• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün iller Toplandık,Toplandık....

:sm_cool::sm_cool:arkadaşlar merhabalar.hepinizin yeni yılını kutluyorum.yeni yıl hepimize sağlık,mutluluk,huzur,ve barış dolu bir dünya getirsin inşallah.eeeeee bide para getirsin canııım.parasızda olmuyo yaniiii.heeee kızlaar öyle değilmi ?

:sm_cool::sm_cool:arkadaşlar merhabalar.hepinizin yeni yılını kutluyorum.yeni yıl hepimize sağlık,mutluluk,huzur,ve barış dolu bir dünya getirsin inşallah.eeeeee bide para getirsin canııım.parasızda olmuyo yaniiii.heeee kızlaar öyle değilmi ?

dileklerin için teşekkürler a.s.ama ben bugünleride aramaktan korkuyorum:bbo:..dünya kaynayan bi kazan gibi allah hakkımızda hayırlısını :Saruboceq:versin filistini o köpeklerin elinden kurtarsın..senağlama

yeniyil10051.jpg

günaydınnnn
2009 sağlık ve mutluluk getirir inşallah herkese. en önemlisi bunlar bence. para çalışarak bulunur ama sağlık bulunmaz.

merhaba kizlar...
birazdan yeni yila girecegiz,(veya sizler girdiniz)
hepinizin yeni yilini kutlar kazasiz,belasiz,kavgasiz,savassiz sevgi dolu bir yil dilerim a.s.

buradada kimse yokkk senağlama
evdede yanlizim esim calisiyor ben isten yeni geldim eve cocuklarda yeni yili kutlamaya gittiler
yine kimsesizim:çok üzgünüm: sizde yoksunuzzz nerdesiniz

buradada kimse yokkk senağlama
evdede yanlizim esim calisiyor ben isten yeni geldim eve cocuklarda yeni yili kutlamaya gittiler
yine kimsesizim:çok üzgünüm: sizde yoksunuzzz nerdesiniz

yeni yılın kutlu olsun canım ben burdaydım ama çıkayım birazda tv izleyeyim...

arkadaslar hepınızın yenı yılını kutluyorum 2009un hepınıze saglık mutluluk ve huzur getırmesı dılegıyle nıce senelere

bu arada yenı yılın savassız barıs dolu bır yıl olmasını dılıyorum gercekten en ıcten dılegım bu:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:ne olur yenı yılda kan dokulmesın bebekler olmesın dunyada barıs olsun

Mutlu insan sevgisine ve kendine güvenendir. Sevgi bütün kapıları açar .. Yeni yılda sevgi dolu günler dilerim.. Mutlu yıllar.

EVET bugün yeni yılada başladık.bi bakarsınız 2009 göz açıp kapanasıya kadar 2010 olmuşuz.hayat çok kısa.önemli olan hayattan zevk alabilmek..doya doya yaşayabilmek.insallah bu sene başarabiliriz canlarım..

Back
X