ccanelim niye şok olcaz bacım .bak merak ettim şimdi ?
Ankarada doğdum iskenderun,antep yaşadım.afyonda okudum şimdide denizlide yim 2 sene sonra nerde olurum bilinmez
c
canelcim de bakem niyeeee:44::97::82:
nie olcek şimdi bacılarım beni nasıl biliyolardır bende bööle yarım dünya çıkınca karşılarınaamannnn boşverin gıııı benim içim ince dışım kalın olmuş ne yazar
Ankarada doğdum iskenderun,antep yaşadım.afyonda okudum şimdide denizlide yim 2 sene sonra nerde olurum bilinmez
nie olcek şimdi bacılarım beni nasıl biliyolardır bende bööle yarım dünya çıkınca karşılarınaamannnn boşverin gıııı benim içim ince dışım kalın olmuş ne yazar
emine ablam seherim canelim
oleyyyyy yarın kaynana gidiyooo
çok şükür 2 ay rahatımm ...o gelesiye kadar stres atarım bari
oleyyyyy yarın kaynana gidiyooo
çok şükür 2 ay rahatımm ...o gelesiye kadar stres atarım bari
anaaammmm ne kaaa sevindim bacım senin adına gez bacım keyfini çıkar 2 ay enerji topla bariii:119:anaaamm bende bugün çok yoruldum gündüz kurana gittim mükemmel bir toplantıydı yaaa akşamada kardeşimle nişanlısı geldiler bir içli köfte yapmışım barnaklarını yediler yaniii ne kadar görgüsüsüzümmm haaama napıyım güsel yapmıştımm
anaaammmm ne kaaa sevindim bacım senin adına gez bacım keyfini çıkar 2 ay enerji topla bariii:119:anaaamm bende bugün çok yoruldum gündüz kurana gittim mükemmel bir toplantıydı yaaa akşamada kardeşimle nişanlısı geldiler bir içli köfte yapmışım barnaklarını yediler yaniii ne kadar görgüsüsüzümmm haaama napıyım güsel yapmıştımm
selam dostlar .bu arada derya bacım bayadır gelemedi .odamı bizi terk eyledi acep
mutlu hafta sonları kıslarrr yaw ben gen grip olmuşum bu ne yaa artıık benimki keçi deyil bunu anladım galiba öküz gribi ööle duruyo gitmiyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?