• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün iller Toplandık,Toplandık....

günaydın.günaydın....hava güzel.hayat güzel.yaşamak güzel.nefes almak güzel...sevdiklerimle olmak güzel...:teytey::teytey:

herkeşlere günaydııınnnnnnnn a.s.a.s.nasılsınız bakalım görüşmeyeli kimseler yok neyse görüşmek üzere iyi hafta sonları a.s.a.s.a.s.

günaydınnnnnnnnhihoyyyt

kızlar günaydınnnn hepinizi tek tek öpüyorummmm neşeniz bol olsun yüzünüzden gülücükler eksik olmasın bugün burdada hava çok güzel kendimi dışarı atıcam valla mis gibi hava içimiz ısındı ya hepinize iyi hafta sonu diliyorum

iyi geceler hayirli sabahlar arkadaslar hepiciginizi öptüm

biitoosumm sanada iyi hafta sonları canım öptümkaydirigubbakcemile3

günaydın.günaydın....hava güzel.hayat güzel.yaşamak güzel.nefes almak güzel...sevdiklerimle olmak güzel...:teytey::teytey:

canımmm naparsın ne güzel dilekler hayat güzel gezmek ohhhhh herşey güzel bacımm gel bi öpem seni muncckkkŞeniz

herkeşlere günaydııınnnnnnnn a.s.a.s.nasılsınız bakalım görüşmeyeli kimseler yok neyse görüşmek üzere iyi hafta sonları a.s.a.s.a.s.

bacımmm burdayız gene denk gelemedik bitanem öptümmmmmmŞeniz

günaydınnnnnnnnhihoyyyt

egemm bendende tünaydınnn bacımmmŞeniz

kızlar günaydınnnn hepinizi tek tek öpüyorummmm neşeniz bol olsun yüzünüzden gülücükler eksik olmasın bugün burdada hava çok güzel kendimi dışarı atıcam valla mis gibi hava içimiz ısındı ya hepinize iyi hafta sonu diliyorum

bacım seni öptüm iyi hafta sonlarııııkaydirigubbakcemile3

tünaydın arkadaşlalar burdada hava çokkkkkkkkkkkkkk güzel yarın annem geliyo memleketten o yüzden moralim süper:teytey: herkese güneşli güzellikler dolu bir gün diliyorumkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3

kimseler yok bu gün canim bende kendi kendime takildim valla bir sehernazim yetisti sagolsun topik bos kaldi bu günsenağlama

günaydınnnn topiği bugün ben açtım anahtarı buldum delikafadulden herkeşler yatıyo galiba hadeee kalkınnnnnnnnnnn hava çokgüsel bugünnhihoyyythihoyyythihoyyyt

günaydın herkese.. madem böyle bir topik açılmış ben de sayayım gezdiğim illeri.... ben Sinop ta doğdum ama aslen Kayseriliyiz... İzmirde ilkokulu okudum.. Ankarada orta-lise, Eskişehirde üniversite sonra Balıkesir-edremite yerleştik, 1 sene Kayseride çalıştım.. evlendim Muğlaya geldim .. şu anda Aydın da oturuyorum.... hayat bizi burdan nereye sürükler bilmem... bu arada Eskişehiri ve İzmiri çok seviyorum.....

günaydın herkese.. madem böyle bir topik açılmış ben de sayayım gezdiğim illeri.... ben Sinop ta doğdum ama aslen Kayseriliyiz... İzmirde ilkokulu okudum.. Ankarada orta-lise, Eskişehirde üniversite sonra Balıkesir-edremite yerleştik, 1 sene Kayseride çalıştım.. evlendim Muğlaya geldim .. şu anda Aydın da oturuyorum.... hayat bizi burdan nereye sürükler bilmem... bu arada Eskişehiri ve İzmiri çok seviyorum.....

günaydın canım maşallah türkiyenin yarısın dolaşmışsın.....
bende bursalıyım bursada doğdum büyüdüm ve evlendim hala bursadayımmm.
:kahve::kahve:

Back