- 3 Nisan 2014
- 36.192
- 147.617
- 798
- Konu Sahibi secretwoman
insg da o kadar uzun vakit geçirecek ne buluyorsunuz allasen..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben saatlerce komik videolar izleyebiliyorum, yemek tarifi sayfası o kadar çoook ki keşfette gördükçe merak edip bakıyorum, onun dışında çağrı taner tarzı sayfalarda sık dolaşıyorum, merak ettiğim insanların hikayelerine bakıyorum derken gün bitmiş. çok şikayetçiyim ama bağımlı gibiyim. en çokta şu gezgin çiftler... kanayan yaram, hayallerimi yaşayan insanlar. ben de kapatmak isterim ama ertesi gün geri yüklerim.insg da o kadar uzun vakit geçirecek ne buluyorsunuz allasen..
ben saatlerce komik videolar izleyebiliyorum, yemek tarifi sayfası o kadar çoook ki keşfette gördükçe merak edip bakıyorum, onun dışında çağrı taner tarzı sayfalarda sık dolaşıyorum, merak ettiğim insanların hikayelerine bakıyorum derken gün bitmiş. çok şikayetçiyim ama bağımlı gibiyim. en çokta şu gezgin çiftler... kanayan yaram, hayallerimi yaşayan insanlar. ben de kapatmak isterim ama ertesi gün geri yüklerim.
Lüks markalarinsg da o kadar uzun vakit geçirecek ne buluyorsunuz allasen..
seni tebrik ederim sanırım benm de buna ihtitacım var. Facebooku dondurdum sıra instagramda. biri sürü kitap aldım beni bekliyorlar. ve aslında meşgul olacağım bir sürü şey var. Sosyal medya gerçekten bana da şu ara çok faydasızHanımlar merhaba :) Yaşım 23. üniversite öğrencisiyim. başlıktanda anlayacağınız üzere sosyal medya devrimini kendimce kapattım... bu aralar biraz tembeldim. yataktan kalkacak halim yoktu. kendine gel artık dedim..
uzun bir süredir instagram bağımlısıydım. aslında şöyle yaptım birgün boyunca periyodlar halinde ne kadar sosyal medyada vakit geçirdiğime baktım yaklaşık 1 saatte en az 20 dk instagramda vakit geçirdiğimi gördüm. aslında günümüzde özellikle tatilde olduğumuzdan bu sayı çok fazla değil.. baya düşündüm..
insanların şuan nerde ne yaptığını biliyorum şu storyler sayesinde. boş bilgi değilde nedir peki ?? 1 hafta önce nişanlanan kuzenim her allahın günü gerçekten abartısız #engüzeltb #tbt diye paylaşmaya başladı.. daha 1 hafta oldu canım kuzenim!! burdan sesimi duy!!! başka bir akrabamızın ise oğlunun sünnetini hergün paylaşması pekitamam kullanın. gerçekten ben sosyal medyayı akıllıca kullanan kesimdendim. insanlar fotoğraflarıma bayılırdı çünkü profesyonel fotoğraf makinam var ve fotoğraf işinden anlıyorum.. ama artık yeter dedim.. insanlar artık samimiyetsiz gelmeye başladı.
hayatıma yol çizdim. bu radikal kararım umarım uzun sürer :)
meditasyon ile iç huzuru yakalamaya çalışıyorum. yogaya başladım mükemmel bir deneyim oldu :)
aylar öncesinden aldığım gitarı dolabımın tepesinden aldım ve gitar kursuna yazıldım. :)
bir sürü kitap aldım.
ingilizcem ileri seviyede. üst seviyeye çıkartmak için programlar indirdim ve ingilizce alt yazılı filmler izlemeye başladım.
almanca 4 yıl gördüm. orta seviyede. almanca çalışma kitapları aldım.
3 gündür bu şekildeyim harika bir huzurum var.
insanların sesi samimiyetsizliği artık yok :)))