Bütün iller Toplandık,Toplandık....

herkese günaydınlarrrrrrrrrrrrrr çok sevindigim bi haberi sizlerlede paylaşmak isterim burdan bi arkadaşımın bebegi bundan 6 yıl önce dogduktan 1hafta sonra vefat etmişti ozamandan beridir bebek istiyolardı ama gördügü tüm tedavilere ragmen olmuyodu oda tedavileri bırakmıştı dün ögrendimki sonunda hamile kalmış dilerim tüm isteyenlerede rabbim nasip eder çok öptüm arkadaşlar

AY NE GÜZEL YA DARISI TÜM OLMAYANLARIN BASINA İNŞALLAH :sm_cool:

aminnnn olmayan herkese nasip olurrr inş
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

amin canım ya çok üzülüyodu oda hadi olmasa neyse diyodu daha önce oldu şimdi niye olmuyo diye çok kafasına takıyodu ama rabbim sonunda dilegini kabul etti

AGLMA ABLAM NSASILSINolumunekankayizsmile

kimsecikler olmayınca gözlerim arıyo gelen arkadaşlarımı.alıştım baya sizlere.ne bilem öle üzülüyom :sinifsinif::sinifsinif:iyiyim canım çok şükür sen nasılsın ...opuyorumnanaktan

iyi gecelerrrrr olsunnn hepçiginizee
ŞenizŞenizŞenizŞeniz

sanada canım .hayırlı geceler..opuyorumnanaktan

arkadaşının adına çok sevindim canım .ALLAHIM İNŞALLAH BANADA O DUYGUYU TATTIRIR...:Saruboceq:

emine ablam ,çakılım, canelim sizleride çok öpiremmmopuyorumnanaktan

günaydın kırşehirden sevgilerrr
denefciğim sen daha bizim topiğe gelmedin be anammmmm ne zaman gelcen bekliyorummmm bak ben de üzülyorummm ohaoldumsmile

nasılsınız kızlar hepiciğiniz iyisinizdir inşallah
bügün çok uyuşuk bi halim var çıkıp dolaşayım
okuldada kermes var oraya bakarım hepiciğinizi tek tek öptümmmmmopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…