• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bütün terziler mi aynı yaa, sinirden kuduruyorum :(

iade yokmuş istersek yeniden terziden düzeltebilirlermiş ama elbise zaten mahvolacağı kadar olmuş terzi ne yapabilir ki bihter elbisesi olmuş yalan dünyadaki zerrinin elbiseleri gibi :KK70: artk hiç bir terzi kurtaramaz diye arkadaşın dolabında modanın çöküş dönemini bekliyor giyilmek için :KK70:

merak ettim nasıl mahfetmiş, benimki gibi marullamış mı

ütüden değil canım inceledim, dikişe dikkatli bakarsan zaten sol taraf daha geniş, sağ taraf inceltilmiş...
bildiğin savsaklamış yani...

evet kloş etek ama terzi dediğin kloş eteğin ucunu da diker yani...
nasıl bi terzi ise... zıkkım etti bayramımı...

bende bundan sonra avm terzisine yaptırıcam bu tür şeyleri... resmen dandik birinin elinden çıkmışş. yazıklar olsun..
İyi bir terzi değilse şifon kumaşta dikemez. Keşke almasaydınız geri ne bunun hali böyle miydi elbise diyerek. Nasılsa mağazaymış yenisini verirlerdi belki:KK43:
Bildiğinizi iyi bir terzi varsa ona götürün halleder, altı üstü ütüleyip sabitleyerek dikecek.

İyi bir terzi değilse şifon kumaşta dikemez. Keşke almasaydınız geri ne bunun hali böyle miydi elbise diyerek. Nasılsa mağazaymış yenisini verirlerdi belki:KK43:
Bildiğinizi iyi bir terzi varsa ona götürün halleder, altı üstü ütüleyip sabitleyerek dikecek.

iyi bi terzi bilmiyorum ki.. birçok terzide başıma geldi bu tür...
artık terzilere bişey götürmeyecem diyorum her seferinde de bana denk geliyor...

Gazel'im çok geçmiş olsun:KK19:
Bugün benimde başıma geldi:KK43:Terziye 2 tane tunik verdim dikilmesi için:21:Bugün eşim getirdi..
Giydim tunikleri benim bedenden 2 beden büyük olmuş:KK57:Terziye geri götürdük :KK12:Bu kumaşlar benim ama beden bana ait değil bunu kime diktiniz dedik verdik:KK70:
Düzeltecek inşaallah:KK47:

Gazel'im çok geçmiş olsun:KK19:
Bugün benimde başıma geldi:KK43:Terziye 2 tane tunik verdim dikilmesi için:21:Bugün eşim getirdi..
Giydim tunikleri benim bedenden 2 beden büyük olmuş:KK57:Terziye geri götürdük :KK12:Bu kumaşlar benim ama beden bana ait değil bunu kime diktiniz dedik verdik:KK70:
Düzeltecek inşaallah:KK47:

sağol canım sorma çok üzgün haldeyim... vitrinde sürekli görüp de bir türlü alamadığım bi elbiseydi.. bayarama nasipmiş aldım hevesim kursağımda kaldı... resmi gördün dimi, daha beter dikemezdi yani.. nasıl bi terziyse aldığı paralar haram valla ... böyle terzilik mi olur... en acemi insan bile bukadar berbat dikemez.. seninki yine düzeltiliyormuş, benimki düzelmez artık :(

sağol canım sorma çok üzgün haldeyim... vitrinde sürekli görüp de bir türlü alamadığım bi elbiseydi.. bayarama nasipmiş aldım hevesim kursağımda kaldı... resmi gördün dimi, daha beter dikemezdi yani.. nasıl bi terziyse aldığı paralar haram valla ... böyle terzilik mi olur... en acemi insan bile bukadar berbat dikemez.. seninki yine düzeltiliyormuş, benimki düzelmez artık :KK43:
Hayırlısı olsun canım:KK43:
Benimki düzelir mi bilmiyorum:63:Bir sürü para verdim gitti :KK47:Bende hazır istediğim model ve renk bulamıyorum diye bu sefer diktirmek istedim:KK48:Kendim kaşındım:KK70:

Elbiseyi boydan görebilir miyiz etek ucunu? Giyince nasıl duruyor yani, o kadar belli olmaz gibi geldi bana.

sinirden üzerime bile geçirmedim, birazdan resim atayım canım..

Hayırlısı olsun canım:KK43:
Benimki düzelir mi bilmiyorum:63:Bir sürü para verdim gitti :KK47:Bende hazır istediğim model ve renk bulamıyorum diye bu sefer diktirmek istedim:KK48:Kendim kaşındım:KK70:

inan nevom bütün terzilik olaylarım hep böyle sonuçlandı.. ya bir kere bile güzel olmuş diye beğendiğim olmadı.. hepsi mi böyle bu terzilerin.. nasıl terzi oluyorlar böyle...

ya şöyle anlatayım elbise modern havasından çıktı alaturka bir şey oldu kıyafet tarz değiştirdi resmen. arkadaşa gidince fotoğrafını atarım :KK70:

valla çok merak ettim canım, resim at mutlaka, tarz değiştirecek kadar nasıl oldu anlayamadım :)
ama inanırım yani, baksana benimki kıvırcık marula döndü :(

sinirden üzerime bile geçirmedim, birazdan resim atayım canım..

inan nevom bütün terzilik olaylarım hep böyle sonuçlandı.. ya bir kere bile güzel olmuş diye beğendiğim olmadı.. hepsi mi böyle bu terzilerin.. nasıl terzi oluyorlar böyle...
Şans canım:(

Canım ütüle belki düzeliro_O

ütüledim canım ama ütüden değil, dikerken zigzag gibi eğri büğrü gittiği için kıvırcıkların üzerine dikiş basmış.. ütüden olsa bilirdim zaten :(

dıstan bellı mı bu kadar? değilse takma o kadar :=)

dış hali zaten resimdeki canım.. birde elbise şifon olunca daha beter göze çarpıyor... o kadar heves et, okadar para ver al, dandik bir terzinin yüzünden zıkkım olsun elbise :(

ütüledim canım ama ütüden değil, dikerken zigzag gibi eğri büğrü gittiği için kıvırcıkların üzerine dikiş basmış.. ütüden olsa bilirdim zaten :KK43:

dış hali zaten resimdeki canım.. birde elbise şifon olunca daha beter göze çarpıyor... o kadar heves et, okadar para ver al, dandik bir terzinin yüzünden zıkkım olsun elbise :KK43:
Yok belli düzgün dikmemiş:KK12:

ütüledim canım ama ütüden değil, dikerken zigzag gibi eğri büğrü gittiği için kıvırcıkların üzerine dikiş basmış.. ütüden olsa bilirdim zaten :KK43:

dış hali zaten resimdeki canım.. birde elbise şifon olunca daha beter göze çarpıyor... o kadar heves et, okadar para ver al, dandik bir terzinin yüzünden zıkkım olsun elbise :KK43:
iç tarafı sandım ben :=)
alırken orada kontrol etmedın mı sen?

Back
X