• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün iller Toplandık,Toplandık....

selam kızlar nasılsınız.malum yarın yine iş.of of bıktım çalışmaktan.gerçi bu krizde işim var diye sevinmem lazım.yok canım tam sopalıkım ben he....buldumda bulanıyom hayret bişey bana ya..:delphin:

selam kızlar nasılsınız.malum yarın yine iş.of of bıktım çalışmaktan.gerçi bu krizde işim var diye sevinmem lazım.yok canım tam sopalıkım ben he....buldumda bulanıyom hayret bişey bana ya..:delphin:

iyi geceler arkadaşım doğru söylüyosun ne güzel bir işin var çalışıyosun işsizleri düşün ozaman daha azimli çalışırsın of leme dimi bacım

herkese selam burası çook yağışlı.benneyaptımki..ama güzel evet denef ablacım ,bak ben iş istiyorum ama yok maalesef:1no2: var onunda saatleri çok kötü kızımı bırakamıyorum.:sm_confused:..allah bol ve hayırlı kazançlar versin ablacım :Saruboceq:sigara içme dedim ama, umarım kızmazsın ..çok kötü, ben içenlere çok üzülüyorum..ben bıraktım yaşasın özgürlük.hihoyyyt.köleymişim önceden

demin burda sana, bikaç arkadaşa daha mesajlar yazayım dedim :sm_confused:borcamda su ısıtıyodum içindeki su bitmiş tabak patladı :sm_confused:resmen..ödüm koptu ya.delikafadulden...

kuusuum dikkat et ya:1shok: benimde kız kudurdu yine durmuyorhihoyyyt herşeyi dağıttı,odasındaki duvar süsünü istiyor şimdi de!kafamçokkarıştıburda şimdi güneş açtı ama kapıyor yine hava!:1no2:

iyi geceler arkadaşım doğru söylüyosun ne güzel bir işin var çalışıyosun işsizleri düşün ozaman daha azimli çalışırsın of leme dimi bacım

15 senedir fulll çalışıyom.hem eve hemde işe yetişmek te zorlanıyorum.ayrıca başka sıkıntılarda oluyo... bazen bogulacak gibi oluyom. çalıştıgıma çok memnunum.....yoksa.kocadan 3 kuruş para isticez vermicek sonra gelde bogma bu adamı demi arkadaşım..kaydirigubbakcemile3

sigara içmeeee:1no2::1no2::1no2:

ah canım ya keşke bırakabilsem.kaç sefer denedim bırakamadım.yazıklar olsun bana.bazen bu siagaryı içtigim için nefret ediyom kendimden.beynen bırakıyom ki.hiç kızarmıyım canım sana aşkolsun.sen benim saglıgım için sölüyon ve dogru sölüyon.

kuusuum dikkat et ya:1shok: benimde kız kudurdu yine durmuyorhihoyyyt herşeyi dağıttı,odasındaki duvar süsünü istiyor şimdi de!kafamçokkarıştıburda şimdi güneş açtı ama kapıyor yine hava!:1no2:

senin kız da pek yaramaz galiba bacım.ALLAH kolaylık versin...aman yaramaz olsun saglıgı iyi olsunda.. öp benim yerime yanaklarından ,yaramaz kızımızın..

Back
X