Bütün iller Toplandık,Toplandık....

bacım heya geldim buralara
ama inşallah alışırız kimseyi tanımıyorum
insan konuşacak kimse bulamıyo pek komşuluk yok belki zamanla olur
denefim biz serdivandayız

Son düzenleme:
merhabalar dene ablam iyiyiz ne olsun oglanla ugraşıp duruyorum emine ablam alıştınızmı oraya valla ben ilk geldigimde alanyaya çok tuhaf olmuştum kendimi çok yalnız hissetmiştim neyseki senin ailen yanında ayrıca ordaki kklılarlada grüşebilirsin çok öptüm grşrz

insallah alışırsınız ablam.gerçi seher bacıma uzak oldunuz ya .çok üzülmüştür.
ya sorma denefim bacımlan ayrı kaldık çok zor ya opuyorumnanaktan

iyi bir hafta sonu diliyorum
sanada iyi hafta sonları teyzoşumopuyorumnanaktan
meryemim inşallah alışacaz canım opuyorumnanaktan
hayirli pazarlar sekerleropuyorumnanaktan

hayırlı pazarlar biitoomopuyorumnanaktan

bacım heya geldim buralara
ama inşallah alışırız kimseyi tanımıyorum
insan konuşacak kimse bulamıyo pek komşuluk yok belki zamanla olur
denefim biz serdivandayız

ahhh sorma derdımı deştın emınecım ben kastamonuda lojmandan eve tasındım
temmuzda daha kapımıbır komsu calmadı arkadaşlık komsuluk bıtmış kucuk yer burası hadı ıstanbul ankara olsa buyuk dıycemeskı arkadaşlarım komşularım vrda yalnız kalmıyorum ama komşu başka aynı aprtamda kımseyle konuşamamak turıst gıbı eve gelıp gıdıyoz işteee:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ah cnm benimm yakın olsak ben seni hiçyanlız bırakmam :teselli::teselli::teselli:

seherim ben alışık değilim istanbulda çok arkadaşlarım akrabalarım ailem hele apartmanımda komşularım çok iyidi mahallece iyidik günlerimiz kahve günümüz ben böyle sessizliğe alışık değilim

ahhhhhhhhhh teyzoşum ahhhhhhhhhsenağlamasenağlamasenağlama

ay emine ablam ay.içim bi tuaf oldu.senağlamasenağlama
bizde adapazarından düzceye taşınmıştık.çok zor olmuştu.o zaman tabi bekardım.insanın alıştıgı arkadaşlarından ayrılması çok zor bilirim.düzceye çok zor alıştım.ama şimdi burdan kopamam.burda çevre edindim.başka yerde yaşamak çok zor gelir bana..

canim benim kiyamam ben sana ben geleyim arkadaslik edyim eminecim ah keske
olsam yaninda hic sIkIlmayiz valla opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…