Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb bayanlarv nasılsınız bakayım
selam kızlar nasılsınız.malum yarın yine iş.of of bıktım çalışmaktan.gerçi bu krizde işim var diye sevinmem lazım.yok canım tam sopalıkım ben he....buldumda bulanıyom hayret bişey bana ya..![]()
selam kızlar nasılsınız.malum yarın yine iş.of of bıktım çalışmaktan.gerçi bu krizde işim var diye sevinmem lazım.yok canım tam sopalıkım ben he....buldumda bulanıyom hayret bişey bana ya..![]()
sigara içmeeee:1no2::1no2::1no2:
iyi geceler arkadaşım doğru söylüyosun ne güzel bir işin var çalışıyosun işsizleri düşün ozaman daha azimli çalışırsın of leme dimi bacım
sigara içmeeee:1no2::1no2::1no2:
demin burda sana, bikaç arkadaşa daha mesajlar yazayım dedim :sm_confused:borcamda su ısıtıyodum içindeki su bitmiş tabak patladı :sm_confused:resmen..ödüm koptu ya.delikafadulden...
kuusuum dikkat et ya:1shok: benimde kız kudurdu yine durmuyorhihoyyyt herşeyi dağıttı,odasındaki duvar süsünü istiyor şimdi de!kafamçokkarıştıburda şimdi güneş açtı ama kapıyor yine hava!:1no2: