kırşehir de selamlarrrrrr
güzelll günler iyi akşamlarrrolumunekankayizsmile
selam arkadaşlar nasılsınız.uzun zamandır gelemedim .halam beyin kanaması geçirmişti.burdada yazmıştım hatta.malesef halamı kaybettik perşembe akşamı...onun için gelemedim..insan kanından canından birini kaybedince hayat ın ne kadar acımasız oldugunu daha çok ögreniyo...sizler nasılsınız umarım hepiniz çok iyisinizdir...
kırşehir de selamlarrrrrr
güzelll günler iyi akşamlarrrolumunekankayizsmile
selam arkadaşlar nasılsınız.uzun zamandır gelemedim .halam beyin kanaması geçirmişti.burdada yazmıştım hatta.malesef halamı kaybettik perşembe akşamı...onun için gelemedim..insan kanından canından birini kaybedince hayat ın ne kadar acımasız oldugunu daha çok ögreniyo...sizler nasılsınız umarım hepiniz çok iyisinizdir...
çok tesekkür ederim bitosuum ve çakılım.ALLAH RAZI OLSUN .hayat devam ediyo.yapacak bişey yok malesef.mafoldumbenmafoldumben:sinifsinif::sinifsinif:
sizler nasılsınız görüşmeyeli...
çok tesekkür ederim bitosuum ve çakılım.ALLAH RAZI OLSUN .hayat devam ediyo.yapacak bişey yok malesef.mafoldumbenmafoldumben:sinifsinif::sinifsinif:
sizler nasılsınız görüşmeyeli...
iyiyim canim evet gercekten görüsemiyoruz sen nasilsin bitanem iyisindir insallahopuyorumnanaktangünaydınlar hayırlı sabahlar denef ablam başın sagolsun allah mekanını cennet eylesin bitosum ablam sen nasılsın çoktandır grşemiyoruz çok öptüm grşrz inşallah
merhabalar canim hosgeldin aramizaopuyorumnanaktanmerhaba arkadaslarrr hepınıze slma.s
Merhabalar cok tesekÜr ederm hosbulduk aranıza aldınız:)tŞkler
ay neden almayalim bitanem hepimizin topigi bu topik canlarla herkeze acik bu topik
tekrardan hosgeldin canim güzel paylasimlarda bulunuruz insallaha.s.opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?