- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
Nasıl dış hali ters mi dikmiş, bu kısmın içte olması gerekmiyor muydu
yok dıştan dikmemiş, şifon olunca öyle görünüyor canım evet resim dış hali...ne kadar berbat dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl dış hali ters mi dikmiş, bu kısmın içte olması gerekmiyor muydu
Hic üzülme duzelmeyecek bişey değil...sifon falan farketmez sökülüp tekrar dikilir ama iyi bir terzi bul..gerekirse AVM terzisine ücretli diktir..Koton olur mesela...
elbise hiç zarar görmez merak etme..bide bayrama az kaldı ya kesin yogunluktan savsakladı terzi
Vallahi yakın olsak ben yapardım hayrına...ben asla terzi kullanmam...paça etek boyu herşeyi kendim yaparım...şuan terziyi görsem saçını başını yolarım heralde
bayrama kadar merkeze gidemem ki.. bayramdan sonra anca.. iş işten geçmiş olacak
Vallahi yakın olsak ben yapardım hayrına...ben asla terzi kullanmam...paça etek boyu herşeyi kendim yaparım...
terzi falan değilim ama bu kadarı elimden geliyor çok şükür
payı sadece o kadar degıldır gıbıme geldı. 2 kata benzıyoraceleyle şöyle bi baktım koydum poşete... pek anlayamadım, eve gelip inceleyince meydana çıktı...
Benim Kocam öyle değil ama tatlım çok ozenerek yapar kendi halinden daha orjinal yapar.zor değil götür açsın tekrar yapsın belki ütü yapmamıştır, birde mağazanın suçu bence mağazaya söyleyip göstermelisiniz ürünü hatalı dikiş varsadün bi elbise aldım..100 lira para verdim.. çok da beğenerek aldım ve uzun zamandır gözüm o elbisedeydi.. bayram için nasipmiş aldım... denedim biraz uzun geldi etek ucu, satıcı kız ölçü alalım kısalttırırz dedi.. ölçü aldı... bugün elbiseyi teslim almaya gittim, aman yarabbi bu nasıl bir baştan savmalıktır..
görseniz elbiseye acırsınız... resmen marul gibikıvırcık dikmiş gitmiş.. dikiş sanki zigzag çizer gibi.. Kısacası elbisenin şaftı kaymış resmen.. görünce delirdim.. insan bukadar işini baştan savarmı...
hep mi bana denk geliyor böyle anlamıyorum ya,
daha önce de başka bir yerde pardesümü kısalttırmıştım o da berbat yapmıştı.. eşimin pantolon paçalarıni da mahfetmişti bir terzi.. taksitle zar zor alabildiim bir elbisem vardı geçen sene, o da biraz uzundu, onu da verdim terziye bilhassa da tembihledim... güzel olsun baştan savmayın diye, elbiseyi bi görseniz , kıvır ıvır dikmiş, marullamış.. üzerimde gören herkes farketti etek ucuna noldu diye..
terziler hep mi böyle kızlar, sizinde başınıza geliyor mu böyle.. çok üzgün bir haldeyim.. hevesle aldığım elbise dandik bir hale geldi...
Eki Görüntüle 1582430
payı sadece o kadar degıldır gıbıme geldı. 2 kata benzıyor
istersen götur söksün yenıden yapsın.
merak etme dökerken bişi yapmaz, tabii gercekten terzıyse :=)
Yalnız değilsiniz üzülmeyin. Şu dünyada terzilerden çektiğimi kimseden çekmedim ben. Anlatsam roman olur. Düğüne gitmeden bir gün önce ben sizin elbisenizi dikmeyi beceremeyeceğim diyen mi ararsın pantolonun paçasını farklı uzunlukta kesen mi?
Benim ne kadar çok giysim rezil oldu böyle.Hatta daha da fena vakalar yaşadım...Çoğuda hatasını kabul etmez..Benden fazla kapris yapar..Onlara kızdım kursa gittim kısa bi süre, kendi işimi kendim yapıyorum artık..
dün bi elbise aldım..100 lira para verdim.. çok da beğenerek aldım ve uzun zamandır gözüm o elbisedeydi.. bayram için nasipmiş aldım... denedim biraz uzun geldi etek ucu, satıcı kız ölçü alalım kısalttırırz dedi.. ölçü aldı... bugün elbiseyi teslim almaya gittim, aman yarabbi bu nasıl bir baştan savmalıktır..
görseniz elbiseye acırsınız... resmen marul gibikıvırcık dikmiş gitmiş.. dikiş sanki zigzag çizer gibi.. Kısacası elbisenin şaftı kaymış resmen.. görünce delirdim.. insan bukadar işini baştan savarmı...
daha önce de başka bir yerde pardesümü kısalttırmıştım o da berbat yapmıştı.. eşimin pantolon paçalarıni da mahfetmişti bir terzi.. taksitle zar zor alabildiim bir elbisem vardı geçen sene, o da biraz uzundu, onu da verdim terziye bilhassa da tembihledim... güzel olsun baştan savmayın diye, elbiseyi bi görseniz , kıvır ıvır dikmiş, marullamış.. üzerimde gören herkes farketti etek ucuna noldu diye..
terziler hep mi böyle kızlar, sizinde başınıza geliyor mu böyle.. çok üzgün bir haldeyim.. hevesle aldığım elbise dandik bir hale geldi...
Eki Görüntüle 1582430
Elbiseye dokunmayın dikişi falan da açmayın.Daha fazla geç olmadan bu gün gidin ve gösterin tekrar yaptırmasını isteyin hakkınızı arayın eğer üste çıkmaya çalışırsa gidin başka bir terziye yaptırın.Yaparsa yapar yapamazsa zaten bu haliyle de kötü yeni haliyle de kötü,fark eden bir şey olmayacak en azından şansınızı deneyin :)dün bi elbise aldım..100 lira para verdim.. çok da beğenerek aldım ve uzun zamandır gözüm o elbisedeydi.. bayram için nasipmiş aldım... denedim biraz uzun geldi etek ucu, satıcı kız ölçü alalım kısalttırırz dedi.. ölçü aldı... bugün elbiseyi teslim almaya gittim, aman yarabbi bu nasıl bir baştan savmalıktır..
Eki Görüntüle 1582430
Bir de terziler konusunda madem yüzünüz gülmüyor.Bazen küçük dikiş makineleri indirime giriyor 100 tl falan oluyor :) onlardan alın.Yapa yapa öğrenirsiniz :)Elbiseye dokunmayın dikişi falan da açmayın.Daha fazla geç olmadan bu gün gidin ve gösterin tekrar yaptırmasını isteyin hakkınızı arayın eğer üste çıkmaya çalışırsa gidin başka bir terziye yaptırın.Yaparsa yapar yapamazsa zaten bu haliyle de kötü yeni haliyle de kötü,fark eden bir şey olmayacak en azından şansınızı deneyin :)