Bütün iller Toplandık,Toplandık....

herkese merhabalar nihayet hastaneden çıktık daha önce demiştim ya ömer peygamber sünnetli dogmuştu oyüzden ameliyat oldu 10 gün hastanede kaldık ne zormuş hastanelerde kalmak ya rabbim kimseyi düşürmesin inşallah sizler iyisinizdir herkese güzel bir gün diliyorum görüşürüz arkadaşlar çok öptüm

herkese merhabalar nihayet hastaneden çıktık daha önce demiştim ya ömer peygamber sünnetli dogmuştu oyüzden ameliyat oldu 10 gün hastanede kaldık ne zormuş hastanelerde kalmak ya rabbim kimseyi düşürmesin inşallah sizler iyisinizdir herkese güzel bir gün diliyorum görüşürüz arkadaşlar çok öptüm

çok geçmiş olsun canım
allah acil şifalar versin
evet canım allah düşürmesin eksikliğinide vermesin
hastanalerde çok zor uğraşmak
bizde rahmetli annemden dolayı yatmıştık 15 gün

hayırlı geceler arkadaşlar ...
bitoşum hoş geldin canım .gerçi facede baya görüyoruz birbirimizi.ama olsun buranın yeri ayrı .hep gel ama bizi unutma ablam.
meryemim dogummu yaptın ..bilmiyorumkismile
diger canlarım sizler nasılsınız görüşmeyeli...ben çok şükür iyiyim

cok gecmıs olsun canım amın rabbım ıyılıkler saglıklar versın ıyıyım sükür ıyılıgınıze duacıyım görüsürüz öptüm
herkeze iylik sağlık lar canlar öptümmmmkaydirigubbakcemile3
sanada canım öptüm cok
hayırlı geceler arkadaşlar ...
Bitoşum hoş geldin canım .gerçi facede baya görüyoruz birbirimizi.ama olsun buranın yeri ayrı .hep gel ama bizi unutma ablam.
Meryemim dogummu yaptın ..bilmiyorumkismile
diger canlarım sizler nasılsınız görüşmeyeli...ben çok şükür iyiyim

hosbuldum bıtanem unuturmuyum cok öptüm görüsürüz

hayırlı cumalar denef ablam benim doguma daha çok var daha 5aylık olduk ömer ameliyat olmuştu oyüzden hastanedeydik çok öptüm arkadaşlar

selam kızlar nasılsınız...hayırlı akşamlar...
meryemim çok geçmiş olsun canım .acil şifalar diliyorum...:Saruboceq:

herkeze hayırlı kandiller
kızlar misafirim var pek uğrayamadım
inşallah herkez iyidir görüşmek üzere öpüyorummmmkaydirigubbakcemile3

Back