• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün iller Toplandık,Toplandık....

selam arkadaşlarım.nasılsınız.bana yılbaşı mesajları atmışınız tesekür ederim .malesef cevap yazamadım.31 aralıkta ablamın kayınvalidesi öldü.onun için adapazarındaydım.3 gün orda kaldım.yeni yıla malesef üzüntüyle girdik.sizler nasılsınız.umarım hepiniz iyisinizdir.

basın sagolsun ablacım allah sabırlar versın:teselli:

sevgili denefim haydecime sizlere sağlık sihat uzun ömürler dilerim başınız sağ olsun....lütfen kendisine iletin sevgiler.

selam arkadaşlarım.nasılsınız.bana yılbaşı mesajları atmışınız tesekür ederim .malesef cevap yazamadım.31 aralıkta ablamın kayınvalidesi öldü.onun için adapazarındaydım.3 gün orda kaldım.yeni yıla malesef üzüntüyle girdik.sizler nasılsınız.umarım hepiniz iyisinizdir.

denefim canim basiniz sagolsun allah rahmet eylesin mekani cennet olsun
sabirlar versin rabbim iyiyiz sükür üzüldüm :Saruboceq::Saruboceq::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

mutlu sabahlar diliyorum canlarim kederden dertten uzak olsun :Saruboceq:opuyorumnanaktan

1uuuuuuuiiii.gif

sevgili arkadaşım bitosum sende olmasan uğrayan yok canım HAYDECıM uğramış bacım ya kayın validen yaşlımıydı hastamıydı ALLAH RAHMET ETSıN darısı benimkine ıNŞALLAH hiiiiiç niyeti yok huysuzmu huysuz 85 yaşında taş gibi biz çürüdük walla eskiler taş gibi bacım çok arsız of demez tüh demez biryerede sığmaz arada ortada dolaşıp milleti birbirine düşürüp dolaşıyor işte.....düşman başına

sevgili arkadaşım bitosum sende olmasan uğrayan yok canım HAYDECİM uğramış bacım ya kayın validen yaşlımıydı hastamıydı ALLAH RAHMET ETSİN darısı benimkine İNŞALLAH hiiiiiç niyeti yok huysuzmu huysuz 85 yaşında taş gibi biz çürüdük walla eskiler taş gibi bacım çok arsız of demez tüh demez biryerede sığmaz arada ortada dolaşıp milleti birbirine düşürüp dolaşıyor işte.....düşman başına

reyhancım kayınvalidemde kalp problemi vardı ilaçlarla idare ediyordu..görünüşte başka bir hastalığı yoktu..ayakta gezerken rahmetli oldu...77 yaşındaydı.... allah razı olsun..kayınvalidemin bana bir zararı olmadığı için ben çok üzüldüm...

canım benim beni güldürdün allah ta seni güldürsün..ne zor huysuz bir insanla uğraşmak..rabbim yardımcınız olsun...:Saruboceq:

hayırlı akşamlar canlar.
ALLAH RAZI OLSUN.evet çok üzüldük.
reyhancıgım benim kayınvalidede 1 senedir felçli.zor durumlarda bakıyoruz.ama maşşalah sapasaglam..senin kayınvalidede maşşallah yaşına göre baya sapasaglammış..ALLAH kolaylık versin
bitoşuum çakılım,emine ablam sizler nasılsınız

hayırlı akşamlar canlar.
ALLAH RAZI OLSUN.evet çok üzüldük.
reyhancıgım benim kayınvalidede 1 senedir felçli.zor durumlarda bakıyoruz.ama maşşalah sapasaglam..senin kayınvalidede maşşallah yaşına göre baya sapasaglammış..ALLAH kolaylık versin
bitoşuum çakılım,emine ablam sizler nasılsınız

iyiyim bitanem sen nasilsin rabbim kolayliklar versin sifa versin insallah:Saruboceq:opuyorumnanaktan

Back