Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese merhabalar nihayet hastaneden çıktık daha önce demiştim ya ömer peygamber sünnetli dogmuştu oyüzden ameliyat oldu 10 gün hastanede kaldık ne zormuş hastanelerde kalmak ya rabbim kimseyi düşürmesin inşallah sizler iyisinizdir herkese güzel bir gün diliyorum görüşürüz arkadaşlar çok öptüm
cok gecmıs olsun canım amın rabbım ıyılıkler saglıklar versın ıyıyım sükür ıyılıgınıze duacıyım görüsürüz öptümherkese merhabalar nihayet hastaneden çıktık daha önce demiştim ya ömer peygamber sünnetli dogmuştu oyüzden ameliyat oldu 10 gün hastanede kaldık ne zormuş hastanelerde kalmak ya rabbim kimseyi düşürmesin inşallah sizler iyisinizdir herkese güzel bir gün diliyorum görüşürüz arkadaşlar çok öptüm
sanada canım öptüm cokherkeze iylik sağlık lar canlar öptümmmmkaydirigubbakcemile3
hayırlı geceler arkadaşlar ...
Bitoşum hoş geldin canım .gerçi facede baya görüyoruz birbirimizi.ama olsun buranın yeri ayrı .hep gel ama bizi unutma ablam.
Meryemim dogummu yaptın ..bilmiyorumkismile
diger canlarım sizler nasılsınız görüşmeyeli...ben çok şükür iyiyim
Hayırlı cumalar gÜzellerım ıyılıkle saglıkla kalmanız dılegıyle ÖptÜm cok
h.b emıne ablacım herkeze hayırlı cumalar
günaydınlar herkezeeee