E
EU1
Ziyaretçi
hoş geldin kardelen18 ben varımkimseler yok galibaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoş geldin kardelen18 ben varımkimseler yok galibaa
iyi geceler hayirli sabahlar arkadaslar hepiciginizi öptüm
günaydın.günaydın....hava güzel.hayat güzel.yaşamak güzel.nefes almak güzel...sevdiklerimle olmak güzel...:teytey::teytey:
herkeşlere günaydııınnnnnnnn a.s.a.s.nasılsınız bakalım görüşmeyeli kimseler yok neyse görüşmek üzere iyi hafta sonları a.s.a.s.a.s.
günaydınnnnnnnnhihoyyyt
kızlar günaydınnnn hepinizi tek tek öpüyorummmm neşeniz bol olsun yüzünüzden gülücükler eksik olmasın bugün burdada hava çok güzel kendimi dışarı atıcam valla mis gibi hava içimiz ısındı ya hepinize iyi hafta sonu diliyorum
günaydın herkese.. madem böyle bir topik açılmış ben de sayayım gezdiğim illeri.... ben Sinop ta doğdum ama aslen Kayseriliyiz... İzmirde ilkokulu okudum.. Ankarada orta-lise, Eskişehirde üniversite sonra Balıkesir-edremite yerleştik, 1 sene Kayseride çalıştım.. evlendim Muğlaya geldim .. şu anda Aydın da oturuyorum.... hayat bizi burdan nereye sürükler bilmem... bu arada Eskişehiri ve İzmiri çok seviyorum.....