- 22 Kasım 2013
- 5.290
- 2.694
- 168
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #2.141
Mrb canim oğlum olduğu için temiz duzenli. Ben balik yemiyorum haftada iki kapsül balik yagi kapsülü takviye aliyorum. Folik asit. Bu ay yumurta geliştirici çörek otu kuru yaptim. Belimi sicak tutmaya gayret ediyorum. Bu KDr :)
cok sıcakta ıyı degıl dıyorlar ama kafam karıstı benım=) cok sıcak su ıle duş bıle almayın denıyor
Ilk etapta esinin bırakması lazım ama sperm düşmanı sigara biliyosun...
Azaltmasini saglayabilirsin yada sperm kalitesini artiran seyler yedirmelisin...
Bılıyorum canım oda bılıyor azaltıyorda aslında,yıyecek kendıne bıseler alıp yıyor ıhmal etmıyor sperm artıran seylerı cunku benden hevesli bebege =)
Bende sabah 7de dersim basladigindan 1 de ancak kahvalti yapiyorum eve gelince okulda poğaça yemek istemiyorum birde tavuk ve yumurtayi agzima attigimi bile hayal edemiyorum hamileyken çocuğundan esirgeyebilecegim tek sey olacak sanirim yumurta yapamam ama yiyemem
ıkısını bende sevmıyorum, ama yıne tavugu cok zorlarsam kendımı cok azda olsa yıyorum doktora sormustum ben onu tavuk yememek cok buyuk kayıp degıl ama yumurtayı yesen ıyı olurdu ama zorla tıksınerek yiyeycegın bıseyınde sana ıyı sonuc vermesı beklenemez dedi.Esım yumurtasını kendı yapar hep yıyecegı zaman benım tahammulum yok yumurtaya =)
Heyy çok teşekkür ederim canım :) bir süredir mesaj atmamıştım ama okuyordum, belli oluyor baya bilgililer :)
Ben yurtdışındayım ve hiç arkadaşım yok paylaşabileceğim. Bi eşim bi ben varız. Eşim de fazla konuşmak istemiyor bu konularda. O yüzden burada sizlerle paylaşmak istiyorum bu süreci. İnşallah birbirimize destek oluruz
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Bende sabah 7de dersim basladigindan 1 de ancak kahvalti yapiyorum eve gelince okulda poğaça yemek istemiyorum birde tavuk ve yumurtayi agzima attigimi bile hayal edemiyorum hamileyken çocuğundan esirgeyebilecegim tek sey olacak sanirim yumurta yapamam ama yiyemem
ıkısını bende sevmıyorum, ama yıne tavugu cok zorlarsam kendımı cok azda olsa yıyorum doktora sormustum ben onu tavuk yememek cok buyuk kayıp degıl ama yumurtayı yesen ıyı olurdu ama zorla tıksınerek yiyeycegın bıseyınde sana ıyı sonuc vermesı beklenemez dedi.Esım yumurtasını kendı yapar hep yıyecegı zaman benım tahammulum yok yumurtaya =)
Valla cnm bende yumurtadan alabilecegim proteini başka yerden de alabilirim diye düşünüyorum mecburiyet değil bencede
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Valla cnm bende yumurtadan alabilecegim proteini başka yerden de alabilirim diye düşünüyorum mecburiyet değil bencede
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynen öyle canım
Bende glikofen kullanyorum 1000 mg sabah aksam yarim tok.ama hamilelik dusunyorum diye iki aydir bitaktim.acibadem bakirkoy hastanesinde diyetisyenim ve dahiliyecim.diyet listem var ama pek iradeli oldgum soylenemez.hamile kaldginda kullanmaya devam etcekmisin peki doktorn ne diyo.
