Bütün sosyal hesaplarımi kapattım yanlış mı yaptım sizcee

3 senelik sevgilimle kavga ettik ayrıldık ben sosyal hesaplarımi kapattım sizce doğru mu yaptım 6 gundur aramiyor aramaz zaten ama yazan eden oluyor çok bende kapattım
Ardından yıkıldım, perişanım, seni pislik adam, anlamına geliyor bu yaptığınız bence

aynı şeyi ben de yaptım ,bu ara hayatım çok b.ktan ,sürekli sosyal hesaplardan birileri soru sorup iyice yaramı deşiyor ,ben de herşeyi kapattım .. senin derdin ne yazmış ne etmiş stalklamak değilse en güzelini yapmışsın

İyi yaptın boşver hem kafanı dinlemiş olursun hemde kim ne yapmış etmiş onların hava atmalarına bakıp moralini de bozmamış olursun Kararında kesinsen böylede devam et çabuk unutursun . Rabbim hakkında en hayırlısını kısmet etsin

Ardından yıkıldım, perişanım, seni pislik adam, anlamına geliyor bu yaptığınız bence
Hayır tam tersine bence yıkılmadım ayaktayım sen umurunda bile değilsin umurumda olsaydın hesabımı kapatmaz senden 4 gözle mesaj bekliyor olurdum konu sahibi gerçekten en doğru olanı yapmış !

bu süre böyle facebook falan açık olunca gerçekten geçmiyo,ha bire bakmak istiyosun falan .. nekahat dönemi gibi düşün ,iyileşince geri açarsın ,bi sakinleşmen lazım önce .. ama bunu gerçekten sakinleşmek için yap,bu süre içinde iyileşmeye düzelmeye normalleşmeye çalış

Bu kacıncı konun ben kendime takıntılı diyordum da sen bende de takıntılısın yapma kendine bu kadar eziyet

Bu kacıncı konun ben kendime takıntılı diyordum da sen bende de takıntılısın yapma kendine bu kadar eziyet
aboooo ben de şimdi baktım tüm konuları kısa süreli ve hep sevgilisi hakkında ... kuzucan kurtulmuşsun bu adamdan kalk bi kitap oku ,spor yap,arkadaşlarınla gez toz yaaa

Herkes iyi yapmışsın diyor ama bunu diyenlerin yüzde doksanı hergün bir kaç defa ve hatta daha fazla sosyal medya hesaplarına bakmadan edemiyor :KK70: bence gereksiz olmuş. istediğiniz mesaja cevap verip vermemek,gizliliği ayarlamak sizin elinizde sonuçta. bence istifinizi bozmadan normal kullanmaya devam edebilirdiniz, şu anda açmanızda uygun olmayabilir. bence uzunca bir süre kapalı kalsın sonra açın yada stalklamadan duramıyorsanız başka bir isimle hesap açıp kontrol edin :KK70:

Hayır tam tersine bence yıkılmadım ayaktayım sen umurunda bile değilsin umurumda olsaydın hesabımı kapatmaz senden 4 gözle mesaj bekliyor olurdum konu sahibi gerçekten en doğru olanı yapmış !
Herkes başka birşey söylüyor canım gerçekten aramadim susuyorum kirginim geçmiyor kırgınligim. Gerçekten açık fotolarım yok ama çok yazıyorlar erkekler bide fotoların altına msjlara neden cvp vermiyorsun yazmislar herkese açıktı kapattım sonra komple kapattım onun için değil. AMA ÜSTÜNE ALINMASINDAN KORKTUM

İyi yaptın boşver hem kafanı dinlemiş olursun hemde kim ne yapmış etmiş onların hava atmalarına bakıp moralini de bozmamış olursun Kararında kesinsen böylede devam et çabuk unutursun . Rabbim hakkında en hayırlısını kısmet etsin
Güzel bi yüreğiniz var hissederim. Teşekkür ederim

Herkes başka birşey söylüyor canım gerçekten aramadim susuyorum kirginim geçmiyor kırgınligim. Gerçekten açık fotolarım yok ama çok yazıyorlar erkekler bide fotoların altına msjlara neden cvp vermiyorsun yazmislar herkese açıktı kapattım sonra komple kapattım onun için değil. AMA ÜSTÜNE ALINMASINDAN KORKTUM
Aman alınsın daha iyi olur gerçekten geri istemiyorsan bence ulaşılmaz olman senin hayrına olur

Canım insan her zorlukları aşabiliyor yeterki kendini bırakma . Allahü Teala kulunu darda bırakmaz sen yeterki ona layık kul ol bu yaşadıklarını unutursun kafandanda sil at eski ex ini

3 senelik ilişki öyle karşılıklı konuşup bitti demeden sırf aramayarak biter mi ya ne tuhaf. Sağlık olsun hayırlısı olur inşallah. Bende iyi yapmışsın diyen arkadaş grubuna katılıyorum. Kafan boşalir dinlenirsin azıcık. Sen aramadin mi hiç? Ortak arkadaşlarınız falan da mı yok bitti mi diyormus çevresine? Yani öyle sırf aramayarak nokta konur mu 3 sene var geride bari bi arasın bitti desin helallik istesin

Ben olsam kapatmazdim. Hayat devam ediyor sosyal hesaplarimi onun icin mi kullaniyorum.. R ratapa ya katiliyorum
Cik gez toz spor yap bisiler yap gun gun sayma su adamin yoklugunu. Ayrica kalibimi basarim ufacik bir msj cagri vs.de yelkenleri suya indireceksin.. daha bugun sinirli adamin geri donus suresi gibi bi konu acmistin.

X