• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Arkadaşlar çörek otu kürünü kullananlarda erken ovulasyon olan var mı?benimki normalde bugündü dün test yaptığımda kontrol çizgisine yakın koyuluktaydı ama daha koyu olacak diye bekliyodum bugün ama koyuluk azalmış iyice acaba erken mi yumurtladım 😟

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hosbuldum canim sagol ama ilk 1 yıl gecmeden ilgilenmiyolar diye yazmislar bende bi sorun varsa zaman kaybı olmasın istiyorum ama gidip çocuk için gittiğimi söylemeyip genel bi muayene mi desem :P

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
O da olabilir ama bir yol oldu dersen ilgilenirler özelde ilgileniuolar silinti yok ama devlette bi sene oldu de
Arkadaşlar çörek otu kürünü kullananlarda erken ovulasyon olan var mı?benimki normalde bugündü dün test yaptığımda kontrol çizgisine yakın koyuluktaydı ama daha koyu olacak diye bekliyodum bugün ama koyuluk azalmış iyice acaba erken mi yumurtladım 😟

Canim ben ben valla 3 gün önce oldu bende akinti. Yumurta kivamli akintin var mi cnm?

O da olabilir ama bir yol oldu dersen ilgilenirler özelde ilgileniuolar silinti yok ama devlette bi sene oldu de

Canim ben ben valla 3 gün önce oldu bende akinti. Yumurta kivamli akintin var mi cnm?

Akıntım var kasıklarımda batmada vardı cnm tühhh kür erkenden yumurtlattı desene bizi.çalısmalara devam ediyoduk zaten.inş tutar

Son düzenleme:
Evliyy merhaba canım bende yumurtlama gunlerim de belime tam kalça üstüne eşim yapıştırıyor 5dk sonrada iliksi oluyor bu ay öyle deniyorum bakalim hayırlısı :)

sagol canım bende oyle yapayım ozaman optum byeee hazırlanıp ıse gıtmem lazım of yaaa offf:14::14::14:

kendımı bıraz toparlayayım yarın bakarım canım. aglamam durdu.dedım berna aglama.tlfnu kapatmıstım acıcam tekrar.arkadasım yazsın ıcını bosaltsın..

Seni üzecek tek kelime etmesine izin verme. Neden içini boşaltsın ki dik dur uygun bir dille cevabın ver kuzum

Günaydın hanımlaar, bugün cuma tatile 1 gün kaldı :) şimdiden hayırlı cumalar diyeyim. Bu mübarek günde dualarımız kabul olur inşallah

İcimiz disimiz sperm doldu artik:) bu is duygusal boyutu asmaya baslick diye korkuyorum ya daha yumurtlama geldi mi gelmedi mi haberim bile yok bugün geliyor ovulasyon testlerim artik acaba mi diye sormucm inş :)

Insaallah hamilesindir bekliyoruz haberlerini cnm.

Benim de oyle 20 si ovu. Gunumdu. Akinti simdi basladi catladimi catlayacak mi neden 2 gun once cift cizgi vardi. Acaba yumurtalar ayri ayri catlayinca boyle iki gunde bir akinti mi oluyo anlamadim

Kahveyi birakamiyorum . Gunluk 40 dk yuruyusle bir ayda on kg verdim bu kadar herseyi yerim:)

Canim.mantar da koku olur balik gibi iygg ben de vardi gecen ay bitti anca. İnşallah güzel haberler verirsin cnm önce bize ama ;)

Antidepresan bende kullaniyom ama birakmadim birakmalimiyim ki

ben welbultrin diye bir ilaç kullanmıştım ve kimyasal gebeliğin sebebi o ilaç olabilirdi. O yüzden bıraktım. İçmeyin kızlar....

selam kızlar ne var ne yok okuyamadım geçmişi iki üç gündür giremiyordum internet kotam dolmuştu bugün gene açıldı yihhuu
ben incir havuç kürünü yapıyorum bal çörekotu tarçın kürüne devam ediyorum bir de dün ovulasyon testi yaptım tek çizgi çıktı ama hesaplamalarıma göre dün yumurtlama zamanım olması lazımdı belki bıugün olur bilmiyorum bugün gene yapıcam bakalım hayırlısı

selam kızlar ne var ne yok okuyamadım geçmişi iki üç gündür giremiyordum internet kotam dolmuştu bugün gene açıldı yihhuu
ben incir havuç kürünü yapıyorum bal çörekotu tarçın kürüne devam ediyorum bir de dün ovulasyon testi yaptım tek çizgi çıktı ama hesaplamalarıma göre dün yumurtlama zamanım olması lazımdı belki bıugün olur bilmiyorum bugün gene yapıcam bakalım hayırlısı

