• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bütün terziler mi aynı yaa, sinirden kuduruyorum :(

Hic üzülme duzelmeyecek bişey değil...sifon falan farketmez sökülüp tekrar dikilir ama iyi bir terzi bul..gerekirse AVM terzisine ücretli diktir..Koton olur mesela...
elbise hiç zarar görmez merak etme..bide bayrama az kaldı ya kesin yogunluktan savsakladı terzi

Hic üzülme duzelmeyecek bişey değil...sifon falan farketmez sökülüp tekrar dikilir ama iyi bir terzi bul..gerekirse AVM terzisine ücretli diktir..Koton olur mesela...
elbise hiç zarar görmez merak etme..bide bayrama az kaldı ya kesin yogunluktan savsakladı terzi

şuan terziyi görsem saçını başını yolarım heralde :mad:
bayrama kadar merkeze gidemem ki.. bayramdan sonra anca.. iş işten geçmiş olacak :cry:

şuan terziyi görsem saçını başını yolarım heralde :mad:
bayrama kadar merkeze gidemem ki.. bayramdan sonra anca.. iş işten geçmiş olacak :cry:
Vallahi yakın olsak ben yapardım hayrına...ben asla terzi kullanmam...paça etek boyu herşeyi kendim yaparım...
terzi falan değilim ama bu kadarı elimden geliyor çok şükür

Vallahi yakın olsak ben yapardım hayrına...ben asla terzi kullanmam...paça etek boyu herşeyi kendim yaparım...
terzi falan değilim ama bu kadarı elimden geliyor çok şükür

çok sağol canım...makinem olsa oturup düzelticem.. pek anlamam dikişten ama bir etek ucunu bu hale getirmek için kör olmak lazım heralde.. hangi terzi bukadar berbat dikebilir...

Yalnız değilsiniz üzülmeyin. Şu dünyada terzilerden çektiğimi kimseden çekmedim ben. Anlatsam roman olur. Düğüne gitmeden bir gün önce ben sizin elbisenizi dikmeyi beceremeyeceğim diyen mi ararsın pantolonun paçasını farklı uzunlukta kesen mi?

Benim ne kadar çok giysim rezil oldu böyle.Hatta daha da fena vakalar yaşadım...Çoğuda hatasını kabul etmez..Benden fazla kapris yapar..Onlara kızdım kursa gittim kısa bi süre, kendi işimi kendim yapıyorum artık..

dün bi elbise aldım..100 lira para verdim.. çok da beğenerek aldım ve uzun zamandır gözüm o elbisedeydi.. bayram için nasipmiş aldım... denedim biraz uzun geldi etek ucu, satıcı kız ölçü alalım kısalttırırz dedi.. ölçü aldı... bugün elbiseyi teslim almaya gittim, aman yarabbi bu nasıl bir baştan savmalıktır..:KK57:
görseniz elbiseye acırsınız... resmen marul gibikıvırcık dikmiş gitmiş.. dikiş sanki zigzag çizer gibi.. Kısacası elbisenin şaftı kaymış resmen.. görünce delirdim.. insan bukadar işini baştan savarmı...
hep mi bana denk geliyor böyle anlamıyorum ya,
daha önce de başka bir yerde pardesümü kısalttırmıştım o da berbat yapmıştı.. eşimin pantolon paçalarıni da mahfetmişti bir terzi.. taksitle zar zor alabildiim bir elbisem vardı geçen sene, o da biraz uzundu, onu da verdim terziye bilhassa da tembihledim... güzel olsun baştan savmayın diye, elbiseyi bi görseniz , kıvır ıvır dikmiş, marullamış.. üzerimde gören herkes farketti etek ucuna noldu diye..:KK57:
terziler hep mi böyle kızlar, sizinde başınıza geliyor mu böyle.. çok üzgün bir haldeyim.. hevesle aldığım elbise dandik bir hale geldi... :KK61::KK61::KK61:
Eki Görüntüle 1582430
Benim Kocam öyle değil ama tatlım çok ozenerek yapar:KK12: kendi halinden daha orjinal yapar.zor değil götür açsın tekrar yapsın belki ütü yapmamıştır, birde mağazanın suçu bence mağazaya söyleyip göstermelisiniz ürünü hatalı dikiş varsa

payı sadece o kadar degıldır gıbıme geldı. 2 kata benzıyor
istersen götur söksün yenıden yapsın.
merak etme dökerken bişi yapmaz, tabii gercekten terzıyse :=)

canım vallahi bu kadın elbseyi ikinci kez eline alırsa yakar mı yırtar mı belli olmaz orası..
zaten bayramda giyemeyeceğim... merkeze gittiğimde avm ye götürüp uzman birinin eline vermem lazım...
o da bayram sonu nasipse ... üzüldüm ama vardır bi hayır ne diyeyim böyle sakinleşeyim bari :(

Yalnız değilsiniz üzülmeyin. Şu dünyada terzilerden çektiğimi kimseden çekmedim ben. Anlatsam roman olur. Düğüne gitmeden bir gün önce ben sizin elbisenizi dikmeyi beceremeyeceğim diyen mi ararsın pantolonun paçasını farklı uzunlukta kesen mi?

hep benim başıma gelir sanırdım ama yalnız değilmişim...

