• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler bütün tecrübeli prematüre anneleri yardımınıza ihtiyacım var....

• Konu Sahibi Konu Sahibi kirei
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
merhaba gozunuz aydin bebeginize kavusmussunuz :) benimde bebegimi iki hafta once sezeryanla almak zorunda kaldilar,27 haftalik 700 gr ne olur bana dua edin cok korkuyorum ogluma bisey olacak diye genel durumu iyi deselerde korkuyorum iste Allahim yardim etne olur.

merhaba öncelikle çok geçmiş olsun rabbim yardımcın olsun yaşayan herkes ne hissetiğini çok iyi biliyor bende öyle ki ben bile hala kendimi tam toparlayabilmiş değilim ama güçlü olmak zorundayız benim edindiğim tek tecrübe duaet ve sabret benim bebeğim 29 hafatlık doğdu daha sonra yanına 27 haftalık bir bebek geldi daha sonrada 25 haftalık 580 gr!! ve inan çok şükür hepside çok sağlıklı canı içinde olsun sen dua at biz ve diğer arkdaş taburcu olduk 580 gr olan daha kalmaya devam ediyor sağlık durumu çok iyi maşallah korkma endişelenme demek çok yersiz yaşa duygularını dolu dolu yaşa ağlamak istiyorsan ağla bağırmak istiyorsan bağır ama hemen topla sonra kendini çünkü sütümüz çok önemli benim sütüm kesilmek üzereydi yazmıştım hatta doktor sütün tamamen psikolojik olduğunu söyledi önce içimde kalan gözyaşlarını bağıra bağıra akıttım sonra silkelendim bu sondu bir nevi deşarj ettim kendimi sonra hep pozitif düşünce ve inan şimdi bebeğimi emzirebiliyorum bu mucizwe gibi burdaki bana yorum yapan cevap veren herkesten allah razı olsun bana çok güzel moral olmuştu umarım sende kendini iyi hissedersin en kısa zamanda

Back