• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün iller Toplandık,Toplandık....

gerçekten öyle denef ablacım nasılsın iysindir inş ...bende sık uğrayamadım diye üzülüyodum ama ..hiç değişiklik yok ...kızlar hepinizi öpüyorum ..

günaydın canım.hayırlı cumalar.ben iyiyim canım.iş güç işte.sen nasılsın kızın nasıl bakalım..
ya bu emine 44 le sehernaz bayadır gelmemiş.anneleri rahatsızdı merek ediyom ya.bi haberin varmı.ikiside ayın 6 sından sonra topige gelmemişler.kötü bişey olmamıştır umarım...:uhm:

selam kizlar ben geldim :dance:uzun zamandir gorusemiyorduk sizinle hepinizi cok ozledim:1hug:eeee izmir nasil havalar duzeldimi..

ben gelmeyeli yeni arkadaslar katilmis aramiza kizlar hepiniz hosgeldinizzz..a.s.ozlemacar evine tasindin dimi hadi hayirli olsun

merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum:)

hayırlı cumalar diliyorum hepinize

sağlık ve sevgiyle kalın...

my.php
[/URL][/IMG]

teşekkür ederim arkadaşlar hoşbuldum..

güzel bir hafta sonu diliyorum...sevgiler...

günaydın canım.hayırlı cumalar.ben iyiyim canım.iş güç işte.sen nasılsın kızın nasıl bakalım..
ya bu emine 44 le sehernaz bayadır gelmemiş.anneleri rahatsızdı merek ediyom ya.bi haberin varmı.ikiside ayın 6 sından sonra topige gelmemişler.kötü bişey olmamıştır umarım...:uhm:

hayırlı akşamlar denef72 canım benim geldim sizleri çook özledim nasılsınız ben annemin yanında kaldım ameliyat oldu neyse taburcu olduk geldik sehernazda iyi ailece perişan olduk biraz ağır geçdi inşallah tahlillerde temiz çıkar sizlerede çok teşekürler fırsat buldukça gelirim sehernaz annemi tek kaldırıp indiremiyo bende gidiyorum hadi hepinizi çoook öpüyorummm

hayırlı akşamlar denef72 canım benim geldim sizleri çook özledim nasılsınız ben annemin yanında kaldım ameliyat oldu neyse taburcu olduk geldik sehernazda iyi ailece perişan olduk biraz ağır geçdi inşallah tahlillerde temiz çıkar sizlerede çok teşekürler fırsat buldukça gelirim sehernaz annemi tek kaldırıp indiremiyo bende gidiyorum hadi hepinizi çoook öpüyorummm

iyi aksamlar canim cok gecmis olsunallah yardimciniz olsun insallah temiz cikar iyi geceler görüsmek üzere .kaydirigubbakcemile3

mrb arkadaşlar bende istanbulda doğdum istanbulda yaşıyorum ve bu böyle de devam edecek aça çok yer gezdim gördüm doğu ve güneydoğu hariç..istanbuldan başka kimler varr

Back
X