Bütün iller Toplandık,Toplandık....

01.jpg

iyi pazarlar türkiye!a.s.burda şakır şakır yağmur yağıyor:smiley-cool: sizin oralar ne alemde?:sm_confused:

Iyi günler canlarım bilecik tede kar yağıyor geceden beri heryer bembeyaz tertemiz

sabah kar yağıyordu ama şimdi yok yerlerde kar var sadece...

a.s.selam kardelen18 önce avatarın tam benlik ya sper...adımada uygun hehekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ne gzel hep söylyorum biz kar yz görmyoruz bizim de maaşallah kuru bi ayazımız var bıçak resmen...gerçi dn bu gn yağmur vardı ama...inş hepde olur izmir o hasret kaldığı yağmurlu gnlerini yaşıyo bu sene:teytey::teytey:

a.s.selam kardelen18 önce avatarın tam benlik ya sper...adımada uygun hehekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ne gzel hep söylyorum biz kar yz görmyoruz bizim de maaşallah kuru bi ayazımız var bıçak resmen...gerçi dn bu gn yağmur vardı ama...inş hepde olur izmir o hasret kaldığı yağmurlu gnlerini yaşıyo bu sene:teytey::teytey:

evet avatarım çok güzel şakkıdı herkes çok beğeniyor açma üzerinii diyorum ama beni dinlemiyor baksanadelikafaduldendelikafadulden

Iyi günler canlarım bilecik tede kar yağıyor geceden beri heryer bembeyaz tertemiz

ya ne iyi siz çok şanslısınız:çok üzgünüm:..benim kızım anne kar ne pamukmu atıyolar da öyle oluyo gibi sorular soruyo:uhm: acıyorum bu çocuklara anlatıyorum ama çocuk işte görmeden ikna olmuyo...:1no2:

Back
X