• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün iller Toplandık,Toplandık....

iyi aksamlar yurdumun güzelleri nasilsiniz iyilikler diliyorumopuyorumnanaktan

iyi akşamlar arkadaşlar..ben çok yorgunummmm...2 evi idare etmek şimdiden zor gelmeye başladı..kayınvalidemin 40 çıkarsa belki kayınpederim bize gelir..öyle umut ediyorum..ama gelmezse 2 ev beni çok yoruyor..bakalım sonuç ne olacak ..hayırlısı olsun bakalım...:delphin:

SELAM CANLAR.boynum tutulduya.çok agrım var.bu aralar yorucu günler geçiriyorum.ama önce saglık degilmi..nasılsınız bakalım..hepinizi çok öpüyorum.

iyi akşamlar arkadaşlar..ben çok yorgunummmm...2 evi idare etmek şimdiden zor gelmeye başladı..kayınvalidemin 40 çıkarsa belki kayınpederim bize gelir..öyle umut ediyorum..ama gelmezse 2 ev beni çok yoruyor..bakalım sonuç ne olacak ..hayırlısı olsun bakalım...:delphin:

ablam kolay gelsin.umarım kayınpederin sende kalmaya razı gelir..kar kış gidip gelmek çok zor..

ben ıyıyım ablacım sagol sanada cok gecmıs olsun allah hayırlı sıfalar versn tüm hastalara

SELAM CANLAR.boynum tutulduya.çok agrım var.bu aralar yorucu günler geçiriyorum.ama önce saglık degilmi..nasılsınız bakalım..hepinizi çok öpüyorum.

ablam kolay gelsin.umarım kayınpederin sende kalmaya razı gelir..kar kış gidip gelmek çok zor..

denefim canim cok gecmis olsun her seyin basi saglik kendine iyi bak bitanem opuyorumnanaktaniyi geceleropuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

sagolun bacılarım.evet önce saglık gerçekten gerisi fasa fiso.sizlerde kendinize iyi bakın.hayırlı geceler

allah kolaylıklar versin canım sonrada can sağlığı hakketen zor kolay değil
inşallah dediğin gibi oluropuyorumnanaktan
herkeze ıyı hafta sonları
sanada hayırlı pazarlar canımopuyorumnanaktan

iyi geceler canlarim hayirli sabahlaropuyorumnanaktan
iyi hafta sonları bacımopuyorumnanaktan
sagolun bacılarım.evet önce saglık gerçekten gerisi fasa fiso.sizlerde kendinize iyi bakın.hayırlı geceler
geçmiş olsun denef bacım alahım herkeze sağlık sıhhat versin opuyorumnanaktan

allah kolayliklar versin bitanem gercekten zordurhayirlisi insallah kendine iyi bak canimopuyorumnanaktan

hayırlı pazarlar yurdumun güzel insanlarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sevgili haydecim öyle olmazgit gel iki ev kayın peder gençmi ya şu benim hatceyle baş göz etsek diycem ama benimkisi 85 yaşında sence nasıl olur bacım denefim gülümmmm geçmiş olsun

sevgili haydecim öyle olmazgit gel iki ev kayın peder gençmi ya şu benim hatceyle baş göz etsek diycem ama benimkisi 85 yaşında sence nasıl olur bacım denefim gülümmmm geçmiş olsun

reyyan bacı hatceyi başgöz edip haydeçe gelinmi etcen de kurtulcenmi kızzzz

herkeze hayırlı geceleropuyorumnanaktan

iyi geceler canlarim hayirlarla dolu sabahlariniz olsun insallah opuyorumnanaktan

kahvaltiyida hazirlayam öyle kacam dedim canlarima
afiyetler olsun
130617277_9c54fc2097.jpg

çok öpüyorum.[/B]

canım benim çok geçmiş olsun..boyun ağrısı çok kötü bilirim ben allah kolaylık versin...

ablam kolay gelsin.umarım kayınpederin sende kalmaya razı gelir..kar kış gidip gelmek çok zor..[/QUOTE]

valla bilemiyorum canım kardeşim..şimdilik burası benim evim burda oturmak istiyorum dedi..bide sesimizi çıkaramadık..bakalım ne zaman kadar devam edecek...
allah kolaylıklar versin canım sonrada can sağlığı hakketen zor kolay değil
inşallah dediğin gibi oluropuyorumnanaktan

inşallah arakadaşım..bende öyle olmasını çok istiyorum..en azından bukadar yorulmam...

sanada hayırlı pazarlar canımopuyorumnanaktan

iyi hafta sonları bacımopuyorumnanaktan

geçmiş olsun denef bacım alahım herkeze sağlık sıhhat versin opuyorumnanaktan

allah kolayliklar versin bitanem gercekten zordurhayirlisi insallah kendine iyi bak canimopuyorumnanaktan

ah canım ya zor olmazmı...çok teşekkür ederim...

ya sen beni çok güldürüyorsun arkadaşım...allah razı olsun..ama hatceyi ben almıyım sende kalsın..benim kayınpederim genç daha 77 yaşında...kısss başımımı yakacan..kaydirigubbakcemile3

reyyan bacı hatceyi başgöz edip haydeçe gelinmi etcen de kurtulcenmi kızzzz

herkeze hayırlı geceleropuyorumnanaktan

ha valla eminem..hemide uzak uzak buralara göndercek....:jeyyar:

Back