- 12 Temmuz 2006
- 7.199
- 345
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selamlarr ben geldim misafirleri gönderdim bulaşıkfalan derken bir baktım saat olmuş 22:42 hemen geldim buraya![]()
selam iyi yapmışsın..insan ufacık bi fırsatta bile buraya kaçıyo hemen demikaydirigubbakcemile2 değişik biyer burası...
evet öyle hemen buraya kaçıyorumşutarafagitti
artık akşamları pek fazla giremiyorum:1no2: eşim beni kk den kıskanmaya başladı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ya bütün gün evdesin girmiyosun, benim gelmemi mi bekliyosun diyo ,ama benim işimde ancak akşam bitiyo:çok üzgünüm: of ya biraz uzandı içerde ,kaçtım hemen buraya... ay şimdide kız sesleniyo yaaakafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
demek seninki kkyi kıskanıyor he :roflol:
bende çalıştığım için sadece akşamları 6dan sonra girebiliyorum
of ya yarın işemi gitcem ..yorgunum dostlarım yorgunum artık.ev işi bitmez.kocanın derdi bitmez.işyerinde işler bitmez...of of delikafadulden[/QUOTE
ayy ayy kıyamam ben ablama :teselli:sen pek yorulmuşsun....ya ne diyelim ablacım allah hepimize güç versin...hihoyyyt
o zaman git kocanın kollarınaa :asigim::asigim:ya sorma erkek milleti ,işte nerde ne diycekleri belli olmuyo:uhm: ama haklıda aslında ,sadece akşamları görüşüyoruz ben burdayım, belki bende onun yerinde olsam aynı şeyi yapardıma.s..dur bakayım yok ben daha beterini yapardım...kaydirigubbakcemile3