Bütün iller Toplandık,Toplandık....

nie olcek şimdi bacılarım beni nasıl biliyolardır bende bööle yarım dünya çıkınca karşılarına amannnn boşverin gıııı benim içim incedışım kalın olmuş ne yazar

sanki herkes doksan atmiş doksannnnn bacımmm benimmm sen vala devlet gibi gaciisinnnn
senle beraberr sakaryayıı sallıcazz kısssss

Ankarada doğdum iskenderun,antep yaşadım.afyonda okudum şimdide denizlide yim 2 sene sonra nerde olurum bilinmez

hoş geldin canım topigimize .sefalar getirdin yine gel yine bekleriz..benim hem ablam hem kızkardeşim denizlide oturuyo .bende ortaokulu denizlide okumuş biriyim .denizliye ALLAH nasip ederse mart sonu gidecem.ablamın oglunun dügünü var...eşinden dolayımı geziyorsunuz ?

nie olcek şimdi bacılarım beni nasıl biliyolardır bende bööle yarım dünya çıkınca karşılarına amannnn boşverin gıııı benim içim incedışım kalın olmuş ne yazar

olsun canım bende yarım dünya oldum 1.buçuk aydır ..sigarayı bırakınca 4 kilomu ne aldum ..aman salla gitsin

oleyyyyy yarın kaynana gidiyooo
çok şükür 2 ay rahatımm ...o gelesiye kadar stres atarım bari

anaaammmm ne kaaa sevindim bacım senin adına gez bacım keyfini çıkar 2 ay enerji topla bariii:119:anaaamm bende bugün çok yoruldum gündüz kurana gittim mükemmel bir toplantıydı yaaa akşamada kardeşimle nişanlısı geldiler bir içli köfte yapmışım barnaklarını yediler yaniii ne kadar görgüsüsüzümmm haa ama napıyım güsel yapmıştımm

oleyyyyy yarın kaynana gidiyooo
çok şükür 2 ay rahatımm ...o gelesiye kadar stres atarım bari

hadi gözün aydın valla o iki ayın tadını çıkar bacım

oh oh teyzoşum afiyetler olsun
sen yaparsında güzel olmazmı ahhhh şimdi olsada yesssekkkk

hekezlere iyi pazarlar

mersi şekerim .bende çok sevindim ...yarından itibaren gezme turlarına başlıcam
bacım bizede yaparsın inşallah bir gün .malesef benim öyle becerilerim yok

sanada hayırlı pazarlar seherim .gerçi yarın pazar degelmi
ben günleride şaşırdım:26: zaman durdu sanki bitmicek gibiydi .çok şükür kaynanayı teslim ettim kızına .

ya kızlar nedense bugün hep pazar zannediyom
denefim yaşlandım ya gündüz eşim dedi sucuya telefon ette su getirsinler
bende gene diyom ya rın pazrtesi alırız bana bişler oldu bugün

mutlu hafta sonları kıslarrr yaw ben gen grip olmuşum bu ne yaa artıık benimki keçi deyil bunu anladım galiba öküz gribi ööle duruyo gitmiyoo

selam dostlar .bu arada derya bacım bayadır gelemedi .odamı bizi terk eyledi acep

selam bacım nasılsın oh bi rahatla kaynanayı vermişsin
evetya derya bacımızda bayağıdır gelmiyo
mutlu hafta sonları kıslarrr yaw ben gen grip olmuşum bu ne yaa artıık benimki keçi deyil bunu anladım galiba öküz gribi ööle duruyo gitmiyoo

valla bilemiyorum senin grip ne halttır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…