Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ögrenebildinmi bari dedektif haydeç abammmlülülülülülü
biraz daha takip edersem kanımca öğrenebilcemkaydirigubbakcemile
ya sen sor ben anlatam gülümmm.takibe ne gerek var..yorma sen kendini güzel ablam..:kedi::kedi:
ah cnm benimm yakın olsak ben seni hiçyanlız bırakmam :teselli::teselli::teselli:
bende birakmazdim seherim opuyorumnanaktan
seherim ben alışık değilim istanbulda çok arkadaşlarım akrabalarım ailem hele apartmanımda komşularım çok iyidi mahallece iyidik günlerimiz kahve günümüz ben böyle sessizliğe alışık değilim
ya teyzoşum hiç sormazemuszemusahhhhhhhhhh teyzoşum ahhhhhhhhhsenağlamasenağlamasenağlama
inşallah denefim alışıcazopuyorumnanaktanay emine ablam ay.içim bi tuaf oldu.senağlamasenağlama
bizde adapazarından düzceye taşınmıştık.çok zor olmuştu.o zaman tabi bekardım.insanın alıştıgı arkadaşlarından ayrılması çok zor bilirim.düzceye çok zor alıştım.ama şimdi burdan kopamam.burda çevre edindim.başka yerde yaşamak çok zor gelir bana..
ah keşke bitoomopuyorumnanaktancanim benim kiyamam ben sana ben geleyim arkadaslik edyim eminecim ah keske
olsam yaninda hic sIkIlmayiz valla opuyorumnanaktan
hoş geldin canımopuyorumnanaktanhoşbuldum.heleşükür bi ilgilenen çıktı ya...:ecrin_bebek:
haydeç bacım sağolasın inşallah olur ama o tarihte istanbula giderim belkiopuyorumnanaktaneminecim biz ne güne duruyoruz..sakaryalı kk lılar olarak. buluşma haberlerini takip et.ayın 15 sanırım bir buluşma gerçekleşecek..müsait olursan sende gelirsin tanışır kaynaşırız..Şeniz
sehercim sanada iyi haftalar bitanemopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankıslar neysemmm sızı kendı dertlerımle oyalamamyım hepinıze ıy hafta başlarııııııııı mutlu gunlerrrrrrrrrrrrrr goruşşmek uzereee
sehernazım merhabalar karşılaştık nihayet ezgi42 hoşgeldin canım sende seherde benim gibiymiş bende bu konuda yalnızım sanıyodum ama nekadar çokmuşuz
aynen oku oku ancak bende yeni bitirdim çoktandır takip edemiyodum ya ondan nasılsın canım
valla emine ablamla gezmeleriniz hep hoşuma giderdi şimdi onu üzülmüş görünce bende üzüldüm bayram artık beraber gezersiniz
canım bende antakyaya bayramda degilse bile bayram sonrası haftası gidecem gün sayıyorum valla bi gelsede gitsek yani arkadaşlarımı ve ailemi özledim şöyle rahat rahat gezeyim diyorum alışverişimi yapayım burası baya pahalı çünkü