Bütün iller Toplandık,Toplandık....

bende cuma akşamı nöbetteydim 11 e kadar yorulmuıştum bugün 12ye kadar uyumuşum valla dinlendim yarında tatil pazartesi yine çalışmaya devam şakkıdı

flRoseBurgReflSwtDrm.gif

aslında tünaydın demem lazım.bu gün pazar ama benim niye hiç işim bitmiyoya.şöle kendime bi zaman ayıramıyom.of of kafayı tırlatacam az kaldı..senağlamasenağlama

canım bende memleketten döneli 3gün oldu ama halen bende işleri bitiremedim inşallah biz bitmeden onlar biter kolay gelsinkaydirigubbakcemile5

selamlarr ben geldim misafirleri gönderdim bulaşık
FaireLaVaisselle.gif
falan derken bir baktım saat olmuş 22:42 hemen geldim buraya

evet öyle hemen buraya kaçıyorumşutarafagitti

artık akşamları pek fazla giremiyorum:1no2: eşim beni kk den kıskanmaya başladı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ya bütün gün evdesin girmiyosun, benim gelmemi mi bekliyosun diyo ,ama benim işimde ancak akşam bitiyo:çok üzgünüm: of ya biraz uzandı içerde ,kaçtım hemen buraya... ay şimdide kız sesleniyo yaaakafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

artık akşamları pek fazla giremiyorum:1no2: eşim beni kk den kıskanmaya başladı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ya bütün gün evdesin girmiyosun, benim gelmemi mi bekliyosun diyo ,ama benim işimde ancak akşam bitiyo:çok üzgünüm: of ya biraz uzandı içerde ,kaçtım hemen buraya... ay şimdide kız sesleniyo yaaakafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

demek seninki kkyi kıskanıyor he :roflol:
bende çalıştığım için sadece akşamları 6dan sonra girebiliyorum

of ya yarın işemi gitcem ..yorgunum dostlarım yorgunum artık.ev işi bitmez.kocanın derdi bitmez.işyerinde işler bitmez...of of delikafadulden

demek seninki kkyi kıskanıyor he :roflol:
bende çalıştığım için sadece akşamları 6dan sonra girebiliyorum

ya sorma erkek milleti ,işte nerde ne diycekleri belli olmuyo:uhm: ama haklıda aslında ,sadece akşamları görüşüyoruz ben burdayım, belki bende onun yerinde olsam aynı şeyi yapardıma.s..dur bakayım yok ben daha beterini yapardım...kaydirigubbakcemile3

of ya yarın işemi gitcem ..yorgunum dostlarım yorgunum artık.ev işi bitmez.kocanın derdi bitmez.işyerinde işler bitmez...of of delikafadulden[/QUOTE

ayy ayy kıyamam ben ablama :teselli:sen pek yorulmuşsun....ya ne diyelim ablacım allah hepimize güç versin...hihoyyyt

ya sorma erkek milleti ,işte nerde ne diycekleri belli olmuyo:uhm: ama haklıda aslında ,sadece akşamları görüşüyoruz ben burdayım, belki bende onun yerinde olsam aynı şeyi yapardıma.s..dur bakayım yok ben daha beterini yapardım...kaydirigubbakcemile3
o zaman git kocanın kollarınaa :asigim::asigim:

iyi geceler arkadaşlar işe gideceklere şimdiden kolay gelsin tatil sonrası iş pek çekilmez bilirim ne diyelim allah kolay getirsin arkadaşlarsositosositokaydirigubbakcemile3

Elini verene Gözünü değdirene Sözünü diyene Diyemeyene Sevgimi görene Göremeyene Günaydın

kız sehernaz ben seni nerde beklerken nerden çıktın nasılsın bakalım...

Back
X