Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi akşamlar arkadaşlar..ben çok yorgunummmm...2 evi idare etmek şimdiden zor gelmeye başladı..kayınvalidemin 40 çıkarsa belki kayınpederim bize gelir..öyle umut ediyorum..ama gelmezse 2 ev beni çok yoruyor..bakalım sonuç ne olacak ..hayırlısı olsun bakalım...![]()
herkeze ıyı hafta sonları
SELAM CANLAR.boynum tutulduya.çok agrım var.bu aralar yorucu günler geçiriyorum.ama önce saglık degilmi..nasılsınız bakalım..hepinizi çok öpüyorum.
ablam kolay gelsin.umarım kayınpederin sende kalmaya razı gelir..kar kış gidip gelmek çok zor..
allah kolaylıklar versin canım sonrada can sağlığı hakketen zor kolay değiliyi akşamlar arkadaşlar..ben çok yorgunummmm...2 evi idare etmek şimdiden zor gelmeye başladı..kayınvalidemin 40 çıkarsa belki kayınpederim bize gelir..öyle umut ediyorum..ama gelmezse 2 ev beni çok yoruyor..bakalım sonuç ne olacak ..hayırlısı olsun bakalım...![]()
sanada hayırlı pazarlar canımopuyorumnanaktanherkeze ıyı hafta sonları
iyi hafta sonları bacımopuyorumnanaktaniyi geceler canlarim hayirli sabahlaropuyorumnanaktan
geçmiş olsun denef bacım alahım herkeze sağlık sıhhat versin opuyorumnanaktansagolun bacılarım.evet önce saglık gerçekten gerisi fasa fiso.sizlerde kendinize iyi bakın.hayırlı geceler
SELAM CANLAR.boynum tutulduya.çok agrım var.bu aralar yorucu günler geçiriyorum.ama önce saglık degilmi..nasılsınız bakalım..hepinizi çok öpüyorum.
ablam kolay gelsin.umarım kayınpederin sende kalmaya razı gelir..kar kış gidip gelmek çok zor..
iyi akşamlar arkadaşlar..ben çok yorgunummmm...2 evi idare etmek şimdiden zor gelmeye başladı..kayınvalidemin 40 çıkarsa belki kayınpederim bize gelir..öyle umut ediyorum..ama gelmezse 2 ev beni çok yoruyor..bakalım sonuç ne olacak ..hayırlısı olsun bakalım...![]()
sevgili haydecim öyle olmazgit gel iki ev kayın peder gençmi ya şu benim hatceyle baş göz etsek diycem ama benimkisi 85 yaşında sence nasıl olur bacım denefim gülümmmm geçmiş olsun
allah kolaylıklar versin canım sonrada can sağlığı hakketen zor kolay değil
inşallah dediğin gibi oluropuyorumnanaktan
inşallah arakadaşım..bende öyle olmasını çok istiyorum..en azından bukadar yorulmam...
sanada hayırlı pazarlar canımopuyorumnanaktan
iyi hafta sonları bacımopuyorumnanaktan
geçmiş olsun denef bacım alahım herkeze sağlık sıhhat versin opuyorumnanaktan
allah kolayliklar versin bitanem gercekten zordurhayirlisi insallah kendine iyi bak canimopuyorumnanaktan
sevgili haydecim öyle olmazgit gel iki ev kayın peder gençmi ya şu benim hatceyle baş göz etsek diycem ama benimkisi 85 yaşında sence nasıl olur bacım denefim gülümmmm geçmiş olsun
reyyan bacı hatceyi başgöz edip haydeçe gelinmi etcen de kurtulcenmi kızzzz
herkeze hayırlı geceleropuyorumnanaktan
eminem canım aynen öyle bacım kadıncaz gider ayak bi koca görsün