Bütün sosyal medya hesaplarımı kapattım

İnsanların artık sırf ‘instaya bişiler atmak için’ bi yerlere gittiğini, bi şeyler yaptığını fark edip bundan sıkılınca ben de aynısını yaptım. Face ve twitter’ım duruyor, face’te günde 20 dk ya bakınırım ya bakınmam bazı günler girmem bile. Twitter da az çok aynı şekilde, orada da çevremdeki insanları değil, ilgimi çeken konulardaki hesapları, insanları takip ediyorum.

Gerçekten, sabahın köründe arabalarına binip müzik eşliğinde işe giderken çektikleri videolara maruz kalmak tam bir işkenceydi. İnsanların bi şeyleri sırf paylaşmak için yapmasından ve ben hiç bişi paylaşmıyorum diye beni ‘hayatı yaşamıyor’ gibi görmelerinden çok sıkıldım. Kahvaltımın, akşam yemeğimin fotoğrafını paylaşmadığım için hiç güzel bir şeyler yemiyorum ha!

Mayıstan beri instagramsızım :halay: Darısı başına.

Ben hic kullanmadim ..hicbir sosyal medya hesabini..ve insanlar seni aradik ama bulamadik diyorlar.benim hesabim yok deyincede uzayli gormus gibi bakiyorlar bana:))))

Tebrikler ;) ama ben kapatmam egleniyorum çünkü asıl hesabım hariç başka hesabım var genelde eğlenceli şeyleri takip ediyorum.

İns. Kapatsam ne olucak bu sefer tvye sarıcam daha fazla bu zamanda ben teknoloji kullanmadan yapamam yapanı tebrik ediyorum :)

insg da o kadar uzun vakit geçirecek ne buluyorsunuz allasen..
ben saatlerce komik videolar izleyebiliyorum, yemek tarifi sayfası o kadar çoook ki keşfette gördükçe merak edip bakıyorum, onun dışında çağrı taner tarzı sayfalarda sık dolaşıyorum, merak ettiğim insanların hikayelerine bakıyorum derken gün bitmiş. çok şikayetçiyim ama bağımlı gibiyim. en çokta şu gezgin çiftler... kanayan yaram, hayallerimi yaşayan insanlar. ben de kapatmak isterim ama ertesi gün geri yüklerim.

ben saatlerce komik videolar izleyebiliyorum, yemek tarifi sayfası o kadar çoook ki keşfette gördükçe merak edip bakıyorum, onun dışında çağrı taner tarzı sayfalarda sık dolaşıyorum, merak ettiğim insanların hikayelerine bakıyorum derken gün bitmiş. çok şikayetçiyim ama bağımlı gibiyim. en çokta şu gezgin çiftler... kanayan yaram, hayallerimi yaşayan insanlar. ben de kapatmak isterim ama ertesi gün geri yüklerim.

oy çok fena. ben sıkılırım bunlardan hele saatlerce gün bitirecek kadar içim şişer.
sizde kurtulursunuz inşallah bir an önce.

insg da o kadar uzun vakit geçirecek ne buluyorsunuz allasen..
Lüks markalar
Kıyafetler genelde maddi şeyler
Bakarak tatmin oluyor gençler
Pazarlamalar buradan gerçekleşiyor
Genç ve güzel erkekler kadınlar
Hayal dünyası kızlarımızı cezbediyor orada gördüklerini gerçek hayatta alamıyıcaklar ÇÜnkü eğitimleri üst kalitede değil fakir adamla evlenip
Gece kondu şartlarda yaşayacaklar
Memlekette çoğunluk zaten asgari ücretli

İyi yapmışsın. Instagram storylerine bakınca ben de daralıyorum. Biri banka kuyruğunda beklediğini çeker koyar, diğeri yürüyen merdiveni çeker koyar, öbürü koşu bandındaki göstergeyi... Doğru düzgün paylaşımlara can kurban da, saçma salak şeyler görmek de hiç çekilmiyor.

Hanımlar merhaba :) Yaşım 23. üniversite öğrencisiyim. başlıktanda anlayacağınız üzere sosyal medya devrimini kendimce kapattım... bu aralar biraz tembeldim. yataktan kalkacak halim yoktu. kendine gel artık dedim..
uzun bir süredir instagram bağımlısıydım. aslında şöyle yaptım birgün boyunca periyodlar halinde ne kadar sosyal medyada vakit geçirdiğime baktım yaklaşık 1 saatte en az 20 dk instagramda vakit geçirdiğimi gördüm. aslında günümüzde özellikle tatilde olduğumuzdan bu sayı çok fazla değil.. baya düşündüm..
insanların şuan nerde ne yaptığını biliyorum şu storyler sayesinde. boş bilgi değilde nedir peki ?? 1 hafta önce nişanlanan kuzenim her allahın günü gerçekten abartısız #engüzeltb #tbt diye paylaşmaya başladı.. daha 1 hafta oldu canım kuzenim!! burdan sesimi duy!!! başka bir akrabamızın ise oğlunun sünnetini hergün paylaşması peki :KK43: tamam kullanın. gerçekten ben sosyal medyayı akıllıca kullanan kesimdendim. insanlar fotoğraflarıma bayılırdı çünkü profesyonel fotoğraf makinam var ve fotoğraf işinden anlıyorum.. ama artık yeter dedim.. insanlar artık samimiyetsiz gelmeye başladı.

hayatıma yol çizdim. bu radikal kararım umarım uzun sürer :)
meditasyon ile iç huzuru yakalamaya çalışıyorum. yogaya başladım mükemmel bir deneyim oldu :)
aylar öncesinden aldığım gitarı dolabımın tepesinden aldım ve gitar kursuna yazıldım. :)
bir sürü kitap aldım.
ingilizcem ileri seviyede. üst seviyeye çıkartmak için programlar indirdim ve ingilizce alt yazılı filmler izlemeye başladım.
almanca 4 yıl gördüm. orta seviyede. almanca çalışma kitapları aldım.
3 gündür bu şekildeyim harika bir huzurum var.
insanların sesi samimiyetsizliği artık yok :)))
seni tebrik ederim sanırım benm de buna ihtitacım var. Facebooku dondurdum sıra instagramda. biri sürü kitap aldım beni bekliyorlar. ve aslında meşgul olacağım bir sürü şey var. Sosyal medya gerçekten bana da şu ara çok faydasız

insan etkilenmiyor değil. bu ara mesela ben ev dekarasyon sayfalarına bakar oldum ister istemez bn de şu yok aaa şu ne güzel bn de mi alsam moduna giriyorum.halbuki ne gereksiz.

Tebrik ederim çok doğru bi karar

Bende aylar önce kapattım
Bir gün elimde telefon bakarken 1,5 yaşındaki kuzum bana baktı sanki ilgi istiyor gibi içim o kadar çok acıdı ki :KK43:
Face i çok çnce kapatmıştım zaten instagramı ve takip ettiğim bir uygulamayı kapattım
Ve çok çok mutluyum

İnsanların saçma sapan paylaşımlarını görmüyorum artık :rapci:

Yillardir kullanmiyorum zaten tek uyeligim faceydi onuda kapatali 5 yili gecmistir yada 4_5 yil tam hatirlamiyorum bile :) sildim tamamen dondurmada degil diger yerlerde hesabim yoktu zaten.

En güzeli. Ben yaklaşık 3 yıl önce falan kapattım sosyal medyalarimi. Sadece instagram kullanıyorum ama arkadaşlarımı falan takip etmeden. Sırf komik şeylere bakmak için falan. Ve huzurluyum :halay:

Back
X