Çok teşekkür ederimHiç bir bilgim yok.
Allahım kolaylık versin inşallah arkadaşım.
Çok teşekkürHiç bir bilgim yok.
Allahım kolaylık versin inşallah arkadaşım.
Bu olay yaşanmadan birkaç gün önce yüklü bir borcun altına girdik. Ama yinede kartları zorlayacağımMaddi durumunuz müsaitse şehrinizde ki iyi bir çocuk doktorunun muayenehanesine götürün derim ben. Geçmiş olsun
Öyle yapacağım ❤Profesör birine bir defa götürün muayeneye detaylıca her şeyi konuşursunuz herkes başından atmış böyle olmaz zaten
O zaman kartları zorlamadan önce hususi aklınızda ki soruları sormak içimin devletten bir randevu alın isterseniz. Hep başka şeyin kontrolü arasında soru işareti oluşmuş. Direk bunları sormaya gidin istersenizÇok teşekkür
Bu olay yaşanmadan birkaç gün önce yüklü bir borcun altına girdik. Ama yinede kartları zorlayacağım
Randevu alacağım mutlaka. Eşimde diyorki benimde kafam büyük şuan ağlayarak gülüyorum. Ama doğru benim babamın kardeşimin falan full büyük kafaları kocamın zaten büyük çıldıracağımmO zaman kartları zorlamadan önce hususi aklınızda ki soruları sormak içimin devletten bir randevu alın isterseniz. Hep başka şeyin kontrolü arasında soru işareti oluşmuş. Direk bunları sormaya gidin isterseniz
Randevu alacağım mutlaka. Eşimde diyorki benimde kafam büyük şuan ağlayarak gülüyorum. Ama doğru benim babamın kardeşimin falan full büyük kafaları kocamın zaten büyük çıldıracağımm
Yaa size kıyamam inşallah hiçbir şey yoktur korkmayın. Önce devletten bir çocuk doktoruna randevu alıp detaylıca muayene ettirin, aklınızdaki soruları sorun. Baktınız çok ilgilenmiyor o zaman bir özel hastaneye danışınRandevu alacağım mutlaka. Eşimde diyorki benimde kafam büyük şuan ağlayarak gülüyorum. Ama doğru benim babamın kardeşimin falan full büyük kafaları kocamın zaten büyük çıldıracağımm
Çok teşekkür ederim öyle yapacağım❤❤Yaa size kıyamam inşallah hiçbir şey yoktur korkmayın. Önce devletten bir çocuk doktoruna randevu alıp detaylıca muayene ettirin, aklınızdaki soruları sorun. Baktınız çok ilgilenmiyor o zaman bir özel hastaneye danışın
Teşekkür ederimgeçmiş olsun size de bebeğinize debenim de hiç bilgim yok konuda
ErkekÖnce bir devlet Hastanesi'nde doktora gidin
Bebeğiniz kız mi erkek mi?
Emekliyor sıralıyor, desteksiz birkaç adım atıyor. Alkış, baybay yapıyor adına bakıyor çirkin ol diyince yüzünü buruşturuyor, çak yapıyor, gel gel yapıyor, ceee yapıyor, baba mama dede gel git abi aba diyor aklıma gelenler bunlar ❤Çocuğunuzun gelişimi normale göre nasıl onu gozlemleyin.
Belli ki hemşire de takip edelim demiş önlem amaçlı olabilir.
Ya da evhama girmeden imkanınız varsa bir an önce bir doktora götürün bu durumlar anne için çok yıpratıcı