Bütün iller Toplandık,Toplandık....

slm kızlar nasılsınız hoş geldin deryacım

denefim çok iyi bir aya yakındır başardın canım cigarayı
devam et valla bizim gelin kardeşimin hanımı bıraktı bir hafta dayandı
benim oğlan içerken dumana dayanamadı başladı tekrar

iyiyim ablacım
oh ne güzel abla her insan bir anda bırakamaz ben nefret ediyorum sigaradan hiçte özenip merak etmedim şanslı görüyorum kendimi bu konuda :87:

ne güzel canım .keşke bende hiç başlamasaydım ...ama işte başladık .artık zararlarını Görmeye başlamıştım .eşimde ısrar ediyodu bırakmam için .bende son cigaramı içtim ve bir anda bıraktım .ALLAHIM İNŞALLAH Bİ DAHA BAŞLAMAM ...ara ara aklıma geliyo .bol bol tıkınıyom :)) şimdidedn 3 kilo almışım ..

ben evdende çıkamadım .biliyon kaynana bende sigara içenlerle pek bi arada olmadım ..arada canım istedi sigarayı ablam .ama dayandım .bakalım hayırlısı .

hoşbuldum emine abla

inşallah başlamazsın abla. sigara aklına gelince sakız çiğne ablaaa olsun önemli olan sağlığın boşver verirsin kilolarını

evet bol bol yürüyüş yapıcam .başka çarem yok canım .sen neler yapıyon bebegin nasıl ..

önümüz bahar yürüyüşünü yap yaza hazırla kendini abla :) oğluşum iyi hızla büyüyor günler nasıl geçiyor anlamıyorum biraz yoruyor beni ama yorulduğuma değiyor gülücükler atmaya başladı konuşulanlara tatlı tatlı sesler çıkarıyor

evet bende öle düşünüyom canım ...bol bol yürüyüş yapacam en iyisi..
ay ne güzel şimdi tam sevme zamanı ...eşimin yegeninin kızı var 10 aylık..o kadar sevimli ki insan sev sev doyamıyo ..

bende geldimmm ii gecelerrr
evett ist da yagmurluydu vay bacım gezemedinmi olsun çıkarırsın acısını
denefimmm sen hep gelll sensiz olurmu topikkk
çokk öpümm bacılarrr

günaydın canlar .yine yine ben
burasıda soguk .benim için fark etmiyo ben evden hala çıkamıyorum ..inşallah bu cumartesi kaynanayı gönderince bol bol gezecem ...yagmurda yürüyecem inanın okadar bunaldım evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…