• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün iller Toplandık,Toplandık....

meraba denefcim yazı yazmışın umutun bittigi yerdeyim diye ben yazamadım bana tarif edebilirmisin bu arada avatarında süper canımm

Kızlar merhaba bu topiği ilk ziyaret edişim. Bende Türkiye liyim diyenlerdenim. Sizlerle tanışmak istedim. Fırsat buldukça aranızda olacağım. Öpüldünüz şekerler.

meraba denefcim yazı yazmışın umutun bittigi yerdeyim diye ben yazamadım bana tarif edebilirmisin bu arada avatarında süper canımm

günaydın canım...hangisi bu avatarmı yoksa koşan silikonlu kızmı...-tatlicadiarzu-
silikonlu kızı diyosan bencede çok güzel...
canım yararlı linkleri tıklıyosun.profili düzenleyide tıklıyosun.orda göreceksin zaten.aşşaya dogru biraz inince kişisel rütbe var.o kutucuga istedigini yazıyosun.sonra degişiklikleri kaydete basacaksın...kaydetecek senin yazdıgını.olay bu kadar basit.öpt canımcım...yapamazsan yine anlatırım..Şeniz

herkese günaydın .bu sabah topigin açılışını ben yapayım dedim...gününüz aydın eviniz saglıkla neşeyle dolsun..

günaydın canım...hangisi bu avatarmı yoksa koşan silikonlu kızmı...-tatlicadiarzu-
silikonlu kızı diyosan bencede çok güzel...
canım yararlı linkleri tıklıyosun.profili düzenleyide tıklıyosun.orda göreceksin zaten.aşşaya dogru biraz inince kişisel rütbe var.o kutucuga istedigini yazıyosun.sonra degişiklikleri kaydete basacaksın...kaydetecek senin yazdıgını.olay bu kadar basit.öpt canımcım...yapamazsan yine anlatırım..Şeniz

canım çok güzel anlatmışın bi seferde yaptım çok ugraşytım bulamadım kafayı yiçektim teşkürlerrr canımm ewt yaaa silikonlu avatarı diyorumm seni öpüyorummkaydirigubbakcemile3

canım çok güzel anlatmışın bi seferde yaptım çok ugraşytım bulamadım kafayı yiçektim teşkürlerrr canımm ewt yaaa silikonlu avatarı diyorumm seni öpüyorummkaydirigubbakcemile3

yaptıgına çok sevindim canım.sen takıldıgın yerde sor.bildiklerimde yardımcı olurum..a.s.

sanada günaydın denef72 bendende herkese günaydıınnnnnnnnnnnmirmirmirmir:enbuyukkk:
nasılsın canım...tekrardan ben sana tünaydın diyem.
selamlar herkese a.s.
pek erkencısın bugun bakıyomda sengözlerimebaksanab
evet ablam ya işlerime başlamadan hemen kk ya açıyorum.nasılsın ablam
iyi günler türkiyem
sanada günaydın egem...
selam kızlarr
epeydir uğramıyordum
nabersiniz

evet bacım ya nerelerdesin.ama özlüyok...ben iyiyim.sen nasılsın

Back
X