• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün iller Toplandık,Toplandık....

kahvaltiyida hazirlayam öyle kacam dedim canlarima
afiyetler olsun
130617277_9c54fc2097.jpg

oy gönlü bol arkadaşım sofrası berekketli arkadaşım ellerine sağlıkkkk biitoomolumunekankayizsmile
-----------------------------------------
kırşehirden sevgilerrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan

günaydınlar hanımlar
kahvaltılar hazırlanmış ellerinize sağlık biitoomopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
selamlar canlarim hayirli günler hepinizeopuyorumnanaktan
birsey degil bidenelerimopuyorumnanaktan

aynen öyle hem kahvaltı hem sohbet
canlarım şimdi benim hatce evdemi kaldı yani aşk olsun kenan paşa bile istedi vermedik haydecim sen yorulma diye bacım benim hatce 85 inde ama herişi kendi yapar ne of demiş ne tuh evini püf püfleyerek dolaşır çok titizdir....herkesi beğenmedi bacım şimdiye evdemi kalırdı ahhh ah

aynen öyle hem kahvaltı hem sohbet
canlarım şimdi benim hatce evdemi kaldı yani aşk olsun kenan paşa bile istedi vermedik haydecim sen yorulma diye bacım benim hatce 85 inde ama herişi kendi yapar ne of demiş ne tuh evini püf püfleyerek dolaşır çok titizdir....herkesi beğenmedi bacım şimdiye evdemi kalırdı ahhh ah

aman aman hatce sana kalsın..benimkayınpederime acıdım sen anlatınca..kıyamam ben babamıza...çerkez damadı bulunca sende kaçırmıyayım dedin...yerimseniben

iyi geceler kizlar mutlu sabahlar hepinizeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

afiyetler olsun canlarim en son yatan ben kahvalti hazir buyrun güzelliklerle dolu olsun sabahlariniz
kahvalti022.jpg

afiyetler olsun canlarim en son yatan ben kahvalti hazir buyrun güzelliklerle dolu olsun sabahlariniz
kahvalti022.jpg

oy oy oy biitoosum .zaten kilolar aldı başını gidiyor..birde böyle sofraları görünce dayanamıyorum... yerimseniben

bosver canim afiyetler olsun hazirlayam dedim canlarima nasilsin bitanem
opuyorumnanaktan

mutlu sabahlar canim kactim ben yarin is kolayliklar versin rabbim hepinize opuyorumnanaktan

nasılsınız kızlar iyi günler
bugün gene yağmur var sıkıcı bir hava

bencede eminecim sende gel katıl bizeeeopuyorumnanaktan

haydecim haklısın canım boş ver kadın kahrı çekmek zor Allah sağlık sihat versin erkekler daha kolay idare ediliyor sana kıyamam biraz gülesin diye latife yaptım HATCE DÜŞMAN başına başa gelmiş çekiliyor işte bacım anlarsınya sevgiler arkadaşlar

Back