Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ardından yıkıldım, perişanım, seni pislik adam, anlamına geliyor bu yaptığınız bence3 senelik sevgilimle kavga ettik ayrıldık ben sosyal hesaplarımi kapattım sizce doğru mu yaptım 6 gundur aramiyor aramaz zaten ama yazan eden oluyor çok bende kapattım
Hayır tam tersine bence yıkılmadım ayaktayım sen umurunda bile değilsin umurumda olsaydın hesabımı kapatmaz senden 4 gözle mesaj bekliyor olurdum konu sahibi gerçekten en doğru olanı yapmış !Ardından yıkıldım, perişanım, seni pislik adam, anlamına geliyor bu yaptığınız bence
aboooo ben de şimdi baktım tüm konuları kısa süreli ve hep sevgilisi hakkında ... kuzucan kurtulmuşsun bu adamdan kalk bi kitap oku ,spor yap,arkadaşlarınla gez toz yaaaBu kacıncı konun ben kendime takıntılı diyordum da sen bende de takıntılısın yapma kendine bu kadar eziyet
Aa gerçekten mii 1. 5 senedir kapalıydı hesabım 3 haftadır açık yanii saçma olur mu sizin dediğiniz gibiArdından yıkıldım, perişanım, seni pislik adam, anlamına geliyor bu yaptığınız bence
Herkes başka birşey söylüyor canım gerçekten aramadim susuyorum kirginim geçmiyor kırgınligim. Gerçekten açık fotolarım yok ama çok yazıyorlar erkekler bide fotoların altına msjlara neden cvp vermiyorsun yazmislar herkese açıktı kapattım sonra komple kapattım onun için değil. AMA ÜSTÜNE ALINMASINDAN KORKTUMHayır tam tersine bence yıkılmadım ayaktayım sen umurunda bile değilsin umurumda olsaydın hesabımı kapatmaz senden 4 gözle mesaj bekliyor olurdum konu sahibi gerçekten en doğru olanı yapmış !
Güzel bi yüreğiniz var hissederim. Teşekkür ederimİyi yaptın boşver hem kafanı dinlemiş olursun hemde kim ne yapmış etmiş onların hava atmalarına bakıp moralini de bozmamış olursun Kararında kesinsen böylede devam et çabuk unutursun . Rabbim hakkında en hayırlısını kısmet etsin
Aman alınsın daha iyi olur gerçekten geri istemiyorsan bence ulaşılmaz olman senin hayrına olurHerkes başka birşey söylüyor canım gerçekten aramadim susuyorum kirginim geçmiyor kırgınligim. Gerçekten açık fotolarım yok ama çok yazıyorlar erkekler bide fotoların altına msjlara neden cvp vermiyorsun yazmislar herkese açıktı kapattım sonra komple kapattım onun için değil. AMA ÜSTÜNE ALINMASINDAN KORKTUM
Onu engelledim zaten hesabımda bana saygısızlık etti ama Özür dilemesini isterdim gerçek sevgi aşk sadakat bunu gerektirirAman alınsın daha iyi olur gerçekten geri istemiyorsan bence ulaşılmaz olman senin hayrına olur