bütün terziler mi aynı yaa, sinirden kuduruyorum :(

merak ettim nasıl mahfetmiş, benimki gibi marullamış mı

İyi bir terzi değilse şifon kumaşta dikemez. Keşke almasaydınız geri ne bunun hali böyle miydi elbise diyerek. Nasılsa mağazaymış yenisini verirlerdi belki
Bildiğinizi iyi bir terzi varsa ona götürün halleder, altı üstü ütüleyip sabitleyerek dikecek.

iyi bi terzi bilmiyorum ki.. birçok terzide başıma geldi bu tür...
artık terzilere bişey götürmeyecem diyorum her seferinde de bana denk geliyor...

Gazel'im çok geçmiş olsun
Bugün benimde başıma geldiTerziye 2 tane tunik verdim dikilmesi içinBugün eşim getirdi..
Giydim tunikleri benim bedenden 2 beden büyük olmuşTerziye geri götürdük Bu kumaşlar benim ama beden bana ait değil bunu kime diktiniz dedik verdik
Düzeltecek inşaallah

sağol canım sorma çok üzgün haldeyim... vitrinde sürekli görüp de bir türlü alamadığım bi elbiseydi.. bayarama nasipmiş aldım hevesim kursağımda kaldı... resmi gördün dimi, daha beter dikemezdi yani.. nasıl bi terziyse aldığı paralar haram valla ... böyle terzilik mi olur... en acemi insan bile bukadar berbat dikemez.. seninki yine düzeltiliyormuş, benimki düzelmez artık

Hayırlısı olsun canım
Benimki düzelir mi bilmiyorumBir sürü para verdim gitti Bende hazır istediğim model ve renk bulamıyorum diye bu sefer diktirmek istedimKendim kaşındım

Elbiseyi boydan görebilir miyiz etek ucunu? Giyince nasıl duruyor yani, o kadar belli olmaz gibi geldi bana.

sinirden üzerime bile geçirmedim, birazdan resim atayım canım..

Hayırlısı olsun canım
Benimki düzelir mi bilmiyorumBir sürü para verdim gitti Bende hazır istediğim model ve renk bulamıyorum diye bu sefer diktirmek istedimKendim kaşındım

inan nevom bütün terzilik olaylarım hep böyle sonuçlandı.. ya bir kere bile güzel olmuş diye beğendiğim olmadı.. hepsi mi böyle bu terzilerin.. nasıl terzi oluyorlar böyle...

ya şöyle anlatayım elbise modern havasından çıktı alaturka bir şey oldu kıyafet tarz değiştirdi resmen. arkadaşa gidince fotoğrafını atarım

valla çok merak ettim canım, resim at mutlaka, tarz değiştirecek kadar nasıl oldu anlayamadım :)
ama inanırım yani, baksana benimki kıvırcık marula döndü

Şans canım

Canım ütüle belki düzelir

ütüledim canım ama ütüden değil, dikerken zigzag gibi eğri büğrü gittiği için kıvırcıkların üzerine dikiş basmış.. ütüden olsa bilirdim zaten

dıstan bellı mı bu kadar? değilse takma o kadar :=)

dış hali zaten resimdeki canım.. birde elbise şifon olunca daha beter göze çarpıyor... o kadar heves et, okadar para ver al, dandik bir terzinin yüzünden zıkkım olsun elbise

Yok belli düzgün dikmemiş

iç tarafı sandım ben :=)
alırken orada kontrol etmedın mı sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…