- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.992
- 598
- 35
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
valla ben terzilere güvenmem kendim dikerim herşeyi bi makineyi tamir edebilse yapıcam vallaa..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Halledilir ,bir elbise yüzünden insanın bayramı zıkkım olur muütüden değil canım inceledim, dikişe dikkatli bakarsan zaten sol taraf daha geniş, sağ taraf inceltilmiş...
bildiğin savsaklamış yani...
evet kloş etek ama terzi dediğin kloş eteğin ucunu da diker yani...
nasıl bi terzi ise... zıkkım etti bayramımı...
bende bundan sonra avm terzisine yaptırıcam bu tür şeyleri... resmen dandik birinin elinden çıkmışş. yazıklar olsun..
anlarım dikişten..ben önce ölçüyü alır sonra keser sonra teyeller sonrada makinaya veririm ..ben dikerim..dün bi elbise aldım..100 lira para verdim.. çok da beğenerek aldım ve uzun zamandır gözüm o elbisedeydi.. bayram için nasipmiş aldım... denedim biraz uzun geldi etek ucu, satıcı kız ölçü alalım kısalttırırz dedi.. ölçü aldı... bugün elbiseyi teslim almaya gittim, aman yarabbi bu nasıl bir baştan savmalıktır..
görseniz elbiseye acırsınız... resmen marul gibikıvırcık dikmiş gitmiş.. dikiş sanki zigzag çizer gibi.. Kısacası elbisenin şaftı kaymış resmen.. görünce delirdim.. insan bukadar işini baştan savarmı...
hep mi bana denk geliyor böyle anlamıyorum ya,
daha önce de başka bir yerde pardesümü kısalttırmıştım o da berbat yapmıştı.. eşimin pantolon paçalarıni da mahfetmişti bir terzi.. taksitle zar zor alabildiim bir elbisem vardı geçen sene, o da biraz uzundu, onu da verdim terziye bilhassa da tembihledim... güzel olsun baştan savmayın diye, elbiseyi bi görseniz , kıvır ıvır dikmiş, marullamış.. üzerimde gören herkes farketti etek ucuna noldu diye..
terziler hep mi böyle kızlar, sizinde başınıza geliyor mu böyle.. çok üzgün bir haldeyim.. hevesle aldığım elbise dandik bir hale geldi...
Eki Görüntüle 1582430
Aldığınız yer yaptıysa sorumluluk onların değiştirsinler. ayrıca terzilerin çoğu maalesef orijinal dikiş gibi yapamıyor. Şifon, medine ipeği, ince krep kumaşları onların makneleri çekiyor ve bu büzgüler oluşuyor..dün bi elbise aldım..100 lira para verdim.. çok da beğenerek aldım ve uzun zamandır gözüm o elbisedeydi.. bayram için nasipmiş aldım... denedim biraz uzun geldi etek ucu, satıcı kız ölçü alalım kısalttırırz dedi.. ölçü aldı... bugün elbiseyi teslim almaya gittim, aman yarabbi bu nasıl bir baştan savmalıktır..
görseniz elbiseye acırsınız... resmen marul gibikıvırcık dikmiş gitmiş.. dikiş sanki zigzag çizer gibi.. Kısacası elbisenin şaftı kaymış resmen.. görünce delirdim.. insan bukadar işini baştan savarmı...
daha önce de başka bir yerde pardesümü kısalttırmıştım o da berbat yapmıştı.. eşimin pantolon paçalarıni da mahfetmişti bir terzi.. taksitle zar zor alabildiim bir elbisem vardı geçen sene, o da biraz uzundu, onu da verdim terziye bilhassa da tembihledim... güzel olsun baştan savmayın diye, elbiseyi bi görseniz , kıvır ıvır dikmiş, marullamış.. üzerimde gören herkes farketti etek ucuna noldu diye..
terziler hep mi böyle kızlar, sizinde başınıza geliyor mu böyle.. çok üzgün bir haldeyim.. hevesle aldığım elbise dandik bir hale geldi...
Eki Görüntüle 1582430
elbiseyi dün almıştım.. bugün geri götürüp uzun geldiğini ve kısalttıracağımı söyledim.. eve götürmüş olmam biraz uygun olmadı... keşke dün alır almaz olsaydı bu mevzu itiraz edecektim..
anlarım dikişten..ben önce ölçüyü alır sonra keser sonra teyeller sonrada makinaya veririm ..ben dikerim..
bu diken kumaşı kişi çekerek dikmiş..böyle olmaz..
hala götürebilirsiniz, tüketici hakları diye bir şey var. eğer geri almazlarsa şikayet edin, paşa paşa değiştirmek zorundalar.elbiseyi dün almıştım.. bugün geri götürüp uzun geldiğini ve kısalttıracağımı söyledim.. eve götürmüş olmam biraz uygun olmadı... keşke dün alır almaz olsaydı bu mevzu itiraz edecektim..
Mutlaka goturun geri.dün bi elbise aldım..100 lira para verdim.. çok da beğenerek aldım ve uzun zamandır gözüm o elbisedeydi.. bayram için nasipmiş aldım... denedim biraz uzun geldi etek ucu, satıcı kız ölçü alalım kısalttırırz dedi.. ölçü aldı... bugün elbiseyi teslim almaya gittim, aman yarabbi bu nasıl bir baştan savmalıktır..
Eki Görüntüle 1582430
dün bi elbise aldım..100 lira para verdim.. çok da beğenerek aldım ve uzun zamandır gözüm o elbisedeydi.. bayram için nasipmiş aldım... denedim biraz uzun geldi etek ucu, satıcı kız ölçü alalım kısalttırırz dedi.. ölçü aldı... bugün elbiseyi teslim almaya gittim, aman yarabbi bu nasıl bir baştan savmalıktır..
Eki Görüntüle 1582430