• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün iller Toplandık,Toplandık....

Seni gördüm geldim hemen.
Nasılsın arkadaşım, kayınvaliden nasıl.
Eskisi gibi yoksun kk da....

Seni gördüm geldim hemen.
Nasılsın arkadaşım, kayınvaliden nasıl.
Eskisi gibi yoksun kk da....

hoş geldin canım..evet bu aralar pek gelemiyom...kayıvvalidem aynı.şu an fizik tedaviye başladık.ama hiç bi ilerleme yok hastalıgında....sen nasılsın canım.geçen resimlerini gördüm buluşmada...siyah saç çok yakışmış haberin ola...kaydirigubbakcemile5

hoş geldin canım..evet bu aralar pek gelemiyom...kayıvvalidem aynı.şu an fizik tedaviye başladık.ama hiç bi ilerleme yok hastalıgında....sen nasılsın canım.geçen resimlerini gördüm buluşmada...siyah saç çok yakışmış haberin ola...kaydirigubbakcemile5

Teşekkürler sağol canım. Siyah değil aslında mor ....
Ben çok iyiyim. Kendi evimize geçmek; huzurumu sağladı.
Artık rahat rahat kk dayım.
Kayınvalidene üzüldüm, inşallah en azından kendine yetecek
kadar düzelir. Görümcelerin ne yapıyorlar, yardımcı oluyorlarmı sana.
Allah yardımcın olsun, inşallah yaptıklarının mükafatını alacaksın.
Ablan nerelerde o da görünmez oldu?

Teşekkürler sağol canım. Siyah değil aslında mor ....
Ben çok iyiyim. Kendi evimize geçmek; huzurumu sağladı.
Artık rahat rahat kk dayım.
Kayınvalidene üzüldüm, inşallah en azından kendine yetecek
kadar düzelir. Görümcelerin ne yapıyorlar, yardımcı oluyorlarmı sana.
Allah yardımcın olsun, inşallah yaptıklarının mükafatını alacaksın.
Ablan nerelerde o da görünmez oldu?

ben siyaha benzettiydim.ama çok güzel yakışmış.kayınvalidem kızlarında kalıyo.ben çalıştıgım için bakamıcamı bildiklerinden 2 ay birinde, 2 ay birinde kalıyo...bende evime geçince rahatladım bacım.insanın kendi evi, kendi eşiyle yalnız yaşaması okadar güzelki.7 sene ne çekmişim ben ya..canım çok öpüyorum seni...

bitosum özellikle sana günaydın canım....a.s.sende olmasan bu topik tarihe karışacak bacım...
nerde bu millet nerde bu topigin güzelleri...

bitosum özellikle sana günaydın canım....a.s.sende olmasan bu topik tarihe karışacak bacım...
nerde bu millet nerde bu topigin güzelleri...

selamlar canim ,gercekten bacum bir sen bir ben variz valla bende giriyorum tarih olmasin diye nerdeler bilmiyorum bacularkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hey bende geliyom arada ama ...kimse omuyo denefim nasılsın ya özledim sizleri ..sehernaz emine 44 öptüm sizleri nasılsınız ..deryacox,kardelen18,bahar inş iyisinizdir kızlar..

selam kızlar.nasılsınız...kusum hg bacım nerelerdesin ya.yazmadanmı çıkıyon burdan.merak ettim seni çok.nasılsın canım.
bitoşum seni çok öptüm bacım...

hey bende geliyom arada ama ...kimse omuyo denefim nasılsın ya özledim sizleri ..sehernaz emine 44 öptüm sizleri nasılsınız ..deryacox,kardelen18,bahar inş iyisinizdir kızlar..

kuusuum canım bende seni çok öpüyorum ya biz sevindik annemiz iyleşti diye düzelemedi tekrar hastaneye yattı onun için sık giremiyoz vakit buldukça sizlerlen paylaşıyorum sağolun

hadiya ..gerçekten üzüldüm bende bu hafta hiç giremedim desem yeridir ..ufaka kaçamaklar hep ...allah şifalar versin ...

Back
X