herkese slmlarrr.. Kızlar bu bebıs bekledıgınız gunlerde nasıl beslenıyorsunuz ,sıgara ıcenınız var mı? neler yapıyorsunuz kısacası bebişe hazırlık paylaşalımmı birbirimizle =)
Bende de sigara falan zaten yok. Benimde tek kötü alışkanlığım cips! Allahım nasıl canım istiyor anlatamam. Onun dışında etsiz doymam zaten. Balık da yerim. Yumurta pek sevmiyordum ama çom ilginç geçen ay sabahları canım hep yumurta çekti. Aş erme miydi bilmiyorum ama hep yedim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende de sigara falan zaten yok. Benimde tek kötü alışkanlığım cips! Allahım nasıl canım istiyor anlatamam. Onun dışında etsiz doymam zaten. Balık da yerim. Yumurta pek sevmiyordum ama çom ilginç geçen ay sabahları canım hep yumurta çekti. Aş erme miydi bilmiyorum ama hep yedim
bende hep acaba hamıle kaldıgımda hıc sevmedıgım yumurtayı canım ıstermı dıye dusunuyorum =)) ye ye canın cekıyorken eee bebıs mı var acabaaa:) sıgara ıns bende ıcmeyecegım artık bayadır azaltmıstım zaten
Bide fast food ve dışarda yenilen her bir şeyi çok severim ama artık evde yemek yapıyorum
benım evlendıkten sonra bıraz daha duzene gırdı yeme alıskanlıgım bekarken cok sıgara da ıcerdım ne ydıgımede dıkat etmezdım doymam yeterlıydı benım ıcın birde ben yemege duslun bı ınsan dıılım pek :) tatlı ılede aram yok cıps hıc sevmezdım bı ara takıldım kac ay boyunca mısır ve cıps hemen kurtartım kendımı o durumdan =)
herkese slmlarrr.. Kızlar bu bebıs bekledıgınız gunlerde nasıl beslenıyorsunuz ,sıgara ıcenınız var mı? neler yapıyorsunuz kısacası bebişe hazırlık paylaşalımmı birbirimizle =)
bende hep acaba hamıle kaldıgımda hıc sevmedıgım yumurtayı canım ıstermı dıye dusunuyorum =)) ye ye canın cekıyorken eee bebıs mı var acabaaa:) sıgara ıns bende ıcmeyecegım artık bayadır azaltmıstım zaten
Canım kimyasal gebelik geçirdim. Şu an adet olmayı bekliyorum. Olduktan sonra çalışmalara devam inşallah. İçme canım. Amcamın kızı bırakmamıştı sigarayı bebeğinin kalbi delik doğdu ondan mı bilmiyorum ama o hep sigaraya yormuştu. Allah korusun bide sigara içen annelerin bebekleri bronşit olma ihtimali çok yüksek. Onu da bir yakınımız yaşadı. El kadar bebek resmen balgam çıkarıyordu öksürürken. Yanlış anlama sakın beni. Özellikle yazdım ki soğuyasın.
Bu arada Mart sonundan beri de folik kullanıyorum
Bide fast food ve dışarda yenilen her bir şeyi çok severim ama artık evde yemek yapıyorum
benım evlendıkten sonra bıraz daha duzene gırdı yeme alıskanlıgım bekarken cok sıgara da ıcerdım ne ydıgımede dıkat etmezdım doymam yeterlıydı benım ıcın birde ben yemege duslun bı ınsan dıılım pek :) tatlı ılede aram yok cıps hıc sevmezdım bı ara takıldım kac ay boyunca mısır ve cıps hemen kurtartım kendımı o durumdan =)
Bende boğazıma çok düşkünüm fast fooda bayılıyorum resmen ama tutuyorum kendimi. Yersem de vicdan azabı çekiyorum çünkü. Cipsi bırakmıştım 1 aydır. Az önce son paketi yedim valla bidaha almıcam :)
sigara yok. çay kahve kolayı uzun zmn önce bi prof tüketme dedi bana ör: çayı düzenli içersem mesala 2 günde 6 çay bardağı 2. gün tuvaletten çıkamıyorum bağırsaklarım deli gibi çalışıyo. düşük yaptıktan hemen sonra doktorum 5mg lık folbiol başladı bide diğer ilaçlarım var işte bide niyeyse süt tüketmeye başladım. normalde nefret ederim sütten. şimdi içiyorum ama soğuk soğukbide tatlılardan uzak duruyorum
onun dışında bişey yapmıyorum..
aa nıyeyse buara bende öyle süt tuketıyorum soguk soguk =) ve canım ıstıyor ki sevmezd,m sutu
psikolojik olarak gebeliğe hazırlandığımız için acaba vücut kalsiyummu istiyo bilemedim şimdi:44:
ınsallah gelmez dıyorum ama oylesıne dıyorum. normalde bu kadar stres yapmazdım ama ıste bu ay salı gunu benım yıldonumum.o yuzden bu kadar stres yaptım. ara ara kasıgıma agrı gırıyo onu bıle cıddıye almıyorum. tamam be dıyorum stres yapmıyorum daha nıye agrıyosun kasıgım dıyorum hahahah :) bu ay kafayı yedım yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?