Bütün iller Toplandık,Toplandık....

hayırlı akşamlar canlar.nasılsınız.bayadır gelemedim.işten ayrıldıktan sonra hiç gitmelerim bitmedi..

denef bacı nerelerdesin halan nasıl oldu inşallah iyidir:Saruboceq:

geldim canım...halamı hastaneden çıkarttı doktor.durumu iyiye gidiyo.halamın durumu baya kötüydü.hastalıgı veren ALLAHIM şifasınıda verdi çok şükür..inşallah daha iyiye gider.ama bakımı çok zor.1 ay sonra sondasıda çıkacak.bezlenmeye başlayacak.nasıl bezlicekler bilemiyorum.bide kilolu halam.of of ALLAHIM BAKANADA YATANADA YARDIM ETSİN..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

rabbim yardimcisi olsun yardimciniz olsun bitanem rabbim sifalar versin insallah:Saruboceqpuyorumnanaktan

günaydın yurdumun güzel insanları...
bitosuum sagol canım.nasılsın

halanın iyi olmasına sevindim canım inşallah daha iyiye gider yatanada zor bakanada zor allah yardım etsin
benim annemlende sehernaz ne zamandır kız uğraşıyo bende yokum yalnız kaldı
bende okullar tatil olsun 15 tatil yanlarına gidecem inşallah
allah bütün hastalara acil şifalar versin:Saruboceq:

denef ablacım allah yardımcınız olsun inşallah halan biran önce saglıgına kavuşur

günaydın
günaydın lar olsunnnnnnn
kırşehirden sevgilerrrrrrropuyorumnanaktan

iyi geceler canlarim mutlu sabahlariniz olsun opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

iyi günler hanımlar nasılsınız güzel gününüz olsunopuyorumnanaktan

esmerim sanada bizden sevgileropuyorumnanaktan

günaydınlar ve hayırlı cumalar herkeze

slm canlarım herşey gönlünüzce olsun bu mübarek günde dualarda buluşalım sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…