• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün iller Toplandık,Toplandık....

merhabalar arkadasim hosgeldin bende izmirde dogdum istanbulda büyüdüm almanyaya gelin geldim aramiza katilmana sevindim canimkaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile3

hayırlı akşamlar denef72 canım benim geldim sizleri çook özledim nasılsınız ben annemin yanında kaldım ameliyat oldu neyse taburcu olduk geldik sehernazda iyi ailece perişan olduk biraz ağır geçdi inşallah tahlillerde temiz çıkar sizlerede çok teşekürler fırsat buldukça gelirim sehernaz annemi tek kaldırıp indiremiyo bende gidiyorum hadi hepinizi çoook öpüyorummm

geçmiş olsun canım.insallah tahlilerde temiz çıkar.dualarımız annenle bacım.seherede çok selam söle.öpt

günaydın arkadaşlar nasılsınız...

sağlık ve huzur dolu günler diliyorum..

günaydın.topigin kepenklerini ben açıyorum...nasılsınız kızlar.Allah hastalara şifa dertlilere derman versin.borçlular borçlarını bitirsin...:Saruboceq:

iyi geceler hersey gönlünüzce olsun iciniz mutlulukla dolsunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydınnnnnnn
6543canakkale_gecilmez.jpg

Back
X