Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Bende sabah 7de dersim basladigindan 1 de ancak kahvalti yapiyorum eve gelince okulda poğaça yemek istemiyorum birde tavuk ve yumurtayi agzima attigimi bile hayal edemiyorum hamileyken çocuğundan esirgeyebilecegim tek sey olacak sanirim yumurta yapamam ama yiyemem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

oluruz tatlım...moral yüksek yüksek...napalım kısmeti bekliyoz.ben aşılama yaptım sonuç dün negatiiiffff :) dün üzüldüm ama bugün iyiyim ya amaaaannnn

sen mi bıraktın doktorun mu bıraktırdı? 10. haftaya kadar devam etcem. insülin direnci varsa diyet yapamazsın ki dayanamazsın çünkü sürekli acıkırsın canın karbonhidrat ister... ben ilacı kullanmaya başladım insan gibi yemek yemeye başladım
doyduğumu anlıyorum walla azıcık yemek yesem bile

herkese slmlarrr.. Kızlar bu bebıs bekledıgınız gunlerde nasıl beslenıyorsunuz ,sıgara ıcenınız var mı? neler yapıyorsunuz kısacası bebişe hazırlık paylaşalımmı birbirimizle =)

Bende de sigara falan zaten yok. Benimde tek kötü alışkanlığım cips! Allahım nasıl canım istiyor anlatamam. Onun dışında etsiz doymam zaten. Balık da yerim. Yumurta pek sevmiyordum ama çom ilginç geçen ay sabahları canım hep yumurta çekti. Aş erme miydi bilmiyorum ama hep yedim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bide fast food ve dışarda yenilen her bir şeyi çok severim ama artık evde yemek yapıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

herkese slmlarrr.. Kızlar bu bebıs bekledıgınız gunlerde nasıl beslenıyorsunuz ,sıgara ıcenınız var mı? neler yapıyorsunuz kısacası bebişe hazırlık paylaşalımmı birbirimizle =)

sigara yok. çay kahve kolayı uzun zmn önce bi prof tüketme dedi bana ör: çayı düzenli içersem mesala 2 günde 6 çay bardağı 2. gün tuvaletten çıkamıyorum bağırsaklarım deli gibi çalışıyo. düşük yaptıktan hemen sonra doktorum 5mg lık folbiol başladı bide diğer ilaçlarım var işte bide niyeyse süt tüketmeye başladım. normalde nefret ederim sütten. şimdi içiyorum ama soğuk soğuk bide tatlılardan uzak duruyorum
onun dışında bişey yapmıyorum..

Her türlü hamilelik, öncesi ve sonrası süreçle ilgili bilgiyi facebook.com/osimdiannee ve twitter.com/osimdianne sayfalarında da bulup takip edebilirsiniz. desteklerinizi bekliyorum sevgili anneler ve anne adayları...

aa nıyeyse buara bende öyle süt tuketıyorum soguk soguk =) ve canım ıstıyor ki sevmezd,m sutu

deli yaaa:)n vala bı sen degıl hepımız kendı kendımıze konusur oldukkk:)hahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…