Benim ne kadar çok giysim rezil oldu böyle.Hatta daha da fena vakalar yaşadım...Çoğuda hatasını kabul etmez..Benden fazla kapris yapar..Onlara kızdım kursa gittim kısa bi süre, kendi işimi kendim yapıyorum artık..

bende artık korkar oldum... bişey alacağımda terziye verilmeyecek konumda olanları tercih edeceğim bundan sonra inşallah.. teriye giden sağlam gelmiyor... verdiğim paraya yazık...100 liram boşa gitti işte... elbise dolabın en karanlık köşesinde bekler artık aylarca... :(

dün bi elbise aldım..100 lira para verdim.. çok da beğenerek aldım ve uzun zamandır gözüm o elbisedeydi.. bayram için nasipmiş aldım... denedim biraz uzun geldi etek ucu, satıcı kız ölçü alalım kısalttırırz dedi.. ölçü aldı... bugün elbiseyi teslim almaya gittim, aman yarabbi bu nasıl bir baştan savmalıktır..:KK57:
görseniz elbiseye acırsınız... resmen marul gibikıvırcık dikmiş gitmiş.. dikiş sanki zigzag çizer gibi.. Kısacası elbisenin şaftı kaymış resmen.. görünce delirdim.. insan bukadar işini baştan savarmı...
daha önce de başka bir yerde pardesümü kısalttırmıştım o da berbat yapmıştı.. eşimin pantolon paçalarıni da mahfetmişti bir terzi.. taksitle zar zor alabildiim bir elbisem vardı geçen sene, o da biraz uzundu, onu da verdim terziye bilhassa da tembihledim... güzel olsun baştan savmayın diye, elbiseyi bi görseniz , kıvır ıvır dikmiş, marullamış.. üzerimde gören herkes farketti etek ucuna noldu diye..:KK57:
terziler hep mi böyle kızlar, sizinde başınıza geliyor mu böyle.. çok üzgün bir haldeyim.. hevesle aldığım elbise dandik bir hale geldi... :KK61::KK61::KK61:
Eki Görüntüle 1582430

Ah ah o terzilerden bende muzdaribim hep bastan savma yapiyolar islerini para veriyosun daha giymeden terziye gidiyo tamm cöp oluyo icim gidiyor.
Gecen sene 70 tl pantolon aldim cokda begenrek aldim kolay kolay begenmem neyse pacalari kisalcakti terziye yolladilar aldim yerden eve geldim bi baktim oda ne 10 cm fark var yuh dedim ya 1 2 3 cm anlardimda 10 cm nedir resmen biri kisa biri uzun nasil kotu duruyor deli oldum.
Ayni yerden baska bi zmaan aldim terziye gttim boyle boyle yaptniz diye ters ters bakti adam bana salakmidir nedir.
Ne zaman bi pantln yaptrsam kesinlikle birini kisa yapiyolar kumas pantln almstm ayni siizin etek gbi olmstu ucu marul gbi ayrica ondada 10 cm vardi hep paralarim cope gtti.
Gecende pantln aldim biraz buyukdu ordaki kiz illa pens atariz cok gzl olr vs kandiridi beni 50 lira verdim bir pens atmislar beli buzuk buzuk gorseniz acirsnz pantlona bikere gymedim kaldi rezil oldu oda gttm baska aldim bidaha beni buluyo sanirdim hep demekki yalnz deglmsm

Eki Görüntüle 1582430
Elbiseye dokunmayın dikişi falan da açmayın.Daha fazla geç olmadan bu gün gidin ve gösterin tekrar yaptırmasını isteyin hakkınızı arayın eğer üste çıkmaya çalışırsa gidin başka bir terziye yaptırın.Yaparsa yapar yapamazsa zaten bu haliyle de kötü yeni haliyle de kötü,fark eden bir şey olmayacak en azından şansınızı deneyin :)

Elbiseye dokunmayın dikişi falan da açmayın.Daha fazla geç olmadan bu gün gidin ve gösterin tekrar yaptırmasını isteyin hakkınızı arayın eğer üste çıkmaya çalışırsa gidin başka bir terziye yaptırın.Yaparsa yapar yapamazsa zaten bu haliyle de kötü yeni haliyle de kötü,fark eden bir şey olmayacak en azından şansınızı deneyin :)
Bir de terziler konusunda madem yüzünüz gülmüyor.Bazen küçük dikiş makineleri indirime giriyor 100 tl falan oluyor :) onlardan alın.Yapa yapa öğrenirsiniz :)

Back
X