merhaba Allah yardımcınız olsun bende bebeğimi bekliyorum çok acı çok zor bir durum gerçekten.3 gün sonra 2 ay olacak.umudumu hiç yitirmiyorum . inşallah bebeklerimize sağlıklı bir sekilde kavusuruz.
Canım oğlun nasıl oldu? Minik Can bebiş iyimi? durumu nasıl?
merhaba ilnar mail atmıştım sana durumuyla ilgili. yaklasık 10 gün önce solunum cihazından çıkardılar. fakat 2 defa tekrar döndüler. sıkıntı yasadı dedi doktor. şu anda cihazda değil. dün akşam yanına gittim çokk tatlıydı yine:)önceden sürekli besliyorlardı artık 2 saatte bir besliyorlarmış.tabi hortumla. premature bebek bezi götürüyorduk. dün hemşire artık o bezlar küçük geliyor 1 numara bez alın dedi. tabi ben sevinçten hüngür hüngür ağladım. şimdi yazarkende gözyaslarımı tutmaya çalışıyorum. insan bez küçük geliyor diye sevinirmi seviniyormuş demekki. kilosunu en son cumartesi sordum 1330 gr dı. yarın tekrar soracağım.yarın tam 2 ay oluyor doğalı. idilide öpüyorum görüşmek üzere.
inşallah güzelim inşallah o küvezde ben dışarda sanki herşey benim suçum vicdanım çok yaralı kendimi suçluyorum bir yanım eksik hamileliğim en başından sorunluydu neyazıkki ilk başta düşük tehlikem vardı iğnelerle durdurduk.daHA sonra kalça bel ağrılarım idraryolu enfeksiyonu derken erken doğum ben karnımda taşımayı beceremezken aman allahım aklıma mukayet ol kendimi toparlamam lazım biliyorum güçlü olmam lazım herkesin apayrı bir derdi var allah herkesin yardımcısı olsun şifa versin bebeklerimize inşallah kızım büyüdü diye sevinç çığlıklarıyla yazarım tekrar buraya sizlere birşey sormak istiyorum prematüre bebek anneleri bebeğinizin evde bakımını nasıl yaptınız??lütfen cevap verin kızlar tecrübelerinize ihtiyacım var
63 gün sonra oğlişim mucizem evimize geldi Rabbimin emaneti şükürler olsun darısı tüm bebeğinin yolunu gözleyen annelere olsun inşallah...
benim oğlum emmeyi biberondan daha iyi beceriyor..ama sütüm azaldı birde doktorlar emerse kilo alamaz diyorlar... biberondan nefret ediyor ama sağıp veriyorum sütün yetmediği yerde mama veriyorum ama okadar az içiyorki 60 cc alması lazım hastanede öyle alıyordu ben daha 40 cc yi bile içiremiyorum
biberonu verdimmi çocuğun suratı ekşiyor damağını kitliyor akıtıyor yutmuyor nasıl içiricem ben bu sütü çocuğa sütümü arttırmak için ne yapmalıyım...
birde süte eoprotin katıyorum bizimki 10 cc içiyor gerisi zşyan oluyor kalanı oda sıcaklığında kaç saat bekletebilirim.kıyamıyorum sütü dökmeye tekrar içirebilirmiyim bana tecrübelerinizi anlatabilirmisiniz
herkese merhaba
yazdıklarınızı okudum ve çok duygulandım arkadaşlar
benim kızımda 32 hftda 2600gr 45cm dünyaya geldi solunum yetmezliğinden 29gün küvezde kaldı çok zor oldu benm için çünki ben ilçede oturyordum bebeğimde 2 saat uzaklıkta merkezde hastanedeydi ilk bıraktığım gün kabus olmuştu bana hergün sütümü sağıyor sabah 9da servise biniyor bebeğime gidiyor akşam 6servisiyle onu orada bırakıp eve geliyordum
kendinizi suçlamaya ne gerek var arkadaşlar takdir böyle zaman yetince tutamazsınız 28 haftalık hamileyken hastaneye yattım 32 hft da nabzı yükseldiği için doğuma aldılar
1820gr olarak hastndn çıktık steril edilmiş bi oda hazırladık ve 1 ay sdc ben girip çıktım odaya maske takıp karnını doyurdum altını değiştirdim çıktım gece yanında bile yatmadım mikrop almasın diye
ne mutlu şimdi kızım 5 yaşında ve yaşıtlarını geçti bile diyebilirim boyumuz kilomuz herşeyimiz çok çokk ii kimse inanmıyor prematüre olduğuna
rabbim sizede kavuştursun bir an önce bebişlerinizi inşaallahh
bebeğim 15 günlükken ve ilk buluştuğumuz an
buda şimdiki halimiz
göreceksiniz bebeişleriniz ne zaman büyüdü farkında bile olmıycaksınız Allahın izniyle
kocaman bir MAŞALLAH canım kızını bu şekilde görünce gözyaşlarım aktı gitti benimde ikizlerim 30 haftalık doğdular çok şükür bugünlerimize
Rabbim kuvveti kudreti o kadar büyükki herşeye yeter
herkes bana el kadar bebeği nasıl büyütceksin zor bakarsın dediler ama rabbim izin verdi büyüdü
şimdi 2.bebeğimi bekliyorm Allahın izniyel
sizin yavrularınızada sağlıklı güzel bir hayat versin rabbim inşaallah
bebeği hala kuvezde olan arkadaşlar ne durumda bebişler yada çıkanlar varsa hadi hayırlı haberlerinizi bekliyoruzzzz
masallah canım gozun aydın..ınankı korkma yapacaksın emınım eve gelınce hersey degısıyo aslan kesıleceksın alısacaksın bırden ..ve buyuyolar gercekten ..ama evde sıksık emzır kı alısın ama alısmasada sag ver sutunu cok onemlı...hazırlıkları yap uykuyu depola valla mahvedıyolar ...
nihayet evimizdeyiz binlerce kere şükür..ama ne yazıkki sütüm bitti bitiyor moralimi yüksek tutmaya çabalıyorum sıvı alıyorum ama 30ml vermem gerekirken 20ml anca çıkıyor ki hiç böyle değildi depoladığım sütlerde bozulmuş neyazıkkişimdi napayım ben birde kızlar gaz ve kabızlık problemini nasıl aştınız?
bana dua edin nolr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?