Bütün iller Toplandık,Toplandık....

esmerim paylaşımın süper cnm dikkat etmeye çalışıyoruz valla artık ne yersek bakıyoruz acaba domuz gribinden korurmu diye allah yardımcımız olsun :Saruboceq::Saruboceq:

kaydirigubbakcemile5 dikkat et canım benimmmŞeniz
opuyorumnanaktan iyi akşamlar bütün illerin kadınlarıııııkaydirigubbakcemile5:enbuyukkk:

iyigeceler23.gif

mrhabalar hihoyyytgrüşmeyeli nasılsınız telekomun azizligine ugradık bi kabloları degiştirdiler girememedim bayadır herkesler iyidir inşallah grşmek üzere çok öptümopuyorumnanaktan

ben geldımmm buldum senı hemşoooo ben bu topıge yenı ugruyom slm herkeseeee

hoş geldin bacım.hep bekleriz ...a.s.a.s.

mrhabalar hihoyyytgrüşmeyeli nasılsınız telekomun azizligine ugradık bi kabloları degiştirdiler girememedim bayadır herkesler iyidir inşallah grşmek üzere çok öptümopuyorumnanaktan

hoş geldin gülümmm...olsun sonunda kavuştuk birbirimize.iyisin demi...opuyorumnanaktan

ben geldımmm buldum senı hemşoooo ben bu topıge yenı ugruyom slm herkeseeee

hoş geldin seherim her zaman beklerizopuyorumnanaktan
nasılsın meryemcim bizlerde opuyorumnanaktan iyiyiz
selamlar canlarim iyi hafta sonlariopuyorumnanaktan

selam biitommopuyorumnanaktan
hoş geldin bacım.hep bekleriz ...a.s.a.s.

hoş geldin gülümmm...olsun sonunda kavuştuk birbirimize.iyisin demi...opuyorumnanaktan

denefim hoş gelmişsin nasılsın neler ediyon kız bi anlat denk gelemedik opuyorumnanaktan

ne olsun ablam ya.bende aynı tas aynı hamam...adapazarına taşınmışın galiba.neresi bacım..benim dogdugum yer adapazarı....selam biitommopuyorumnanaktan

denefim hoş gelmişsin nasılsın neler ediyon kız bi anlat denk gelemedik opuyorumnanaktan

iyi akşamlar
yurdumun güzel insanlarııııııopuyorumnanaktan

sanada hayırlı akşamalr bacımm.opuyorumnanaktan

Back