günaydın şekerler..çanakkalemi ben denizli diye dün okumuştum sanki ...amin daha büyüklerinden korusun...
anaaaa denizlide ve canakkalede depremmi olmuş.benim hiç haberim olmadı.denizlide ablamla kız kardeşim yaşıyo...:çok üzgünüm:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın şekerler..çanakkalemi ben denizli diye dün okumuştum sanki ...amin daha büyüklerinden korusun...
sositosositosositosositomerhaba arkadaşlar.bende çatalcadan.daha önce avcılarda oturuyoduk.şimdi burdayız .buralıyım ben .eşim de bulgaristan göçmeni.bulgaristana bile gittim.ama tabiii insanın kendi memleketi gibi yok.memleketimizin her tarafı cennettir.:teytey::teytey:
selamlar nasılsınızz.şakkıdışakkıdı..
anaaaa denizlide ve canakkalede depremmi olmuş.benim hiç haberim olmadı.denizlide ablamla kız kardeşim yaşıyo...:çok üzgünüm:
sositosositosositosositomerhaba arkadaşlar.bende çatalcadan.daha önce avcılarda oturuyoduk.şimdi burdayız .buralıyım ben .eşim de bulgaristan göçmeni.bulgaristana bile gittim.ama tabiii insanın kendi memleketi gibi yok.memleketimizin her tarafı cennettir.:teytey::teytey:
Denizlidede olduysa bilemiyorum da ben internetten Çanakkaledekini okudum.
slm kızlar nihayet istanbulada ilk kar yagdı yerleri tutmadı ama lapa lapa yagdı biraz yürüyüş yaptık ablamla geldimmsositososito
hoşgeldinnn demek kar yağdı ne güzel bizim burda hava çok soğuk dün gece biraz yağmış
hoşbulduk canım ewt ya cok güzel yagdı dayanamadık cıkıp dolaştık kaydirigubbakcemile3