkadsın dedıgı gıbı dıkat edın kendınıze.Rabbım öyle sevındırsın oyle mutlu etsın kı seni bu acını unutasın canım..

Kızlar bendr 9 aylık evliyim ilk aylarda yasmin kullandım sonra çocuk istediğimiz için bıraktım bu ayın 25inde de hastalanirsam ki öyle görünüyo 6 aydır sonuçlar hep boşa çıkıyo daha once kadın hastalıklarından da hiç muayene olmadım çok ağrılı adet dönemi geciriyorum sizce doktora gitsem mi

cnm aslında ilk hamileliği düşününce gitmek gerekiyor şöyle bi genel muayene için. 6 ay geçtiyse gidebilirsin genel muayene olur hormanlara fln bakılır.
ben başka bi şikayet için gitmiştim tabi doktor bütün bilgilerimi aldı 6 aydır korunmuyoruz deyince sen niye hala hamile değilsin deyip her şeyimi muayene etti boğazım göğüslerim içim dışım her yere baktı sonrada senin de her yerini mıncıkladık hah dedi şaşkın karı:35:

hiç muayene olmadıysan zaten gitmen lazım cnm

Son düzenleme:
Çok sağol kuzum sana da çok geçmiş olsun kürtaj nedendi gerçi konuşmak istemezsen anlatma. Allah tez vakitte hayırlısıyla kucaklarımızı doldursun inşallah. Umutluyum canım ama burukluk oluyor işte. Kimyasal gebelik sonrası kontrole çağırmış mıydı doktorun yada test falan istedi mi. Benimki bir adet gör o zamana kadar korun dedi sadece ama çoğu doktor kontrol ediyormuş. Başa gelmeyince bilmiyor insan durmadan araştırıyorum iyice allak bullak oldum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

saol cnm.benim ilk kimyasal gebelikti kanda sıfırlanınca sorun kalmadı.2. kürtaj oda 2 aylık kalp atışı yok.ya ihmalmi bilmiyorum kan artışı yavaş bulundu 468,700,1050 ve en son 1450 normalde 2 günde artması gerekiyo bende 4 günde az artış 7.hafta kalp atışı yok kürtaj oldum.ama bana doktorum hiç korunmak yok dedi.kan pıhtılaşması varmı diye araştırıldı oda yok.ama yinede şimdi gebelik olsa corasprin kullancam.sen tadavi göreli ne kadar oldu ne kullandın.üzülme cnm yine olur ve sonuna kadar sürer kucağına alırsın inşllh :)

Akıntım var kasıklarımda batmada vardı cnm tühhh kür erkenden yumurtlattı desene bizi.çalısmalara devam ediyoduk zaten.inş tutar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen cnm valla biz yine de devam ediyoruz benimde bel agrim var. Arada kssik vatmalari oluyor. Hayirlisi olsun bakalim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hmm anladim canim, ama olsun sonucta hep umut var, calismaya devam :46: insallah hepimiz bu güzel haberi aliriz da bebislerimizle ilgili konularda paylasimlarda bulunuruz.

inşlh tatlım yaaa.bebeklere aldığımız kıyafetleri eşyaları paylaşırız :1: çalışmaya devam doğru.ya kısmet işte kimi doğurup klozete atar kimi ister ele geçmez :( hadi hayırlı haberler :1:

Gunaydin hayirli cumalar. Rabbim dualarimizi kabul etsin. Hastanedeyim ben kulagim çok fenaa. İnşallah kotu bisey cikmaz. Valla bugün yumurtlama diyo ama dun calistik bugünde caliscaz. Drvisitme testi istedi onu bekliyorum hayirlisi hakkimizda bakalim.

Kızlar adetim 10 gün gecikti.
Ya hamileyim :emir_bebek: ya adet gecikmesi yasiyorum :ssz:
Tatilde olduğumuz için kan testi yapamıyorum. Pazartesiyi bekliyorum mecbur.

Sabahları hafif şancim oluyor 5-6 gündür ama hasta olmadım daha.

Gunaydin hayirli cumalar. Rabbim dualarimizi kabul etsin. Hastanedeyim ben kulagim çok fenaa. İnşallah kotu bisey cikmaz. Valla bugün yumurtlama diyo ama dun calistik bugünde caliscaz. Drvisitme testi istedi onu bekliyorum hayirlisi hakkimizda bakalim.

canımm inşallah gebesindir. İdrarda yapmadın mı?

kuzum geçmiş olsun bitanem. Ne kadar işe yarar bilmiyorum ama kulağa bir damga soğan suyu damlatınca ağrı azalır diye bişi duymuştum ama sakın araştırmadan yapma, çok geçmiş olsun canım

bıtane daha ıdrar testı yapsan canm olmazmı hassaslıgı yuksek olanlardan ınsallah hamilesındır yaaa :emir_bebek:

herkese günaydın ve hayırlı cumalar ............
topikte yeni arkadaşlar hoşgeldiniz sarfansarı 2. testi yapsana ya da kan tahlili?
Canım tatildeyim yerleşim yerine uzağız. Idrar negatif çıktığı için tekrar yapmak istemedim. Kan tahlili için de hastaneye gitmem gerek, onu da uzağız diye gitmedik. Pazartesi eve geçiyoruz inşallah o zaman kan tahlili yaptırırım. Hafta sonu da eczane bulursam hemen idrar testi yaparım.

on gun baya gecmiş canm inşallah guzel haber alırız :emir_bebek:

Inşallah canım. Sende durumlar nasıl ?

Canım tatildeyim yerleşim yerine uzağız. Idrar negatif çıktığı için tekrar yapmak istemedim. Kan tahlili için de hastaneye gitmem gerek, onu da uzağız diye gitmedik. Pazartesi eve geçiyoruz inşallah o zaman kan tahlili yaptırırım. Hafta sonu da eczane bulursam hemen idrar testi yaparım.

inşallah hayırlı haberlerini alırız cnm Allah gönlümüze göre versin......

Back
X