Bütün iller Toplandık,Toplandık....

buurdada çok güzel kar yagıyo.süper.ama ayaz yapınca yollar buz pisti kayan kayana:geçen sene bi kaydım az kalsa kırıyodum bi taraflarımı.:roflol:
bu sene bakalım kaymadan kışı atlatabilirsem ne ala...

Ankara,Kastamonu,Batman ve Eskişehir'de yaşadım şu an memleketim Samsun'dayım.ayrıca İstanbul,Çanakkale,Nevşehir,Kırşehir,Alanya,Antalya,Bodrum,Marmaris,İzmit,Muğla,İzmir de gezmek için gittiğim yerler.......

[ı]ankara,kastamonu,batman ve eskişehir'de yaşadım şu an memleketim samsun'dayım.ayrıca istanbul,çanakkale,nevşehir,kırşehir,alanya,antalya,bodrum,marmaris,izmit,muğla,izmir de gezmek için gittiğim yerler.......[/ı]

oh ne güzel baya türkiyeyi dolaşmışınız..hoş geldin arkadaşım...

iyi geceler guzel yurdumun guzel insanlari,
yarininiz bugunden guzel olsun insallah,,
yarin gorusmek uzere hoscakalin.Şeniz

günaydın ve merhaba arkadaşlar. bende uşaklıyım ama dört yıldır fethiyede oturuyorum.uşağı çok seviyorum çünkü ailem dostlarım arkadaşlarım hepsi orda.

günaydın desem öğle oldu
gerçi 7 de kalktım ama nete şimdi gelebildiğim için yinede günaydınnnn a.s.
nabersiniz şekerler, ne var ne yok yurdumda bugün, heryere kar yağmış burası hariç :kızgın: bizde kar istiyoruzzzz :icecream:

slm hanımlar günaydınnn bügün günüm var ama gitmeden bi bakayım dedim inşallah herkez iyidir
okyanus33sede hoş geldin canım

günaydın desem öğle oldu
gerçi 7 de kalktım ama nete şimdi gelebildiğim için yinede günaydınnnn a.s.
nabersiniz şekerler, ne var ne yok yurdumda bugün, heryere kar yağmış burası hariç :kızgın: bizde kar istiyoruzzzz :icecream:

ya buralarada yağmuyo:1no2: ...ne yapalım oda allahın işi işte ama yağsa ne güzel olurdu..:çok üzgünüm:

Back
X