ya sorma denefim bacımlan ayrı kaldık çok zor ya opuyorumnanaktaninsallah alışırsınız ablam.gerçi seher bacıma uzak oldunuz ya .çok üzülmüştür.
sanada iyi hafta sonları teyzoşumopuyorumnanaktan
meryemim inşallah alışacaz canım opuyorumnanaktanmerhabalar dene ablam iyiyiz ne olsun oglanla ugraşıp duruyorum emine ablam alıştınızmı oraya valla ben ilk geldigimde alanyaya çok tuhaf olmuştum kendimi çok yalnız hissetmiştim neyseki senin ailen yanında ayrıca ordaki kklılarlada grüşebilirsin çok öptüm grşrz
hayirli pazarlar sekerleropuyorumnanaktan
hoş geldin bacım.hep bekleriz ...a.s.a.s.
hoş geldin gülümmm...olsun sonunda kavuştuk birbirimize.iyisin demi...opuyorumnanaktan
bacım heya geldim buralara
ama inşallah alışırız kimseyi tanımıyorum
insan konuşacak kimse bulamıyo pek komşuluk yok belki zamanla olur
denefim biz serdivandayız
ahhh sorma derdımı deştın emınecım ben kastamonuda lojmandan eve tasındım
temmuzda daha kapımıbır komsu calmadı arkadaşlık komsuluk bıtmış kucuk yer burası hadı ıstanbul ankara olsa buyuk dıycemeskı arkadaşlarım komşularım vrda yalnız kalmıyorum ama komşu başka aynı aprtamda kımseyle konuşamamak turıst gıbı eve gelıp gıdıyoz işteee:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ahhh sorma derdımı deştın emınecım ben kastamonuda lojmandan eve tasındım
temmuzda daha kapımıbır komsu calmadı arkadaşlık komsuluk bıtmış kucuk yer burası hadı ıstanbul ankara olsa buyuk dıycemeskı arkadaşlarım komşularım vrda yalnız kalmıyorum ama komşu başka aynı aprtamda kımseyle konuşamamak turıst gıbı eve gelıp gıdıyoz işteee:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
seherim ben alışık değilim istanbulda çok arkadaşlarım akrabalarım ailem hele apartmanımda komşularım çok iyidi mahallece iyidik günlerimiz kahve günümüz ben böyle sessizliğe alışık değilim
seherim ben alışık değilim istanbulda çok arkadaşlarım akrabalarım ailem hele apartmanımda komşularım çok iyidi mahallece iyidik günlerimiz kahve günümüz ben böyle sessizliğe alışık değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?