Bütün iller Toplandık,Toplandık....

izmitte doğdum 3 yıl öncesine kadar da orda yaşadım.. bu arada 2 yıl ankarada kaldım.. artık istanbuldayım.. yaşadığım hiç bir yeri sanırım unutamam.. yaşadığım her zamanım son derece değerli bence :)

aynen öyle burasıda çok soğuk şuan ince ince kar yağıyor şakkıdı

Burada karda yok yanlizca kuru soguk var,,gunduz 1 veya 2 derece gece sifirin altina dusuyor..aslinda kar yagmadigi icin seviniyorum :dance: birkac kere arabayla karda kayip kaza atlasmistim o yuzden kari pek sevmem

izmitte doğdum 3 yıl öncesine kadar da orda yaşadım.. Bu arada 2 yıl ankarada kaldım.. Artık istanbuldayım.. Yaşadığım hiç bir yeri sanırım unutamam.. Yaşadığım her zamanım son derece değerli bence :)

hoş geldin arkadaşım..HAKLISIN ARKADAŞIM .yurdumun her karışı çokgüzel ve unutulamayacak kadar degerli.sevgilerimle

dilek10020.jpg

selamlar nasılsnız bakalım kar yağıyordu akşam çok güzel şuan yağmıyor ama çok soğuk bir hava varrr

selam gülse abla denef ablam gitmiş hemen....bi yakalayamadım onu ..

selam gülse abla denef ablam gitmiş hemen....bi yakalayamadım onu ..[/QUOT
selam canım evet bende yakalayamadım çıkmış hemen
bende çıkıyorum canım ıyı akşamlar :1hug:a.s.

demek beni yakalayamadınız fıstıklarkaydirigubbakcemile3.ben geldim hemen yazdım çıktım.olsun gönüller bir olsun...şimdi ben geldim sizler uçmuşunuz.kuşummm kız ne uyuması bu vakitte gece nasıl uyuyacaksın..

Back
X