Bütün iller Toplandık,Toplandık....

denefimm kim tutar seni artıgınn demiii gez toz caylar kayfelerr (cigara) yokk :

canelimmm yiterrr iyleşş beee hadi gezmelere gitcezzz:10

bacımmm ütülerii koçişine yaptırr boş boş oturuyooo:84::84:

mutlu hafta sonları kıslarrr yaw ben gen grip olmuşum bu ne yaa artıık benimki keçi deyil bunu anladım galiba öküz gribi ööle duruyo gitmiyoo

geçmiş olsun canım ....bi tane maden suyu sodaya yani ..içine bi tane gripin at .bide az limon sık .turp gibi olursun canımcım ..

selam canlarrrr
bugün en sevmediğim işi yapmaya çalışıyorum ütü
sonra görüşürüzzzz

oy oy kolay gelsin ablam bende hiç sevmiyorum ütü yapmayı

denefimm kim tutar seni artıgınn demiii gez toz caylar kayfelerr (cigara) yokk :

canelimmm yiterrr iyleşş beee hadi gezmelere gitcezzz:10

bacımmm ütülerii koçişine yaptırr boş boş oturuyooo:84::84:

hehe kimse tutmasın beni havalarda azıcık sıcak olsa iyi olacaktı .aman bunada şükür

bende tünaydın deyimmm bacılarrr
çooooook sogukkkkk donuyorummmm :18::18::18:
birazcık kar yagsaydı bari kuru kuru sogukkkk:84::84:

tünaydın canlar .tünaydın seherim .komşum dogum yaptı 2 gündür telaşedeyiz ...yanına gidiyoz falan .yeni bebek muhteşem bişey... dün karnındaydı bugün kollarında darısı başımıza demekten başka aklıma bişey gelmiyo

selamlar kizlar ben geldim nasilsiniz insallah iyisinizdirrrrrrrr

oleyyyyy ablam gelmiş hoş geldin ablam..
beni kırmadıgın için teşekkürler ...inan senin yazılarını burda görmekten çok mutlu oluyorum ...
yine gel yine bekleriz

Son düzenleme:
emine ablam dogum günün kutlu olsun .saglıklı uzun ömürler diliyorum .sevdiklerinle çok uzun yıllar yaşayasın inşallah

allahım herkeze hayırlı evlatlar versinçok güzel duygu olmayanada tatdırsın rabbim

selamlar kizlar ben geldim nasilsiniz insallah iyisinizdirrrrrrrr

hoş geldin biitosummm iyiyiz şükür seni görmek ne güzel buranın yeride bi başka ya gel her zaman
oleyyyyy ablam gelmiş hoş geldin ablam..
beni kırmadıgın için teşekkürler ...inan senin yazılarını burda görmekten çok mutlu oluyorum ...
yine gel yine bekleriz

hayırlı cumalar canlarrr
denefim yeğenlerinede yeni yaşları kutlu olsun allah hayırlı uzun ömürler versin

bu arada derya bacım yine gelmedi .inşallah bi aksilik yoktur

geldim abla sıkıntı yok çok şükür iyiyiz. bugün aşı olduk oğlumla o iki bacağından ben kolumdan. keşke o aşı olurken acısını ben çeksem çok ağladı kuzuşum

emine abla geçmiş doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara herşey gönlünce olsun

bitomm hoş geldinnn bacımmmmm sensizz olmazzz demi denefimmm

deryacımm geçmişler olsunnnn ayyy bende hiçç sevmemm igneyii:84:

geçmiş olsun aşılarında faydaları var olmadan da olmuyo deryacım

doğum günüm içinde çok teşekürler canım allah hepimize sağlıklı uzun ömürler versin

sakryadan hepinize sıcacık bir gün dilerimmm
hava bugün güzel tadını çıkarın hafta içi kar geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…