Bütün iller Toplandık,Toplandık....

selam dostlar ....evet hava güzel ama ben hala evde hapis yaşıyorum .18 gündür ev bekliyorum :KK43::KK43::KK43:
gerçi 26 sında gidecek kayınvalide .daha ev hayatına devam ...ben temizlik biraz yaptım pek de canım istemiyo bu sene ...ama yapmam lazım havalar açınca pislikler görünmeye başladı .temizlik yapan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum ...darısı başıma :KK68:
emine ablam yapınca güzel oluyo ...2 gün her tarafım agrıdı .çay faslına başladık balkonda bahçe sefası yapıyorum komşularımla .sizleride bekliyorum çay içmeye :nazar:

selam dostlar ....evet hava güzel ama ben hala evde hapis yaşıyorum .18 gündür ev bekliyorum :KK43::KK43::KK43:
gerçi 26 sında gidecek kayınvalide .daha ev hayatına devam ...ben temizlik biraz yaptım pek de canım istemiyo bu sene ...ama yapmam lazım havalar açınca pislikler görünmeye başladı .temizlik yapan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum ...darısı başıma :KK68:
emine ablam yapınca güzel oluyo ...2 gün her tarafım agrıdı .çay faslına başladık balkonda bahçe sefası yapıyorum komşularımla .sizleride bekliyorum çay içmeye :nazar:

bayılırım bahçeli evlere çok mu uzaksın gelirim çaya :KK52:

off bizim yaz havası 1 güncükmüş :KK50:
sisli puslu hava geri geldi yine eve kapandık :KK19:
kutuplarda mı yaşıyoruz nedir anlamadım :44:
bu sene yaz gelmeyecek herhalde
biraz güneş gönderin buraya

günaydın hanımlarrr valla yaz geldi diye sevinirken bugün yine buz gibi istanbulda hava 2gün sıcak oldu aldandık tşörtler falan hemen hasta oldum valla boğazlar şişti inşallah bebişime geçmez:KK50:

hayırlı perşembeler arkadaşlar :KK16:
hazalha sen nerdesin ki .ben düzcedeyim beklerim bacım .balkon sefası yapmaya ...
havalar ısındı artık baya arada bulutlansada yine yaz kendini göstermeye başladı çok şükür...
melek bacım geçmiş olsun ...acil şifalar diliyorum ..
deryacıgım buralar çok güzel senide bekliyom çay içmeye :)

geçen sene eşim getirmişti abla ordaki evlere bayılmıştım hepsi bahçe içindeydi ne güzel yeşillik çiçekler. ya tek katlı ya iki katlı evler vardı. sanırım deprem bölgesi olmasından kaynaklanıyor.
seninkide öyle mi?
çayın yanına pasta börek yapıp geliyorum :KK55:

DERYACIGIM PASTA BÖREK BURDA YAPAR YERİZ.SEN ZAHMET ETME:)
evet depemden sonra buralarda çok tek katlı evler var .bide dubleks.benim evim tek katlı .bahçe içinde .önde yeşil bahçe...kısmet olursa beklerim canım düzceye gelirsen ugra bu abanada :KK16:

hayırlı perşembeler arkadaşlar :KK16:
hazalha sen nerdesin ki .ben düzcedeyim beklerim bacım .balkon sefası yapmaya ...
havalar ısındı artık baya arada bulutlansada yine yaz kendini göstermeye başladı çok şükür...
melek bacım geçmiş olsun ...acil şifalar diliyorum ..
deryacıgım buralar çok güzel senide bekliyom çay içmeye :)

ben malesef uzağında uzağı uzak doğu karstayım :KK43: yokmu kimse bu taraftan

günaydınlarrrr kızlarrr hayırlı cumalarrr
nasılsınız bakem ben 2 gündür istanbuldayım
ablam oğlunu evlendiriyo düğüne geldik
bu akşam kına pazar düğün var sağlıcakla kalın öptümm:KK71::KK71::KK71:

DERYACIGIM PASTA BÖREK BURDA YAPAR YERİZ.SEN ZAHMET ETME:)
evet depemden sonra buralarda çok tek katlı evler var .bide dubleks.benim evim tek katlı .bahçe içinde .önde yeşil bahçe...kısmet olursa beklerim canım düzceye gelirsen ugra bu abanada :KK16:

inşallah ablacım oğluşum büyüsün gezmeye başlıcam.
çok severim öyle evleri sakin sessiz :KK16:
depremden bahsettim akşamına deprem oldu kütahyada :KK53:

hayırlı cumalar arkadaşlar ...
hazalha bacım baya uzaksın bana :KK43:
derya bacım .olsun bebişinle havalar açınca gezersin bol bol .saglık olsun ilk önce .gerisi boş canım .
emine ablam hayırlı olsun .ALLLAH MESUT etsin inşallah ..seher bacımada selamlar

günaydınlarrrr
kızlar iyisinizdir inşallah
ben döndüm istanbuldan
düğünleri yaptık 4 gün kaldık ama çok çabuk geçti
dolo dolu 4 gün koşuşturmayla geçti kendinize iyi bakın hepiciğinizi öptümmmmmm:KK9::KK9::KK9:

X