Günaydın kürler yumurtlamayı erkenden yaptırıyo galiba.hergün ovulasyon yap bence hatta sabah akşam yapılması gerek çunkü bende bugün yumurtlamam lazımdı ama iki gün önce testte baya koyu çıktı çizgi.bugün silikleşmiş.galiba o gün yumurtlamam olmuş o gün bir kere yapmıştım test keşke bi daha yapsaydım sonra ama hayırlısı bakalım

Herşeyi biraktim ben ya sanirim kafama çok taktik midem kafami taktiğim için bulanmaya basladi olacagi varsa olur hayirlisi demek lazim ne incir ne hayit ne soğan hiçbirini icemedim zaten ben calismami yapayim olursa olur bu ilk ayin zaten

Canım kimyasal gebelik geçirdim. Şu an adet olmayı bekliyorum. Olduktan sonra çalışmalara devam inşallah. İçme canım. Amcamın kızı bırakmamıştı sigarayı bebeğinin kalbi delik doğdu ondan mı bilmiyorum ama o hep sigaraya yormuştu. Allah korusun bide sigara içen annelerin bebekleri bronşit olma ihtimali çok yüksek. Onu da bir yakınımız yaşadı. El kadar bebek resmen balgam çıkarıyordu öksürürken. Yanlış anlama sakın beni. Özellikle yazdım ki soğuyasın.

Bu arada Mart sonundan beri de folik kullanıyorum

Rabbim yasatmasın bidaha geçmiş olsun çok,en kısa zamanda dılerım nasıp olsun bebiş,yanlıs anlarmıyım hıc cokta ıyı oluyor böyle seyler okudukca soguyorum ,korktum zaten azda olsa gunde 3 taneyı bazen 4 taneyı buluyordu ve saglıklı bı bebek dunyaya getırmek ısterım salı aksamı en son sıgaramı ıcmıstım daha ıcmedım =) Allah ım yardımcı olsun bebıslere sıfalar versın bebiler hasta olmasın :(

Bende boğazıma çok düşkünüm fast fooda bayılıyorum resmen ama tutuyorum kendimi. Yersem de vicdan azabı çekiyorum çünkü. Cipsi bırakmıştım 1 aydır. Az önce son paketi yedim valla bidaha almıcam :)

sigar agıbı bagımlılık yapıo galıba cips =)) bırak bırak hıc yeme yaglı yaglı zaten o ne öle =)

Günaydın kürler yumurtlamayı erkenden yaptırıyo galiba.hergün ovulasyon yap bence hatta sabah akşam yapılması gerek çunkü bende bugün yumurtlamam lazımdı ama iki gün önce testte baya koyu çıktı çizgi.bugün silikleşmiş.galiba o gün yumurtlamam olmuş o gün bir kere yapmıştım test keşke bi daha yapsaydım sonra ama hayırlısı bakalım

ben 26 günde bir adet oluyorum benim adetimin başlangıç tarihinden itibaren 9. günde teste başlamam lazım her gün aynı saatte diyor çalıştığım için akşam 8de yapıcam demek geç yumurtluyorum da ondan mı tutmuyor ya da acaba bişey mi var bakıcaz artık.
kürleri tam uygulayamıyorum bazen sabah aceleden bal tarçın çörekotunu unutuyorum bazen incir bitmiş oluyor evde az incirle yapıyorum hayırlısı artık bakalım zaten incir kürüne incir dayanmıyor ki

Hmm ben o kadar yemiyorum balık :( aftada bir çok yaa, evde kim yapcak her hafta. Burada dışarıda da öyle balık yenecek yer fazla yok. Konserve yiyeyim bari, o da olur heralde :)

hamılelıkte her cesıt balıkta önerilmiyor nette okludum bende mesela ton balıgı önerilmiyor bılgın olsun tatlım

Ayy kızlar bana bi ateş basması geldi ki...Terliyorum bildiğin yani...
Adete 13 gün var daha. ..
Var mi böyle ateş basmalari yaşayan?

her yumurtlama dönemi yaşarım :) yanar tüm vucudum hatta eşim kac kere yanıyosun sen atesın var doktora gıdelım dıye panık yapar o derece :D

regl tarıhınede 13 gün varmış yumrutluyorsundur sen canım günleri degerlendırmeli ;)

Ayy kızlar bana bi ateş basması geldi ki...Terliyorum bildiğin yani...
Adete 13 gün var daha. ..
Var mi böyle ateş basmalari yaşayan?

her yumurtlama dönemi yaşarım :) yanar tüm vucudum hatta eşim kac kere yanıyosun sen atesın var doktora gıdelım dıye panık yapar o derece :D

regl tarıhınede 13 gün varmış yumrutluyorsundur sen canım günleri degerlendırmeli ;)

16 mayista ovulasyon testi pozitifti ama canım. ..
Daha da yumurtlamiyorumdur heralde :)

Back