Bütün iller Toplandık,Toplandık....

sağol ablacım sanada geçmiş olsun

iyi akşamlar arkadaşlar
esmerim hoş geldin
izdende kırşehire selamlar
deryacım sağol canım

Son düzenleme:
selam arkadaşlar
emine ablam çok geçmiş olsun .aman dikkat et kendine .ilaçların varsa düzenli kullan ...
deryacıgım çok geçmiş olsun ...ama üzülme ufakken sünnet olması daha iyi işte .çabucak iyileşir.benim arkadaşımda daha 8 aylık bebegini sünnet ettirmek zorunda kaldı ...
canelim seherim esmerim sizler nasılsınız...hepinizi çok öpüyorum ..
ay bu arada sigarayı içmeyişimim 3 .günü .oy oy günleri saymıyorum ama ilk 2 gün çok zor geçti .bugün daha iyiyim ...agzımda sakız çigneyip duruyom habire

iyi akşamlar
cumanız mubarek olsunnnnnn
kırşehirden selamlarrrrrrrrrrr
bende sizlere çok selam olsun kardeşlerimmmmmmmmmmmmmmmm

iyi geceler canlar
denefim iyiyyim ilaçlarım var tansiyon ilacı içiyom emme bişiler takınca tansıyon tavan yapıyo
idare ediyoz
senin adına sevindim denefim sigarayı birakıyon biraz sabır inşallah başarırsın

günaydınlarrrrrr
hepinize iyi hafta sonlarııı
nasılsınız ben çook yorgunum ya temizlik yaptım
sabah kalktım sanki üstümden dozer geçmiş gibi bütün kemiklerim ağrıyo
neyse kahvaltımı yapayım ilaç alayımda kendime gelem
hepiciğinizi öpüyorummmmmm

hayırdır teyzoşum tansiyon felan bi durummu var bak 15 tatile az kaldı sakın hasta olayım demee tarihe geçicek bi toplantıyı ertelemeyelimmm

hayırlı akşamlar arkadaşlar
emine ablam bugün sigarayı içmedigim 4.gün bakalım Allahımında yardımıyla inşallah bırakırım .
canelim bende gelemmi toplantıya ne toplantısı o bakem

iyi akşamlar herkese
sigarayı bırakmışsın denef abla
eşime de bıraktırdım 5-6 aydır içmiyor

Iyi akşamlar ben geldim kıslar nasılsınızzzzz
Kırşehirden selamlar sevgilerrrr saygılar hepinize kuçak doluuu selam larrrrrr
Kar yağmadı ama çok soğuk hava inş kar yağarda havanın soğukluğu giderrr

hayırlı akşamlar arkadaşlar
emine ablam bugün sigarayı içmedigim 4.gün bakalım Allahımında yardımıyla inşallah bırakırım .
canelim bende gelemmi toplantıya ne toplantısı o bakem

bacım sana sigarasız mutluluklar dilerimmrabbim yardım eder inşallah bacımm ne demek tabiiisiide gell teyzoşum 15 tatilde istanbula gelicek inşallah seher bacım ben anneme baskına gidicezz

Son düzenleme:
selam dostlarım .nasılsınız .evet canelim bu sefer çok azimliyim sigaradan kurtulmak için .bugün 8 .gün aslında şu 1 ayı bi atlassam baya rahatlıcam ...
derya bacım gelmez oldu umarım bişey yoktur en kısa zamanda aramıza döner .diger arkadaşları zaten facede görüyoruz konuşmasakta

iyi akşamlar
buralardayım ablacımda pek fırsat bulamıyorum eskisi gibi. ev işleri yemek minik yaramazım derken çok yoruluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…