Bütün iller Toplandık,Toplandık....

hayırlı aksamlar canlar..hgniz sefalar getirdiniz.ben bu aralar hep telaseler içindeydim .abimler geldi.kayınvalidem bende ..isler hic bitmiyo.inanın bıktım artık .bu hayata is yapmaya gelmis bu kadınlar.yemek bulasık ütü .ye ic temizle.kayınvalide olunca saten hiç isim bitmiyo:KK43: sagolsunlar gelen gidenimde cok
emine ablam Seherim canelim hepinİzi cok öpüyorum .UMARİM HEPİNİZDE COK İYİSİNİZDİR...ALLAHA EMANET OLUN....

hayırlı aksamlar canlar..hgniz sefalar getirdiniz.ben bu aralar hep telaseler içindeydim .abimler geldi.kayınvalidem bende ..isler hic bitmiyo.inanın bıktım artık .bu hayata is yapmaya gelmis bu kadınlar.yemek bulasık ütü .ye ic temizle.kayınvalide olunca saten hiç isim bitmiyo:KK43: sagolsunlar gelen gidenimde cok
emine ablam Seherim canelim hepinİzi cok öpüyorum .UMARİM HEPİNİZDE COK İYİSİNİZDİR...ALLAHA EMANET OLUN....

denefim allah kolaylıklar versin valla bu dünyanın işi bitmezzzz
dediğin gibi sanki iş yapmaya gelmişiz hep aynı işler değişen bişi yok biz değişiyoruz
gene allah hamd olsun allah sağlık sıhhat versin
bende istanbula geldim seherdeyim diş yaptırıyom aman sorma koşuşturma hep
allaha emanet olun hepinizi öptümmmmmmmm:KK9::KK9::KK9:

2011 güle güle 2012 hoş geldin:)
arkadaşlar nasılsınız daha var yeni yıla ben erken kutlayım dedimmm hepinize selamlarrrrrrrrrrrrrrr

selam dostlar..nasılsınız .ben cok sükür iyiyim...saglıgım yerinde.hep aynı hep aynu:KK31:
gecmis olsun emine ablam ..hepinize kucak dolusu sevgiler :KK71:

herkese iyi yıllar diliyorum:KK16::KK16::KK16:
saglık huzur bol paraa diyorummm inş:KK9::KK9:

denefimm esmerimm çokkkk öpüm sizleriii:KK16::KK16:

slm uzun zamandır buraya ugrayamadımı fark ettim :KK43:
hayat şartları koşturmalar kopuştuk iyicene birbimizden .nasılsınız arkadaşlar

X