Bütün iller Toplandık,Toplandık....

iyi geceler kızlarrr ben geldimm nasılsınız bakalımmm:KK16: seher bacımm teyzoşummm denef bacımmmmm esmer güzelimmmmmm ve daha sayamadıklarımmmm :KK16::KK16:yav arkadaş buranın sohbetleride bir başka oluyordu yaaaaaa :KK52::KK52: hadinn bakalımmm bismillah deyip başlayalımmm:nazar::nazar::nazar:

iyi geceler kızlarrr ben geldimm nasılsınız bakalımmm:KK16: seher bacımm teyzoşummm denef bacımmmmm esmer güzelimmmmmm ve daha sayamadıklarımmmm :KK16::KK16:yav arkadaş buranın sohbetleride bir başka oluyordu yaaaaaa :KK52::KK52: hadinn bakalımmm bismillah deyip başlayalımmm:nazar::nazar::nazar:

canel bacımm hoş geldinnn :KK16: sohbetlerimiz bol olsunnn diyelimmm inş:KK6::nazar: hade bacılarrr bekliyoruzzz:KK76::KK9:

a.s hg bacim...tskelr ben süperim.sen nasılsın bacım.evt ya unutmayalım burayı...buranın sohbeti süper oluyodu ins eskisi gibi oluruz

iyi akşamlar görüşmeyeli nasılsınız inşallah hepiniz iyisinizdir tekrar grsrz :KK16:

X