Bütün sorunlar beni buluyor gibi hissediyorum

Çok teşekkür ederim cevapladığınız için doğumda ki baş çevresi 34.5 idi . 2850 gram 48 cm doğdu.
Şuan birkaç gün sonra 13 aylık olacak 75 cm 9700 gram ve baş çevresi 49 cm

Bu arada eşimin ve ailesinin çoğu erkek üyesi koca kafalodır bide alınları çıkıntılıdır. Benim erkek kardeşimin ve babamında kafası büyük

Bu arada eşimin ve ailesinin çoğu erkek üyesi koca kafalodır bide alınları çıkıntılıdır. Benim erkek kardeşimin ve babamında kafası büyük
Ben doktor degilim tabi ama bu tabloda cocugunuzun kafasinin buyuk olmasi icin yeterince genetik sebep var. Doktorlar her ihtimali dusunup ona gore hareket eder ama anne olarak endiselenmeniz icin suan cok fazla sebep yok.

Çok teşekkür ederim cevapladığınız için doğumda ki baş çevresi 34.5 idi . 2850 gram 48 cm doğdu.
Şuan birkaç gün sonra 13 aylık olacak 75 cm 9700 gram ve baş çevresi 49 cm
Bebeginizin dogum persentili ile boyu kilosu orantiliya yakin gitmis. Bas cevresi onlara gore hizli buyumus. Boy kilo 25 50 persentilde ilerlemis, bas cevresi 90 persentile ulasmis. Bu tabloda bas cevresi onden gittigi icin doktorunuzun arastirilmasini istemesi olagan ve beklenen bir sey. Her arastirmadan olumsuz sonuc cikmiyor. Insanlar cesit cesit. Kendinizi endise denizine kaptirmayin testlerinizi goruntulemelerinizi yaptirin.

Mutlaka yaptıracağım çok teşekkür ederim yorumunuz için ❤

İyi bir doktora gidip baktırın içiniz rahat etsin sağlıklıdır minik adam umarım.Basliginizi sevmedim.Butun sorunlar sizi bulmasın siz sorunları küçük parcalara bölüp çözün.İyi haberler verin bize de.Bütün güzellikler sizi bulsun.

Bende kendimi tüm dertler beni buluyo gibi hissetmiyorum doğru düzgün çocukluk geçirmedim gençliğimi yaşayamadım 18 ime girdiğim an çalışmaya başladım 21 imde evlendim çocuk istiyoduk 6 ayın sonunda doktora gittim pcos dedi oturup ağladım çocuk sahibi olamayacağımı düşündüm yıkıldım evliliğimin 1. Yılında hamile kaldım 2 aylıkken düşük yaptım onun üstüne direk

Hamile kaldım tekrar şuan 4 aylığım dün ikili tarama testinin sonucunu aldım doktor dedi bebgin down sendromlu dedi git aldır dedi dünyam yıkıldı dünden beri ağlıyorum napicam bilmiyorum

Hamile kaldım tekrar şuan 4 aylığım dün ikili tarama testinin sonucunu aldım doktor dedi bebgin down sendromlu dedi git aldır dedi dünyam yıkıldı dünden beri ağlıyorum napicam bilmiyorum
İlk bebeğimi doğumdan sonra kromozom bozukluğu yüzünden toprağa verdim. İkili test olasılık testidir ve hiçbir doktor bu teste dayanarak git aldır diyemez. Amniyosentez önerir ve en sağlıklısıda amniyosentezdir kesin sonuç verir. Çok geçmiş olsun

Sağolun bende amniyosentez ysptiracam rabbim yardımcımiz olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…