Bütün tetkikler tahliller yapıldı rahim filmi hsg çekildi hiç bi sorun yok

manolya83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2010
526
0
96
Diğer
Bizim de sorunumuz aynı...Bütün tetkikler tahliller yapıldı rahim filmi hsg çekildi hiç bi sorun yok görünürde ama 1 buçuk yıl oldu çocuk sahibi olamıyoruz.3 aydır tedeaviye başladık bu ay klomen ve sonrasında ovıtrelle iğne oldum bakalım bu ay meraklı bekleyiş başladı.Eğer bu ay olmazsa bi daha ki ay aşılama yaparız dedi doktorum....

eger eşinizde sperm problemi kesinlikle yoksa sizin ya bir aşılama deneyip ya da denemeden laparoskopi olmanızı öneririm ancak bu işlemden sonra gebe kalamama sebebinizin ne oldugu netlik kazanabilir laparoskopi yapılmadan benim infertilite nedenim yok ,bulunamıyor veya sebebsiz diyebilme imkanımız yok. asılama daha cok sperm problemi veyahut yumurtlama problemlerinde başarılı olma ihtimali yuksektir. sevgiler

merhaba lekelenmeler gebelige genellikle engel degildir doktorun sana banti clomen rahim duvarinda incelme yapar onu onlemek amaciyla vermistir kolay gelsin

Evet ben de klomen kullandım bu ay 4 yumurtam oluştu ama rahim iç duvarı çok ince kaldı.O nedenle doktorum bu ay aşılamayı esgeçti.Ama ben şu anda hamile olabileceğimi düşünüyorum :) inşallah tahminlerim tutar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…